עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
פתרון קל פשוט ויעיל לשמירת פתיון חי לדייג חופי וגם לסירה. אביזרים : דלי עם מכסה וידית, במקרה זה מכסה מתברג עם נצרת בטחון. משאבת אוויר על סוללות , חנות לחיות בית וציוד אקווריומים. אזיקון כלי עבודה : מקדחה. אופן הביצוע : סימון הנקודה לקידוח. יצירת חורים להשחלת האזיקון. חור נוסף למעבר צינורית האוויר. המשאבה תלויה עם תפס בטחון. רצוי להעביר את הצינורית דרך גוף הדלי ולא מהמכסה, על מנת לאפשר נגישות נוחה יותר. כמו כן ניתן גם לשבת למעלה  קצת קישוטים והדלי מוכן.
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עוד
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אלוף . נראה מעולה . תודה
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אלוף . נראה מעולה . תודה
מתאים גם לקיאק 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אלוף . נראה מעולה . תודה
מתאים גם לקיאק  
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
בזמנו פרסמתי מאמר "דייג מטקה" בפינת המאמרים יש שם סרטון המדגים כיצד להכין דלי לפיתיון חי לסבידות קאלמרי או דגים
|
|
עריכה אחרונה: יוני 04, 2013, 22:38:22 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה עדי  אני מכין כזה
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יפה עדי  אני מכין כזה יפה עדי תכין לי כזה  והיותר חשוב תכין לסמי שידאג לנו לפתיונות חיים לעונה המתקרבת 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אהבתי .
איפו אפשר להשיג דלי כזה {מכסה מתברג ועוד נצרת בטחון?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה מסתלבט עלינו ??  כאילו מה אתה בא להגיד? שאתה מצליח לתפוס דגי פיתיון??  מה נפח הדלי ? בעיה נוספת חוץ מחמצן היא טמפרטורת המים והשינוי המהיר שהם עוברים בתקופה הזו של השנה. בחורף דלי כזה עם משאבת חמצן יכול להחזיק דגים חיים במשך ימים אבל בקיץ צריך להחליף מים מדי פעם... כמה עלתה המשאבה ועל איזה סוללה היא עובדת? כעיקרון רצוי למקם משאבות אויר מעל גובה פני המים בדלי ומכיוון שאין הגבלה לכמה מים אפשר למלא, רצוי למקם אותה על המכסה. כמו כן כדאי את הצינורית לקצר לגובה הדלי כך שאבן החמצן תהיה על הקרקעית אבל שהצינור יהיה כמה שיותר קצר. זה מוריד את ההתנגדות של הצינור, מגביר את היעילות של המשאבה ותורם לתוחלת החיים שלה  באופן אישי, הייתי קושר משקולת לאבן החמצן כי לא פעם גיליתי שהאבן עלתה לפני המים ברגע שהצינור התמלא אויר והפך למצוף... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אתה מסתלבט עלינו ??  כאילו מה אתה בא להגיד? שאתה מצליח לתפוס דגי פיתיון??  מה נפח הדלי ? בעיה נוספת חוץ מחמצן היא טמפרטורת המים והשינוי המהיר שהם עוברים בתקופה הזו של השנה. בחורף דלי כזה עם משאבת חמצן יכול להחזיק דגים חיים במשך ימים אבל בקיץ צריך להחליף מים מדי פעם... כמה עלתה המשאבה ועל איזה סוללה היא עובדת? כעיקרון רצוי למקם משאבות אויר מעל גובה פני המים בדלי ומכיוון שאין הגבלה לכמה מים אפשר למלא, רצוי למקם אותה על המכסה. כמו כן כדאי את הצינורית לקצר לגובה הדלי כך שאבן החמצן תהיה על הקרקעית אבל שהצינור יהיה כמה שיותר קצר. זה מוריד את ההתנגדות של הצינור, מגביר את היעילות של המשאבה ותורם לתוחלת החיים שלה  באופן אישי, הייתי קושר משקולת לאבן החמצן כי לא פעם גיליתי שהאבן עלתה לפני המים ברגע שהצינור התמלא אויר והפך למצוף...   ההערות בדיוק במקום 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אהבתי .
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
אחלה רעיון עם דלי כזה תודה! אני משתמש בדלי ללא מכסה כי אני דג מהחוף, ונכון שצינור אוויר לפעמים עולה לכן אני שם לפני האבן אוויר אום או שניים.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אהבתי .
חבר נתן לי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|