| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/6/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5-8 | ניקל קטן - 3.5 גרם | אמנון מצוי (עדדי) | 6 | 520 גרם |
הדו"ח:
היי חברים!
אז קובעים לנסוע אני ליאור ואנדריי לתחרות, אנדריי מגיע לעפולה אוסף אותי ואת ליאור ממרכזית,
מעמיסים הכל ויוצאים לדרך.. מגיעים לחוף דקל בסביבות 18:00, מוציאים את המנגל את הכסאות, השולחן וכו'..
אני וליאור מנסים לז'רז'ר קצת אבל הרוח לא נותנת לנו, מחליטים לשבת לשתות XL ולעשן בינתיים ..
דרך אגב, לפני שבועיים נשברה לי חכת ז'ירז'ור בכנרת ואנדריי נתן לי חכה ספייר של capture להשתמש בה בינתיים,
עד שאני יקבל חכה
הוא גם הסכים לי להשתמש בה בתחרות - תודה רבה 
בינתיים הכורדי והתימני מגיעים, עם הנסיכה של צור.. אומרים שלום שלום יושבים סביב השולחן ..
מתחילים לדבר ולאט לאט מגיעים עוד ועוד אנשים .. צח וגבי והשאר, (כבר לא זוכר את הסדר של האנשים שהגיעו).
בקיצור כולם מגיעים, מתחיל הלילה, מכינים את כל הבשר (כמות לא נורמלית) , הלל מביא את הנתח השמן הזה,
צח עם הסטייקים .... וכל אחד ומה שהוא הביא, את הסטייקים שלי אפילו לא הכנו בגלל הכמות של הבשר

בכל מקרה מתחיל הלילה אני עוזר טיפה לצח עם הריג לקרפים .. קפיץ ומתחת הייר ריג עם בויל, לנסיון ..
אבל לא היו הצלחות כצפוי, בכל מקרה הוא מנסה לשים בשר אולי יבוא שפמנון .. וכך היה..
החכה מתקפלת צח רץ אליה אני יורד למטה עם הרשת הרמה הקטנה של צור ומרים את השפמנון, 3.5 קילו.
סחתיין צח יפה אחלה תפיסה
עם חוט 0.60 אין מצב שהוא היה משתחרר

בכל מקרה, זריקה שנייה.. שוב החכה מתקפלת, אני אומר לצח "החכה! החכה!" הוא זורק את האייפון מהיד 5 מטר לצד כאילו זה כדור כדורגל ורץ אל החכה חחחחח אני רץ אל האייפון! מרים את האייפון צוחק על צח קצת ואז הריג נתקע.. בקיצור - כאן הסתיימה ההרפתקה עם הדיג פתיונות

לאט לאט כל השאר מגיעים, דני *מקום ראשון* כוכב הים מגיע
אומרים שלום שלום בלה בלה בלה,אני ורפי בשיחות נפש עמוקות
ואז מתחילים את התדרוך .. פותחים חכות והכל והכון הכן.. צא!אני וליאור הולכים לנקודה הכי שמאלית בחוף, אני מזהה עליות .. מחליטים להשאר..
כמה זריקות שלי ופתאום בוםם! בזזזזזזז, (על ניקל 3.5 גרם של קאסטמאסטר), ופתאום הוא השתחרר!
אני אומר איזה באסה! זה בטוח היה שפמנון , מגלגל ומה אני מגלה? הדג שבר לי את המשולשת של הניקל..
כזה דבר עוד לא קרה לי ... מוזר, המשולשות המקוריות של קאסטמאסטר..
בסוף התחרות הראתי לאנדריי רפי רון דדון גיאצ'וק ועוד ..את המשולשת..
בכל מקרה, אני מתבאס רצח שהייתי יכול עכשיו לשבת בצד עד סוף התחרות עם מקום ראשון בכיס

ממשיך לז'רז'ר עם ליאור, שנינו עם ניקלים .. פה ושם יוצא לו מושט, אחרי שבאו כמה אנשים נכנסו למים ,
המושטים הפסיקו לתקוף .. מושט אחד ברח לי מהיד
היה כיף ומצחיק.. לקראת סוף התחרות, קיבלתי מכה ברגל מאבן (לא נעים) ואחרי זה אני וליאור החלטנו ללכת יותר קרוב לנקודת הסיום,
שנשמע כאשר תגמר התחרות ולא נשאר לעמוד בסוף העולם כמו נידחים

בינתיים אני וליאור קולטים מישו מוציא מושט כהה טיפה פלטה רצינית נראת כ300 400 גרם,
פלטה מכובדת ביותר לכנרת
בינתיים אני מתחיל לדבר עם יובל מהפורום ואני רואה את החכה שלו,חכת ז'ירז'ור אימפריאל שינובי, עם טבעות פוג'י 1.80 משקלי זריקה 0.5 - 8 גרם, אחלה חכה

פה ושם כמה זריקות ושומעים דיבורים שנגמרה התחרות.. מסיימים לדוג והולכים לשקול ..
לי יצאה חצי קילו 6 חתיכות קטנות , משחרר אותם ומחכה לכל השאר..
כולם מגיעים שוקלים את הדגים והמנהלים היקרים שלנו מכריזים על הזוכים!
דני "כוכב הים" במקום הראשון כמו שכולנו חשבנו שיהיה
- תותח.צח במקום השני, ואלון במקום השלישי בזכות הבינית 400 ומשהו גרם שהוא תפס

אנדריי במקום הרביעי עם 1.6 ק"ג אם אני לא טועה ..
אחרי זה דני מחליט לוותר על הפרס
ואז בעצם צח מקבל את הפרס של המקום הראשון ואנדריי של המקום השני,
בגלל שנשברה לי חכת אולטרה לייט לפני שבועיים, אנדריי המלך מחליט לתת לי במתנה את הפרס

אני אומר לו תודה רבה רבה! באמת היית זקוק לחכה! חיבוקים ותמונות עם כולם,
מארגנים את הכל ויאללה הביתה

רציתי להגיד תודה, לדני על זה שוויתר על הפרס וככה בעצם קיבלתי חכה

תודה לאנדריי על החכה כמובן, וגם על הטרמפ לתחרות, וגם על החכה שהשאיל לי - מלך
תודה לכל המנהלים, ליניב, למארגני התחרות - כל הכבוד לכם, תחרות בת יונה הייתה

אחרי החפירה, אני מעלה קצת תמונות

(2 התמונות הראשונות מומי צילם).
1. עם אנדריי התותח!
2. כולם ביחד.
3. בשרררר