צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אין לי ניסיון אז אני לא מגיב  מיום ליום הציקדות נהיות מפחידות 
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על התגובה א. אשמח לקבל חוות דעת על הציקדות החדשות שרכשת ב. הציקדות שאני מתעניין בהם יכולות להתאים גם לים וגם לכינרת אני פחות מתיחס למשקל אלה יותר לאורך וראינו בניות שלוקחות דמויים גם יותר גדולים מ 60 מ''מ
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
הציקדות נראות אש מעניין אם הם גם עובדות ככה 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הציקדות נראות אש מעניין אם הם גם עובדות ככה  גם לי הם נראות אש רק אחרי הנפילה האחרונה אם קנית ציקדות מאיבי אני מעוניין לקבל חוות דעת לפני שאני מזמין
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור הם נראות טוב ואז מה אז פעם אחרונה קנית ציקדות שלא היו משהו מי ישמע עכשיו הלך לך 200 שקל אז תזמין את אלה ותראה אין מה לעשות לפעמים נופלים באיכות ולפעמים יוצא מעולה! לי הם נראות אחלה צידקות ושווה לבדוק אותם, ולא נראה לי שמישהו פה ניסה אותם אז אל תתאמץ לשאול 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור הם נראות טוב ואז מה אז פעם אחרונה קנית ציקדות שלא היו משהו מי ישמע עכשיו הלך לך 200 שקל אז תזמין את אלה ותראה אין מה לעשות לפעמים נופלים באיכות ולפעמים יוצא מעולה! לי הם נראות אחלה צידקות ושווה לבדוק אותם, ולא נראה לי שמישהו פה ניסה אותם אז אל תתאמץ לשאול  כורדי לא כולם עשירים כמוך גם 50 ש''ח זה כסף פעם אחת נפלתי ב 50 עוד פעם ניפול ב 50 הגענו לנפילה של 100 את רוב המוצרים באיבי אני לא מכיר אם אני יעבוד בשיטה שלך אז כמה נפילות יסתכמו בכמה מאות שקלים אני מעדיף לנסות לשאול ולברר ואם לאף אחד אין תשובה אז גם לוותר מה לעשות הכסף לא גודל אצלי על העצים אתה מוזמן לרכוש כמה ולהעלות חוות דעת בשביל שאר החברים 
|
|
|
|
|
נראים טוב. גם חברה אוסטרלית קשה לי להאמין שזה זבל סיני: http://www.omglures.com.au/
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
הציקדות נראות אש מעניין אם הם גם עובדות ככה  גם לי הם נראות אש רק אחרי הנפילה האחרונה אם קנית ציקדות מאיבי אני מעוניין לקבל חוות דעת לפני שאני מזמין צודק כנראה שאני יזמין אותם ויגיד לך איך הם  רק אני צריך למצוא מישהו אם חשבון באיביי כמו דובדוב שכבר עשה לי טובה והזמין לי ניקלים ותודה רבה לו
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
בשבוע האחרון אני עובד עם ציקדות 9.1 גרם כמות התקיעות בסלעים עלתה בלפחות 100% אני מאמין ש15 גרם שוקעת במהירות שיא... שחיתי השבוע למוות 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשבוע האחרון אני עובד עם ציקדות 9.1 גרם כמות התקיעות בסלעים עלתה בלפחות 100% אני מאמין ש15 גרם שוקעת במהירות שיא... שחיתי השבוע למוות  צודק
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשבוע האחרון אני עובד עם ציקדות 9.1 גרם כמות התקיעות בסלעים עלתה בלפחות 100% אני מאמין ש15 גרם שוקעת במהירות שיא... שחיתי השבוע למוות  צודק אז עובדים כמו בניקלים לטוניות סוגרים את הקשת שניה לפני הפגיעה במים ומתחילים לגלגל ולהקפיץ
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|