andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
צור פנק במתכון של הקציצות שהבאתה לחוף  אם זה לא סוד כמובן ואם כן גלה לי בשקט 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2013, 16:02:03 PM על ידי andreypa
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קבל באהבה גדולה מצרכים 1. ק''ג בקר טחון גס צוואר או מכסה הצלע 2. 200 ג'ר שומן בקר טחון גס 3. שני בצלים בינוניים 4. שני שיני שום גדולות 5. צרור פטרוזיליה 6. מלח 7. פלפל שחור 8. חצי כוס מים אופן ההכנה 1. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה ומניחים להתקרר 2.קוצצים את הפטרוזיליה ומכניסים לכערה 3.מגרדים את השום בפומפיה דקה ומוסיפים לפטרוזיליה 4.מוסיפים את הבשר והשומן 5.מוסיפים את הבצל המטוגן לאחר שהתקרר 6.מוסיפים מלח+פילפל לפי הטעם 7.לאחר שכול המצרכים בקערה מתחילים לערבב ובהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת מרקם אחיד ורך 8.יוצרים קציצות לפי הגודל הרצוי אורזים במגשיות ומכניסים למספר שעות למקרר כשמגיעה שעת ה-ש' מוציאים מהמקרר ומכינים ניתן להכין על המנגל או בטיגון על מחבת בהצלחה ובתיאבון
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אהבתי  אבל למה לגרד שום בפומפיה ? יש את המכשיר הזה מיוחד לשום .
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אהבתי  אבל למה לגרד שום בפומפיה ? יש את המכשיר הזה מיוחד לשום . קבל טיפ קטן בכדי להשתמש במועך שום צריך לקלף אותו ואותי זה  נסה לקחת שיני שום בלי לקלף ותראה איזה פלא השום המגורד יורד לקערה והקליפה נשארת על הפומפיה 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2013, 17:17:49 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אהבתי  אבל למה לגרד שום בפומפיה ? יש את המכשיר הזה מיוחד לשום . קבל טיפ קטן בכדי להשתמש במועך שום צריך לקלף אותו ואותי זה  נסה לקחת שיני שום בלי לקלף ותראה איזה פלא השום המגורד יורד לקערה והקליפה נשארת על הפומפיה  כשמקשיבים לומדים תודה צור אבו הנסיכה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה מתכון! תכין מגש 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה מתכון! תכין מגש  תדאג להגיע בעוד שבועיים ואני הדאג ליותר ממגש 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה מתכון! תכין מגש  תדאג להגיע בעוד שבועיים ואני הדאג ליותר ממגש  תרשום אותי. אבל תכין עוד משהו כי לא בא לי רק על קציצות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה מתכון! תכין מגש  תדאג להגיע בעוד שבועיים ואני הדאג ליותר ממגש  תרשום אותי. אבל תכין עוד משהו כי לא בא לי רק על קציצות  יש אישור מהאישה לסופ''ש בכינרת?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה מתכון! תכין מגש  תדאג להגיע בעוד שבועיים ואני הדאג ליותר ממגש  תרשום אותי. אבל תכין עוד משהו כי לא בא לי רק על קציצות  יש אישור מהאישה לסופ''ש בכינרת? כנראה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
צור אבל איפה אני קונה שומן בקר? לא ראיתי אף פעם למכירה בקצביה שומן בנפרד תמיד הוא מגיע בתור חלק מנתח מסויים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור אבל איפה אני קונה שומן בקר? לא ראיתי אף פעם למכירה בקצביה שומן בנפרד תמיד הוא מגיע בתור חלק מנתח מסויים  אצל כל קצב שמכבד את עצמו תוכל למצוא שומן בניפרד אם אתה אוהב כבש ניתן לקנות שומן כבש קפוא ולבקש מהקצב שיטחן יחד עם הבשר
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
צור אבל איפה אני קונה שומן בקר? לא ראיתי אף פעם למכירה בקצביה שומן בנפרד תמיד הוא מגיע בתור חלק מנתח מסויים  אצל כל קצב שמכבד את עצמו תוכל למצוא שומן בניפרד אם אתה אוהב כבש ניתן לקנות שומן כבש קפוא ולבקש מהקצב שיטחן יחד עם הבשר סיבכתה אותי  אולי תכין לי מגש ואני אבוא לקחת 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור אבל איפה אני קונה שומן בקר? לא ראיתי אף פעם למכירה בקצביה שומן בנפרד תמיד הוא מגיע בתור חלק מנתח מסויים  אצל כל קצב שמכבד את עצמו תוכל למצוא שומן בניפרד אם אתה אוהב כבש ניתן לקנות שומן כבש קפוא ולבקש מהקצב שיטחן יחד עם הבשר סיבכתה אותי  אולי תכין לי מגש ואני אבוא לקחת  הכי פשוט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|