פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   תקנון מעודכן - שוק פתוח |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תקנון מעודכן - שוק פתוח (נקרא 7748 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
לאור המקרים שקרו לאחרונה ושקילה מחדש של המגבלות שהיו קיימות, הוחלט לשנות את התקנון והרי הוא לפניכם  ישנם מספר שינויים מהותיים שנוגעים לכולנו ולא רק לחברים מסויימים . אני ממליץ לכול אחד ואחד לקרוא ולהתעדכן וכמובן להציע את מה שיש לו למכירה או לפרסם את מה שהוא מעוניין לקנות שלום לכולם,
לכולנו יש המון ציוד דיג שלא ממומש ושלא ממש בשימוש, חלקנו רוצים לרכוש ציוד דיג משומש וחדש במחירים טובים יותר... תמיד יש מי שרוצה למכור- ומי שרוצה לקנות... זהו המקום וזוהי הפינה, כאן אפשר למכור ולקנות מחברים אחרים ציוד דיג חדש וישן, ומטבע הדברים למצוא פריטי ציוד "יד שניה" בהזדמנות ... בסך הכול זהו עניין של מפגש רצונות בין החברים והיינו מעוניינים שגם תתייחסו לכך בהתאם.
הבמה ניתנת לכם כשירות ובמטרה לעזור לחבר בין המעוניינים למכור לבין אלו הרוצים לרכוש. לכן גם הוחלט לאפשר כאן "מפגש רצונות" מסוג זה, לא רק לגבי ציוד דיג - אלא לגבי כל מוצר או שירות. בראש ובראשונה נדרש פירוט של המוצר שמוצע למכירה, חברה, דגם, מידה, משקל, אורך, פעולה, ייעוד ומצב כללי של המוצר וכול פרט ידוע אחר שניתן להציג בפני הקהל. חובה לצרף תמונה ומומלץ להימנע מ"תמונת רשת" של המוצר כחדש במידה ואיננו כזה. אם המוצר חדש באריזתו המקורית, אין בעיה לצרף "תמונת רשת"... אם יש בעיה עם הוספת תמונה, ניתן לקשר ל"תמונת רשת" תוך ציון מפורש שהמוצר אינו חדש והתמונה להמחשה בלבד. הפורום מחבר בין דייגים מכל רחבי הארץ, על כן מומלץ לציין את מיקומכם, אפשרות משלוח בדואר או זמינות אזורים אחרים. ציינו אמצעי תקשורת - מס' טלפון נייד הוא האופציה המומלצת אך כמובן שניתן גם ליצור קשר דרך מסר אישי או במייל. לסיום, הצגת המחיר בהודעה אינה רק יוצרת משיכה גדולה יותר מאשר הודעה ללא ציון מחיר אלא חוסכת מהמעוניינים את הבירור, הן מבחינת הזמן והן מבחינת העלות הכספית במידה והבירור נעשה טלפונית ולכן ציון מחיר הינו חובה. פורום הדייג הספורטיבי פתח כאן את שעריו בפני החברים אשר מעוניינים למכור ציוד משומש או חדש ועל מנת לאפשר את התנאים הטובים ביותר לטובת כלל החברים, מוצג בזה תקנון ובו הנחיות, התניות והבהרות, לגבי מהות פורום השוק הפתוח וההתנהלות בו:
1. ניתנת כאן פלטפורמה חינמית לטובת החברים, אך יחד עם זאת וחרף ההקפדה על התנהלות שתואמת את רוח ההתנהלות בפורום, הנהלת הפורום איננה שותף, איננה בעלת עניין כלשהוא ואיננה נושאת באחריות כלשהיא כלפי הקונה או המוכר ובכלל. לכן, כל מי שמוכר או קונה או מציע או מקבל מוצר או שירות שפורסמו/הוצעו כאן, עושה זאת על אחריותו המלאה ומשחרר את הנהלת הפורום מכל אחריות.
2. הליכי המכירה והקניה כמו גם כל הקשור במוצרים הנמכרים, הינם באחריות הקונים והמוכרים בלבד.
