|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
חברים תגובה לא עולה כסף תגובה זה בחינם
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 8/6/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בערך 6 בבו | דמוי סיליקון - לא זוכר | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 750גרם |
הדו"ח:אז ככה היום יצאנו לכיוון החוף מגיעם תוך ארבעים דקות מתחשבים בנקודה אני אומר להם בואו נכנס לכיוון הבריכה אחרי 20 דקות של הרבה תקיעות בסלע מגיע הלוקוס שאני שוב חושב שאני בסלע מרוב שאני רגיל לא לתפוס חבר אומר לי אל תנסה לשחרר זה דג אני מתעצבן עליו אומר לו מה אתה מסטלבת עלי שאני אף פעם לא תופס ומגיע עוד חבר ואומר לי גם זה דג זה דג אני מתחיל להאמין שבאמת יש לי משהו פעם ראשונה...  והנה אני מתחיל להביא אותו לחוף תוך כ30 שניות הוא על החוף ואני בהתרגשות של החיים צועק לוקוס לוקוס וצורח לכולם אחרי5-10 דקות סוף סוף אני משחרר ושוקל ויאללה לתיק וחוזרים לעבודה ופתאום מגיע לחברי על אולסטאר לוקוס קטן שנותן מכות וכמובן בסוף מגיע שיחרור
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 08, 2013, 19:34:26 PM על ידי lking1231
|
|
-------------------------------
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מברוק על הלוקוס הראשון  הרבה יותר כיף מסלע 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
באמת עדיף על סלע חחח... הלוקוס קיבל בוק בפיסבוק
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
|
|
אין כמו הדג הראשון ... התעצלתי להגיע ברגל לנקודה ונראה שנהניתם לכם. כל הכבוד ידידי ומעכשיו יהיה יותר קל ויותר מעניין.
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין כמו לוקוס ראשון - ניתן להבין את השמחה...
בהצלחה בעתיד...
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מסתבר שדווקא החברים שלא החזיקו במקל הם אלה שצדקו  מברוק על הראשון ולא האחרון  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
בשעה טובה  , מזל טוב על הלוקוס הראשון(ולא האחרון).. התחושה לפעמים דומה, הלוקוס מטבעו, תוקף ומיד חוזר אל מתחת לסלע ומתקבע הייטב... מה שנותן לך פעמים תחושה שתפסת באמת סלע.. לכן ברגע התקיפה צריך להחזיק קצר את הלוקוס ולהשתדל למנוע ממנו לרדת לקרקעית.. בקיצור, רואים שנהנת! ראיתי בעבר דייג שננעל על לוקוס מפלץ עם ציוד לייט שירד לו לסלע והחוט פשוט נקרע אחרי 10דק של נסיונות להוציא אותו משם..(היה ללא תלאי פלורו/ניילון) בהצלחה בהמשך 
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
|
התוצאות להשקעה החלו לבוא......
אין כמו דג ראשון, אבל הכי חשוב נהנית מחווית דייג.....
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
תודה רבה חברים באמת שיהיה ראשון ולא אחרון נקווה לבאות הכל התחיל יום שלישי שהוצאתי דרגון ואז חבר שלי בא אלי ואומר לי שבת בזריחה אתה תוציא
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
|
|
מברוק על הדג הראשון עכשיו תראה שהסכר יפתח בהצלחה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
שאפו על הדג הראשון יופי של דוח ואחלה לוקוס . עכשיו אתה תראה קצב התפיסות שלך רק ילך ויגדל עם הזמן . תמשיך להתמיד מחכים לדוח הבא 
|
|
|
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
שאפו על הדג הראשון יופי של דוח ואחלה לוקוס . עכשיו אתה תראה קצב התפיסות שלך רק ילך ויגדל עם הזמן . תמשיך להתמיד מחכים לדוח הבא  דוח הבא יגיע בקרוב נקווה אני מתמיד אפשר לומר יותר מידי גםצכשלא היה לי ציוד כי גנבו לי את הכל ישב בגינה כמו דפוק השארתי את הציוד שלי בגינה וגנבו לי אותו גם אז הייתי הולך בלי מקל בזריחות ומקנא בחברי שלהם יש סט ולי אין והם תפסו ונהינתי מזה שאני רואה אותם תופסים
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
הגיע הזמן ליאור
מברוק על הסיפתח מעכשיו יהיו עוד הרבה דגים ושעות ים אני בטוח שנראה עוד המון דוחות ממך הרבה בהצלחה נתראה בים
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
lking1231
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
|
|
הגיע הזמן ליאור
מברוק על הסיפתח מעכשיו יהיו עוד הרבה דגים ושעות ים אני בטוח שנראה עוד המון דוחות ממך הרבה בהצלחה נתראה בים
שבת הזאת אני לא יהיה בבריכה אני ודוד נוסעים לאשדוד שייט
|
 חסרה לי החתימה של ISF 
|
|
|
|
arkadiy
|
חבר פורום 
מנותקגיל: