|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יופי של תמונות ,אני רואה שהיה שמח בלילה. אני מקווה שהלילה אעלה תמונות מהבוקר של התחרות.
מה מקווה  התכוונת מעלה  התכוון מעלה בכוונה מישה סתאם יצא לך לצלם רק אוכל או שממה =מה 
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תמונות ,אני רואה שהיה שמח בלילה. אני מקווה שהלילה אעלה תמונות מהבוקר של התחרות.
מה מקווה  התכוונת מעלה  התכוון מעלה בכוונה מישה סתאם יצא לך לצלם רק אוכל או שממה =מה  הייתי רעב 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה מקווה  התכוונת מעלה  מה רעב מה היה מספיק אוכל להאכיל את עפולה וגבעת המורה ביחד התכוון מעלה בכוונה מישה סתאם יצא לך לצלם רק אוכל או שממה =מה  הייתי רעב 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפול מחכים לתמונות שלך 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוב איזה תמונות איכותיות! ליגה  גנבתי תתמונה שצילמת אותי ואת אנדריי לפרופיל בפורום 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוב איזה תמונות איכותיות! ליגה  גנבתי תתמונה שצילמת אותי ואת אנדריי לפרופיל בפורום  תודה בכיף אם תרצה אותה בגודל מלא שלח לי את המייל שלך בפרטי
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אתה יודע למי אני מתכוון יש לך את המצלמה יש לך את היד יש לך את הרגש יש לך את הלב אז מה הפלא שהתמונות שלך הן מהמעולות שבמעולות
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
אלוף דוב! תמונות יפייפיות כרגיל!
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אתה יודע למי אני מתכוון יש לך את המצלמה יש לך את היד יש לך את הרגש יש לך את הלב אז מה הפלא שהתמונות שלך הן מהמעולות שבמעולות יצחק היקר תודה על המחמאות,למרות שצילום אנשים הוא הפחות אהוב עלי ,אני משתדל במיוחד בכל מה שקשור לפורום שלנו.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלוף דוב! תמונות יפייפיות כרגיל!
תודה רון יצאת דוגמן הפורום  אם תרצה תמונות מלאות שלח לי את המייל בפרטי. כל מי שרוצה תמונה או שתיים ספציציות,שישלח לי בפרטי ואני אשתדל לשלוח לו קבצים בכיף.
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוב איזה תמונות איכותיות! ליגה  גנבתי תתמונה שצילמת אותי ואת אנדריי לפרופיל בפורום  תודה בכיף אם תרצה אותה בגודל מלא שלח לי את המייל שלך בפרטי שלחתי 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דוב אין לי מילים פשוט מדהים 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
במילה אחת ,  תמונות באיכות מטורפת אפילו שחלק מהמצולמים יכולים לשרוף כרטיסי זכרון  תענוג לראות ולהיזכר ושלא תחשוב לרגע שזה עובר ללא הערכה  תודה!
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במילה אחת ,  תמונות באיכות מטורפת אפילו שחלק מהמצולמים יכולים לשרוף כרטיסי זכרון  תענוג לראות ולהיזכר ושלא תחשוב לרגע שזה עובר ללא הערכה  תודה! מי זה ששורף כרטיסי זכרון?  תודה גיא אני עושה את זה בכיף גדול ואמשיך לעשות את זה בכל הזדמנות שאוכל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|