|
רציתי לשתף את חברי הפורום בחוויה שהתייה לי היום עם אנדרי  . אני חדש בתחום וביקשתי להצטרף לאנדרי לדיג בז'ירזור מהחןף בכנרת. למרות שאיחרתי מאוד אנדרי היה מלא נכונות ורצון טוב, מסביר פנים ונעים עד מאוד. מספר רב של פעמים הדמוי נתפס לי ואנדרי תמיד שחה ושיחרר את הדמויים וחסך לי המון כסף ועוגמת נפש. מלבד זאת, קיבלתי מאנדרי הסברים מקיפים על כל שאלה - התרשמתי מאוד מהידע הרב, מהמקצועיות הרבה ומהתוצאות בשטח ! אנדרי היקר, אני רוצה להודות לך על הכל ושמחתי להכיר אדם נחמד מאוד מאוד כמוך. את הגישה שלך לחסרי נסיון אני אאמץ. תודה רבה רבה ובהצלחה בתחרות ! יניב 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יניב את מה שאתה גילית היום אנכנו יודעים ממזמן  אכן מדובר באחד האנשים הנדיבים והחביבים בפורום 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יניב את מה שאתה גילית היום אנכנו יודעים ממזמן  אכן מדובר באחד האנשים הנדיבים והחביבים בפורום   וזה גם אחד הדברים שאנחנו אוהבים בדיג. תמיד מגלים דברים חדשים 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
היום גם למדתי והבנתי כמה שאני לא מבין...
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יניב מסכים איתך במאה אחוז, אנדריי בחור זהב  היום, לפני שפגשת את אנדריי , נשברה לי חכת אולטרה לייט.. הלכתי לאנדריי לשאול אם יש לו סלוטייפ, אולי איכשהו לנסות להדביק כדאי להמשיך לדוג, ואנדריי הנחמד הביא לי להשתמש בחכה ספייר שהייתה לו , אין כמוהו תותח אמיתי! תודה רבה לך אנדריי, על העזרה שלך אליי ואל יניב ואל כל שאר חברי הפורום 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רציתי לשתף את חברי הפורום בחוויה שהתייה לי היום עם אנדרי  . אני חדש בתחום וביקשתי להצטרף לאנדרי לדיג בז'ירזור מהחןף בכנרת. למרות שאיחרתי מאוד אנדרי היה מלא נכונות ורצון טוב, מסביר פנים ונעים עד מאוד. מספר רב של פעמים הדמוי נתפס לי ואנדרי תמיד שחה ושיחרר את הדמויים וחסך לי המון כסף ועוגמת נפש. מלבד זאת, קיבלתי מאנדרי הסברים מקיפים על כל שאלה - התרשמתי מאוד מהידע הרב, מהמקצועיות הרבה ומהתוצאות בשטח ! אנדרי היקר, אני רוצה להודות לך על הכל ושמחתי להכיר אדם נחמד מאוד מאוד כמוך. את הגישה שלך לחסרי נסיון אני אאמץ. תודה רבה רבה ובהצלחה בתחרות ! יניב  יפה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 וכל מילה מיותרת!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חושב שצריך לתת לאנדריי מקום ראשון בתחרות בשבוע הבא גם בלי להתחרות 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני חושב שצריך לתת לאנדריי מקום ראשון בתחרות בשבוע הבא גם בלי להתחרות  מישה אתה מסרב להפנים הראשון שיך לבת שלי והשני שלי אנדרי יסתפק בשלישי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חושב שצריך לתת לאנדריי מקום ראשון בתחרות בשבוע הבא גם בלי להתחרות  מישה אתה מסרב להפנים הראשון שיך לבת שלי והשני שלי אנדרי יסתפק בשלישי  צור, אני באמת יפרגן לך אם איכשהו באיזשהו נס תגיע למקום השלישי 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנרי פשוט מדהים,ושום דבר כבר לא מפתיע אותי ותמיד כיף לקרוא ולשמוע על דברים כאלה.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אנדרי כל הכבוד ומגיע לך בגדול האיש שאוהב לעזור בכל מה שהוא יכול וללמד ולהמליץ מה עוד אפשר להגיד אוהבים אותך איש יקר
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יניב שמחתי להכיר אותך הייתה יצאה נחמדה להכרת השטח בדקל  אנחנו עוד נתראה בעוד שבועיים אם הקיאקים בכנרת נחפש את הביניות הגדולות  ותודה לכולם על המחמאות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|