| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/6/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 12:30 | אחר - תולעי דם ברקלי גולפ. | לברק-חלק | 1 | 200 ג''ר-שוחרר |
| 13:00 | אחר - תולעי דם ברקלי גולפ. | לברק -נקוד | 1 | 100 ג''ר-שוחרר |
הדו"ח:
שלום לכולם ,
לאחר תקופת יובש ארוכה מאודד כמעט 7 חודשים שלא ראיתי ים עקב בגרויות ומבחנים שלצערי מנעו ממני את הדבר שאני הכי ללכת לדוג

בלילה שלפני רואה את אתגר הדייג של רובסון גרין והוא השתמש בחכת זרזור ודמוי קשיח .
אמרתי לעצמי חלאס מספיק מחר יוצאים לים

לא עוברת דקה וכבר אני מתקשר לחבר עם הוא רוצה לצאת לזרזר והוא עונה בחיוב .
6 בבוקר מגיעים לרידינג מתחילים לעבוד באזור השובר שחצי שעה אני עם בומבט וסיליקון והחבר מנסה טופווטרים אין מענה מצד הדגים לאחר מכן מתקדמים לנקודה הבאה באזור תל ברוך ושם גם מנסים כלבים מינויים סיליקונים וגם שם כלום יובש מוחלט
.מחליטים שיוצאים לטיול קצר בנמל ושם פגשנו את מוקי ידידנו בניסיון לתפוס דגים עם חכת חוף.
טוב לאחר שנגמר הטיול מחליטים לרדת לרצועת החוף שממול לגשר הירקון מרכיבים תולעי סיליקון של ברקלי גולפ ויש אכילות חזקות ממש
דקה שתים מחכה ובום מרגיש משהו על המקל בהתחלה חשבתי שקית ניילון מגלגל ויוצא לו לברק חלק של 200 גרם לערך נשיקה ושחרור
יושבים קצת לנוח חטיפים קשקושים ויאלה ממשיכים כמה דקות עד לדגיגון הבא שיצא לברק נקוד של 100 גרם נשיקה שיחרור .
אחרי 5 דקות אבא מתקשר יאלה אני פה תתקפל.
לסיכום אולי לא היו דגים לחזור איתם הביתה אבל זה גם בהחלט משהו יצאתי לנשום את הים הכחול והיפה וזכיתי לביקור של 2 קטנטנים .
עד לדוח הבא
יובל וקנין