| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/6/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
השעה 19:30, מעכשיו לעכשיו מחליט לרדת לים לנקודת הלוקוסים הקבועה.. בעלה של דודה שלי מחליט להצטרף ואבא שלי גם! החליטו לנשום אויר של ים(נעקצו בכמויות מטורפות!! חח) הים גלי, עובד יפה.. אך עםמעט אצות.. לא כמות שמפריע לעבודה.. אבא שלי מתמקם בזולה ואני ובעלה של דודה מתחילים לעבוד.. השמש יורדת, ואני מזרזר להנאתי ביחד איתו, לא יודע להסביר אבל הייתה לי תחושת בטן שיש דגים.. (בטוח שאתם מכירים את זה) הם פה רק צריך לשכנע אותם לתקוף! (דרך אגב פעם ראשונה שלו שהוא מזרזר, הוא היה מאלה נגד הזרוזר ותמיד צחק שהייתי הולך לזרזר, הוא דייג פתיונות מושבע.. אבל אחרי היציאה הזאת? כבר אמר לי שבשישי הולכים על הבוקר לזרזר
)מחבר את הדמוי האהוב עלי ima komomo , (לו אני שם DUO SLD), שהיו לי עליו תפיסות של לוקוסים בעיקר, השמש נעלמת לה,
והחגיגה מתחילה..
דבר כזה לא ראיתי בחיים...
רתיחה של טונה, ראיתי בסרטונים, לא במציאות, אבל רתיחה של לוקוסים??? אפשר לסמן V בהחלט!
פשוט מ-ט-ו-ר-ף!!!! מזהה את המערבולות שהבזרי יוצר, המון קצף היה, זרמים יפים של מים שיורדים מהריף, זורק לכיוון של הרתיחה ופשוט כל כמה דקות קפיצה של מס' לוקוסים בגדלים יפים מאוד, בין 2 ל- 5 חתיכות כל קפיצה! זה היה חוויה מטורפת! לא הפסקתי לצעוק כל קפיצה ובאטרף אני זורק לכיווון גלגול מהיר,איטי,טוויצינג, עצירות.. לא היה מספיק משכנע כנראה, החלפתי מס' בובות, ללא תוצאה..
אבל החוויה של הרתיחה עדיין מהדהדת לה בראש.. אומנם חזרתי ללא דג, בספק אם הרגשתי תקיפה, או שזה היה האצות על סלעים.. לא ברור..
השמש ירדה לגמרי, כבר לא רואה מי נגד מי, הרתיחות הפסיקו לחלוטין.. מקפל ציוד וחוזר הבייתה עם חיוך מאוזן לאוזן. והחלטתי לשפוך כאן ולשתף את החוויה