|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
אגב לא הבנתי למה לעשות מפגש מוקדם כזה כאילו למי יש כוח להיות ער מ 8 וחצי בערב עד סיום התחרות שזה 10 בבוקר ועוד להמשיך מישם תבואו לחוף ב 3 בבוקר תתארגנו קצת תרשמו ויאלה תחרות ולבית XD אני אישית בא עם אנדריי ומישה לכן אני כפוף להם ואם הם רוצים לבוא יום חמישי בערב אז אין לי הרבה מה לעשות ואני יבוא איתם 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 26, 2013, 11:03:05 AM על ידי Carp_Pro
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ליאור זה הפך למסורת שכשיש תחרות נפגשים לפני ונהנים מעל האש ושתיה וחברים סיפורים וצחוקים! אף אחד לא מכריח אותך להישאר ער אתה יכול לפתוח לך אוהל שק שינה ולישון עד הבוקר.
אני אישית יותר מחכה למפגש של כולם בערב מאשר לתחרות שהאמת לא ממש מרגשת אותי
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אגב לא הבנתי למה לעשות מפגש מוקדם כזה כאילו למי יש כוח להיות ער מ 8 וחצי בערב עד סיום התחרות שזה 10 בבוקר ועוד להמשיך מישם תבואו לחוף ב 3 בבוקר תתארגנו קצת תרשמו ויאלה תחרות ולבית XD אני אישית בא עם אנדריי ומישה לכן אני כפוף להם ואם הם רוצים לבוא יום חמישי בערב אז אין לי הרבה מה לעשות ואני יבוא איתם  אני אישית לא מתכוון להיות ער עד התחרות קצת בשר קצת בירה\אלכוהול דיבורים אם החברים ושינה קצרה בשק"ש
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אגב לא הבנתי למה לעשות מפגש מוקדם כזה כאילו למי יש כוח להיות ער מ 8 וחצי בערב עד סיום התחרות שזה 10 בבוקר ועוד להמשיך מישם תבואו לחוף ב 3 בבוקר תתארגנו קצת תרשמו ויאלה תחרות ולבית XD אני אישית בא עם אנדריי ומישה לכן אני כפוף להם ואם הם רוצים לבוא יום חמישי בערב אז אין לי הרבה מה לעשות ואני יבוא איתם  אני אישית לא מתכוון להיות ער עד התחרות קצת בשר קצת בירה\אלכוהול דיבורים אם החברים ושינה קצרה בשק"ש את זה גם אמרתה שנה שעברה 
|
|
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
אתם מביאים אוהלים?
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אגב לא הבנתי למה לעשות מפגש מוקדם כזה כאילו למי יש כוח להיות ער מ 8 וחצי בערב עד סיום התחרות שזה 10 בבוקר ועוד להמשיך מישם תבואו לחוף ב 3 בבוקר תתארגנו קצת תרשמו ויאלה תחרות ולבית XD אני אישית בא עם אנדריי ומישה לכן אני כפוף להם ואם הם רוצים לבוא יום חמישי בערב אז אין לי הרבה מה לעשות ואני יבוא איתם  אני אישית לא מתכוון להיות ער עד התחרות קצת בשר קצת בירה\אלכוהול דיבורים אם החברים ושינה קצרה בשק"ש את זה גם אמרתה שנה שעברה  נו ובסוף נכנסתי לאוהל לאיזה שעה וחצי ככה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אתם מביאים אוהלים?
אני מביא מיטת שטח לישון אליה איזה כמה שעות אבל אם אתה רוצה להביא אוהל אתה מוזמן
|
|
|
|
|
|
nadav193
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף לכם, נשמע מעולה!! תעשו חיים וחבל שאני לא יכול להצטרף..
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הכנפיים והלבבות כבר במרינדה הקבבבים במקפיא והבירה במקרר נשאר רק לנתק את ירושלים מאינטרנט בלילה  ומחר למפגש 
|
|
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
צור אני מצטער על העדכון המאוחר אבל לצערי אני לא אוכל להספיק למנגל, אמא שלי לא הצליחה להחליף משמרת ולכן אני צריך לבוא איתה לעבודה ורק אחרי שהיא מסיימת לעבוד (22:00 בערך) נגיע לחוף. בכל מקרה אני אשתדל להביא כמה שיותר דברים שיהיה לילה (שתייה, גרעינים, אלכוהול אולי), אני רק מקווה שאני אצליח להישאר ער עד סוף התחרות.
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|