3. מכירת ציוד בפורום השוק הפתוח הותרה בעבר רק לחברים אשר מוכרים ציוד אישי שלהם ומאחרים נמנעה האפשרות. מרגע זה תתאפשר מכירה בשוק הפתוח גם לאותם חברים שקונים ציוד בהיקפים קטנים למטרת מכירה לחברים ולמעשה למעט יבואנים,דילרים מורשים ובעלי חנויות (כולל אינטרנטיות) השוק הפתוח יהיה פתוח לכולם. אם לבעל חנות יש רולר פרטי ישן שהוא מעוניין למכור, הוא מוזמן להציע אותו למכירה בשוק הפתוח בדיוק כפי שהוא יכול להביע את דעתו בכול נושא כחבר מהמניין בפורומים השונים... כמובן שפרסום בשדרת היבואנים יהיה כפוף לתקנון המפורט שקיים שם, אשר מתנה בין היתר מחיר מבצע מועדף לחברי הפורום.
4. חבר שלא מוכר ציוד אישי שלו אלא מוכר עבור מישהו אחר יציין זאת במפורש בהודעה.
5. הגם שאיננה שותף או מתווך בהליכי המכירה, בדעת הנהלת פורום הדיג הספורטיבי להקפיד על דרך ההתנהלות בפורום השוק הפתוח כמו בפורום כולו. לכן, הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות המלאה להסיר כל פרסום או לנקוט כל פעולה אחרת כפי שתראה לנכון ולפי שקול דעתה המלא, בין היתר ומבלי לגרוע מכלליות האמור, כך במידה ותמצא כי לדעתה מכירה מסוימת איננה חוקית (חשד לכאורה לציוד גנוב), כי מדובר במכירה מסחרית (כזו תועבר לשדרת היבואנים או תוסר), כי קיימים לכאורה חוסר הגינות או אי גילוי נאות במכירה (למשל לגבי מצבו של הפריט) או שפשוט אינה עומדת בדרישות שהוצגו לעיל. הנהלת הפורום איננה מחויבת לאפשר כאן את הפרסום לכלל החברים, ולפיכך שמורה זכותה לאפשר את הפרסום החינמי כאן לחלק מהחברים ולחלק מהמוצרים- וכן לאסור כאן את הפרסום למוצרים מסוימים או על חברים מסוימים, לפי שקול דעתה המלא. הודעה שלא עומדת בדרישות הפרסום - תוסר מיידית.
6. כל מי שמעלה כאן פרסום, מסכים ומאשר בזה מראש להנהלת הפורום, להסיר או להעביר או לערוך, כל פרסום או הודעה או תגובה שהעלה כאן, לפי שיקול דעתה הבלעדי והמוחלט.
7. חבר שלא ינהג בהתאם לתקנון הפורום ולהנחיות שיקבל מהנהלת הפורום, הודעתו תוסר או תימחק, ובמקרים מסוימים תישלל ממנו הזכות להעלות פרסומים בפורום השוק הפתוח.
8. אנא תשתדלו להקפיד על איפוק והימנעות מהתלהמות ומ"עקיצות" מיותרות.
9. זכרו חברים, תקנון זה וההקפדה עליו נועדו עבורכם ולמענכם ולכן אנו מבקשים שתכבדו אותו.
קניה ומכירה מהנים לכולם, גיא gaichuk.
|
|
עריכה אחרונה: יוני 07, 2014, 05:07:02 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כל הכבוד אמרתם שזה על שולחן הדיונים ואכן 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יפה מאוד ניסוח מדוייק ומעשי  עוד שניה הייתי חושב שאתה במסווה של עורך דין 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פששש לא ידעתי שאתה אורך דין  ועכשיו ברצינות אני מקווה שלאחר פרסום התקנון אנשים יפנימו ויתחילו לפרסם כמו שצריך
|
|
|
|
|
יוזמה ברוכה - אני עוניין לרכוש מקל ג'יג לייט + רור מתאים במצב מעולה. אשמח לקבל הצעות.. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יוזמה ברוכה - אני עוניין לרכוש מקל ג'יג לייט + רור מתאים במצב מעולה. אשמח לקבל הצעות..  יניב, אם אתה מעוניין למכור או לקנות מוצר כלשהו, אנא פתח דיון נפרד ובו ציין את הנתונים המבוקשים. תודה.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זו פעם שנייה בשבוע האחרון שמודעה לא עמדה בתקנון ולמרות הבקשה וההזדמנות הארוכה שניתנה לערוך אותה, זה לא קרה ולכן היא הועברה לארכיון.
