|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח ודגים אבל בעיקר מפגש חברים מהנה ומשעשע כן בטח צור המושטים עיניינו אותך ,בגלל זה יירטת יונה נכון? בהצלחה בבאות.
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
uv10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
61
|
|
חברים אתם לא הבנתם את שחר צור בא לשם בגלל המושטים לא בגלל הבחורה  צור ספר להם על אנשי הקבע שתופסים מקום ....  ושחר קטגורית מחזיקי המפתחות של לא  חברים היה לי כייף לדוג אתכם . למרות שחזרנו וולדאן כמו סטייק בגלל החום . 
|
|
|
|
|
|
|
כבוד יופי של כמות  תמיד טוב לדוג עם צור יש לו מלא המלצות טובות וגם תפיסות מענינות
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח מצויין ואחלה דגים מושטים יפים מאוד!! איך בא לי כבר ארוחה של מושטים אצל צור, שנה הובטח לי ארוחה ולא קרה בסוף  מה השנה? 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה דוח מצויין ואחלה דגים מושטים יפים מאוד!! איך בא לי כבר ארוחה של מושטים אצל צור, שנה הובטח לי ארוחה ולא קרה בסוף  מה השנה?  השנה תוכל יונים 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח מצויין ואחלה דגים מושטים יפים מאוד!! איך בא לי כבר ארוחה של מושטים אצל צור, שנה הובטח לי ארוחה ולא קרה בסוף  מה השנה?  השנה תוכל יונים  לא תודה אלא אם כן זה עבר בדיקה של ווטרינר
|
|
|
|
|
|
|
איתמר השנה הארוחה עליי.  הבטחה שלי בפעם הבאה שיוצאים לכנרת מפרקים את המושטים במקום יחד איתך. 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איתמר השנה הארוחה עליי.  הבטחה שלי בפעם הבאה שיוצאים לכנרת מפרקים את המושטים במקום יחד איתך.  אין לך מושג איך הסתבכת  מהיום הוא ישב לך על העורק הראשי כל יום
|
|
|
|
|
|
|
 אני כבר חסין, על העורק שלי יושבים כבר כל כך הרבה שאני מחלק מספרים
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 אני כבר חסין, על העורק שלי יושבים כבר כל כך הרבה שאני מחלק מספרים בקיצור שירשום על הקרח 
|
|
|
|
|
|
שי מלכה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
t39אחי סחטין
|
|
|
|
|
|
uv10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
61
|
|
 אני כבר חסין, על העורק שלי יושבים כבר כל כך הרבה שאני מחלק מספרים שחר חכה חכה אני אשב לך לא רק על העורק גם על הוורידים .  צור האנשי קבע האלו רק מאימים נכון  או תופסים לך את המקום לדיג .... 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח שכולו חוויה אחת גדולה - פסיפס של מגוון חוויות... תפיסות, שחרורים - כולל בעלת הכנף, מפגשי חברים, משתזפת ומה לא... עם כזה דוח דליקטס שחר, צריך לשלוח אותך לדוג עם צור פעמיים בשבוע... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|