פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   חברים איך הרולר הזה?..מישהו מכיר ?..ניסה? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חברים איך הרולר הזה?..מישהו מכיר ?..ניסה? (נקרא 2998 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 26, 2013, 14:02:21 PM על ידי it
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדיווה לדעתי מתאימה יותר לטרולינג, רואים שהיא רחבה ולא צרה-דבר פחות מתאים לג'יגינג. את הדגם לא מכיר אבל. אבל איך שהבנתי את רמת המכונה שאתה מחפש (ליגה ראשונה) לדעתי זה לא זה! המקסיל מכונה טובה אבל כבדה איך שאני זוכר. כמה שוקלת זאת? ושוב, זה לא הרמה שאתה מחפש לדעתי... 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
לאיזה מקל אתה רוצה את הרולר? גיג כבד או קל?(טווח משקלים)
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במקסל נתקלתי אצל מוניר בעכו הדגם הקטן לליט נראית מעולה ומרגישה מעולה בזמנו כשעשיתי חיפוש באי ביי לראות מחירים לא ניתן למצוא אותם באיביי אבל מצאתי קישורים לפורומים בחו"ל שהיה בהם דיונים עם תמונות שטוענים שמקסל בונים את המכונות לגיגינג מאסטר וזאת אותה מכונה בדיוק עם אותם חלקים ומייסבים רק בהסכם עם גיגינג מאסטר נאסר עליהם להודות או לפרסם שהם מייצרים את המכונות. עלי עשה רושם נהדר אבל המחירים בארץ מטורפים רצו לקטנה ביותר ידית שמאלית 1800ש"ח
|
|
|
|
|
במקסל נתקלתי אצל מוניר בעכו הדגם הקטן לליט נראית מעולה ומרגישה מעולה בזמנו כשעשיתי חיפוש באי ביי לראות מחירים לא ניתן למצוא אותם באיביי אבל מצאתי קישורים לפורומים בחו"ל שהיה בהם דיונים עם תמונות שטוענים שמקסל בונים את המכונות לגיגינג מאסטר וזאת אותה מכונה בדיוק עם אותם חלקים ומייסבים רק בהסכם עם גיגינג מאסטר נאסר עליהם להודות או לפרסם שהם מייצרים את המכונות. עלי עשה רושם נהדר אבל המחירים בארץ מטורפים רצו לקטנה ביותר ידית שמאלית 1800ש"ח
זה נכון בחלקו הגדול. גיגינג מאסטר מגיעה עם שינויים ותוספות שלהם בלבד,שאין אותם במקסל .הדגש בג.מ. על מאסיביות ודראג גדול ומשופר יותר ממקסל. ג.מ. מוכר גם רולרים של אקיורייט, שעברו שיפורים ב ג.מ.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה נכון בחלקו הגדול. גיגינג מאסטר מגיעה עם שינויים ותוספות שלהם בלבד,שאין אותם במקסל .הדגש בג.מ. על מאסיביות ודראג גדול ומשופר יותר ממקסל. ג.מ. מוכר גם רולרים של אקיורייט, שעברו שיפורים ב ג.מ. אולי אבל ממה שאני קראתי זה אותו הרולר בדיוק דייגים באוסטרליה פירקו ובדקו וגילו אותו רולר בדיוק אפילו שעל ה גיגינג מאסטר כתוב באיזשהי פינה שהוא תוצרת טאייון אם אני זוכר נכון. הם טוענו שזה בדיוק אבל בדיוק אותו הרולר. אני אחפש אם שמרתי את הקישורים האלה
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה נכון בחלקו הגדול. גיגינג מאסטר מגיעה עם שינויים ותוספות שלהם בלבד,שאין אותם במקסל .הדגש בג.מ. על מאסיביות ודראג גדול ומשופר יותר ממקסל. ג.מ. מוכר גם רולרים של אקיורייט, שעברו שיפורים ב ג.מ. אולי אבל ממה שאני קראתי זה אותו הרולר בדיוק דייגים באוסטרליה פירקו ובדקו וגילו אותו רולר בדיוק אפילו שעל ה גיגינג מאסטר כתוב באיזשהי פינה שהוא תוצרת טאייון אם אני זוכר נכון. הם טוענו שזה בדיוק אבל בדיוק אותו הרולר. אני אחפש אם שמרתי את הקישורים האלה הם כתבו שחלק מהחלקים ניתן להתאים לג.מ. וגם הדגישו שהתיכנון הפנימי דומה אבל לא זהה. יש באחד הפורומים בחול תמונות של שניהם מפורקים אחד מול השני ורואים את ההבדלים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה נכון בחלקו הגדול. גיגינג מאסטר מגיעה עם שינויים ותוספות שלהם בלבד,שאין אותם במקסל .הדגש בג.מ. על מאסיביות ודראג גדול ומשופר יותר ממקסל. ג.מ. מוכר גם רולרים של אקיורייט, שעברו שיפורים ב ג.מ. אולי אבל ממה שאני קראתי זה אותו הרולר בדיוק דייגים באוסטרליה פירקו ובדקו וגילו אותו רולר בדיוק אפילו שעל ה גיגינג מאסטר כתוב באיזשהי פינה שהוא תוצרת טאייון אם אני זוכר נכון. הם טוענו שזה בדיוק אבל בדיוק אותו הרולר. אני אחפש אם שמרתי את הקישורים האלה הם כתבו שחלק מהחלקים ניתן להתאים לג.מ. וגם הדגישו שהתיכנון הפנימי דומה אבל לא זהה. יש באחד הפורומים בחול תמונות של שניהם מפורקים אחד מול השני ורואים את ההבדלים. יגאל אחי אני רוצה אותו למשקלים גג עד 250 גרם...סתכל העלתי שירשור חדש לגבי 2 מכונות של מקסל אשמח אם תוכל לעזור לי בנושא