אני מבקש בכול לשון של בקשה לכבד את התקנון ואת הבקשה לערוך את ההודעות שאינן עומדות בו. זו כבר פעם שנייה שחבר מתעלם מהבקשה לעריכה למרות שראה אותה והזלזול הזה אינו מקובל.
מרגע זה, הודעות שאינן עומדות בתקנון, יוסרו מיידית.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זו פעם שנייה בשבוע האחרון שמודעה לא עמדה בתקנון ולמרות הבקשה וההזדמנות הארוכה שניתנה לערוך אותה, זה לא קרה ולכן היא הועברה לארכיון.
אני מבקש בכול לשון של בקשה לכבד את התקנון ואת הבקשה לערוך את ההודעות שאינן עומדות בו. זו כבר פעם שנייה שחבר מתעלם מהבקשה לעריכה למרות שראה אותה והזלזול הזה אינו מקובל.
מרגע זה, הודעות שאינן עומדות בתקנון, יוסרו מיידית.
ושוב לצערי אני מוצא את עצמי רודף אחרי חברים שמפרסמים בצורה שלא עומדת בתקנון , נותן הזדמנויות נוספות וחוזר ומבקש אבל כלום לא עוזר...  יש תקנון, זמין וברור. מי שלא טורח לקרוא אותו או שקורא ובוחר לצפצף, לא יקבל הזדמנות לפרסום. כול הודעה מחויבת בתמונה ומחיר. למי שיש בעיה עם תמונות, יכול לקשר לתמונות ברשת עם ציון העובדה שהמוצר לא חדש במידה והוא כזה. האפשרות הזו צוינה במפורש בתקנון ועומדת לרשותכם. ולכן, הפעם זה סופי, בלי הקלות ובלי הנחות ובלי ניסיונות נוספים, מרגע זה, הודעות שאינן עומדות בתקנון, יוסרו מיידית..
|
|
|
|
|
גיא תודה על העבודה שאתם עושים אני לא מבין למה היא אפשר ליצור תבנית מסודרת כמו ביומן דוחות עם תמונה ותיאור כך שלא תצטרך לרדווף אחרי אף אחד אלא מלכתחילה לא יהיה אפשר לשים מודעה ללא תמונה ומחיר בכלל אני לא מבין את האנשים נותנים להם פלטפורמה למכור מה כבר דרשו מהם 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 מי שלא מכבד את הכללים, שלא יפרסם כאן
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היום הוסרו כבר 4 הודעות מכירה מכיוון שלא עמדו בתקנון.
להזכירכם, הודעת מכירה מחוייבת בפירסום מחיר ותמונה!
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
היום הוסרו כבר 4 הודעות מכירה מכיוון שלא עמדו בתקנון.
להזכירכם, הודעת מכירה מחוייבת בפירסום מחיר ותמונה!
צודק מי שלא עומד בתקנון לאחר כל ההזהרות שלא יפרסם 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היום הוסרו 4 הודעות מכירה מכיוון שלא עמדו בתקנון. במקרה של משתמש חדש עם 3 הודעות אני יכול להבין שהוא לא טורח לבדוק לאן הוא נכנס, איך הדברים מתנהלים ומה מתבקש ממנו על מנת שההודעה הראשונה שלו (או השלישית...) לא תעוף לארכיון אבל חברים ותיקים באתר שכבר מכירים את התקנון ויודעים טוב מאד מה מתבקש מהם שזורקים *** ??! לא לעניין. תמונה, מחיר ומפרט - חובה! מי שלא מתכוון לעמוד בתקנון, שלא יפרסם.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|