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
זה נכון בחלקו הגדול. גיגינג מאסטר מגיעה עם שינויים ותוספות שלהם בלבד,שאין אותם במקסל .הדגש בג.מ. על מאסיביות ודראג גדול ומשופר יותר ממקסל. ג.מ. מוכר גם רולרים של אקיורייט, שעברו שיפורים ב ג.מ. אולי אבל ממה שאני קראתי זה אותו הרולר בדיוק דייגים באוסטרליה פירקו ובדקו וגילו אותו רולר בדיוק אפילו שעל ה גיגינג מאסטר כתוב באיזשהי פינה שהוא תוצרת טאייון אם אני זוכר נכון. הם טוענו שזה בדיוק אבל בדיוק אותו הרולר. אני אחפש אם שמרתי את הקישורים האלה הם כתבו שחלק מהחלקים ניתן להתאים לג.מ. וגם הדגישו שהתיכנון הפנימי דומה אבל לא זהה. יש באחד הפורומים בחול תמונות של שניהם מפורקים אחד מול השני ורואים את ההבדלים. בינתיים אני קורא ומתענג על הידע והבקיאות...  יהיה בהחלט מעניין לראות את הקישורים - שהרי יש שתי עמדות שונות... מזכיר לי את המחקרים המדעיים למיניהם... מקווה שתמצאו את הקישורים... יגאל ודוב - שאפו 
|
|
|
|
|
גם הג.מ וגם המקסוואל לא באיכות טובה,אם אחרי שתי עונות הולכים מייסבים זה לא זה.מכיר לא מעט שעברו לאקיורייט ופתרו את הבעיה.המחיר ביבוא אישי בסביבות ה2000 שח.
|
|
|
|
|
שלום חברים תרשו לי להכניס שחקן נוסף למערכה: שימנו ביומסטר 8000 pg מבחינת משקלים נשמע מתאים בדיוק לצרכיך. הרולד מיועד לג׳יג בינוני פלוס. מחירו באיזור ה 1500 כמובן שאין לך מה להשוות עם האקיורט, אחד הרולרים המדהימים, לדעתי טוב יותר מהסטלה ואף מהסלטיגה ויסלחו לי כולם. לאקיורט חלקים המיוצרים בסטנדרטים הגבוהים בעולם ואף מיוצרים בחלקם התעשיה הצבאית של אמריקה - מה שמעיד על סטנדרט גבוה. לרולר אין כמעט טיפול , הדבר היחיד הוא נקיון לאחר יציאות ואולי שימון הלאגרים ברולר ליין מדי פעם. מה שכן הייתי ממליץ לכל אחד וזהו שידרוג חובה הוא החלפת הידית לידית טי. נכון לכל רולר. לגבי הביומסטר זהו בהחלט רולר ראוי , לדעתי מוביל בקטגורית האמצע, יכול לשמש אותך שנים רבות אם תתייחס בהתאם. בהצלחה
|
|
|
|
|
בטעות התייחסתי לרולר ספינינג , סליחה אבל מי שבכל זאת מתעניין עדיין בספינינג אז זוהי המלצתי.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים תרשו לי להכניס שחקן נוסף למערכה: שימנו ביומסטר 8000 pg מבחינת משקלים נשמע מתאים בדיוק לצרכיך. הרולד מיועד לג׳יג בינוני פלוס. מחירו באיזור ה 1500 כמובן שאין לך מה להשוות עם האקיורט, אחד הרולרים המדהימים, לדעתי טוב יותר מהסטלה ואף מהסלטיגה ויסלחו לי כולם. לאקיורט חלקים המיוצרים בסטנדרטים הגבוהים בעולם ואף מיוצרים בחלקם התעשיה הצבאית של אמריקה - מה שמעיד על סטנדרט גבוה. לרולר אין כמעט טיפול , הדבר היחיד הוא נקיון לאחר יציאות ואולי שימון הלאגרים ברולר ליין מדי פעם. מה שכן הייתי ממליץ לכל אחד וזהו שידרוג חובה הוא החלפת הידית לידית טי. נכון לכל רולר. לגבי הביומסטר זהו בהחלט רולר ראוי , לדעתי מוביל בקטגורית האמצע, יכול לשמש אותך שנים רבות אם תתייחס בהתאם. בהצלחה
נקיון שטיפה ושימון זה בדיוק מה שדורשים גם רולרים אחרים. זה לא ייחודי לאקיורט. ידית T זה עניין של נוחות נטו. לי נוח יותר ידית עגולה, רבים אחרים מעדיפים T.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למרות שהתייחסת למכונת ספינינג (אכן הבחנת ותיקנת...), קשה שלא להתרשם מהידע, הבקיאות וההתעמקות... גם בתגובה הזו אך לא רק... 
|
|
|
|
|
תודה רפי מקווה לתרום פה הרבה בהמשך
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |