פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   גומבר בהקדשה לשחר ( הוק 4) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: גומבר בהקדשה לשחר ( הוק 4) (נקרא 2494 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 1/6/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6 | דמוי דג בינוני - נוד גב צהב | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 600 גרם | | 6 | דמוי דג בינוני - נוד ראש אדום | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | קילו וחצי |
הדו"ח:טוב חברים, אחרי שנה כבר בפורום, המון שאלות ששאלתי והמון תשובות ותמיכות מחברים בפורום. תמיד חשבתי שלהעלות דוח זה כאילו ''תראו תראו מה תפסתי''.. לפני שבוע פגשתי את שחר בחוף, הוא עזר לי כמו תמיד קיבלתי קצת עצות, והוא אמר לי להתחיל להעלות דוחות לפורום, אז הנה שחר בשבילך ובשביל כל החברים בפורום. אז שבת בבוקר 5 כבר בחוף מארגן ת'ציוד זריז, מגיע לנקודה, אור ראשון נותן כמה זריקות ומרגיש סלע/שקית, אחרי כמה שניות מבין שזה דג( עברתי לחוט ניילון בגלל מקום מאוד מסולע) הרגש עם חוט ניילון ממש אפסי לעומת חוט בד, ההרגשה היא שתפסת שקית שבתוכה תקוע דג קטן שמשתולל, בגלל שהחוט נמתח, בקיצור מלחמה זריזה ויוצא לוקוס מוערך ב600 גרם, משחרר זריז מהמשולשות ומחזיר לים כמו תמיד.. ממשיך בעבודה מזהה סלע שמתחתיו זרם חזק, זורק לאורכו ושוב הנעילה השנייה מהירה להגיע.. מגלגל ומרגיש שוב ''שקית'' תוך כדי אני רואה סלטות של גומבר, חשבתי שחבר שלי ננעל עליו ואז אני שם לב שהוא לוקח קלאץ',( לא שומעים) ממשיך במלחמה, חבר מאוד טוב מהחוף_( קמיל) רץ לעזור , הוא אמר לי לא להיות עם מקל למעלה ולפתוח קצת קלאץ', הורדתי את המקל והמשכתי, בסך הכל מלחמה של דקה וחצי, כיף, ולימוד מהים, אחרי זה נתפס עוד לוקוס קטן שחוזר לים,מנקים ת'דג, משתעשעים קצת בבנות עם האולטרה וחוזרים 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
משתלם לבקש ממך דברים  אחלה דוח ותענוג של דג יופי של מתנה ליום הולדת הים סידר לך כרגיל הקטנים חזרו לשחות ובכלל נשמע כמו יופי של בוקר  תודה על ההקדשה זה רק ההתחלה מחכה לדןח הבא שלך
|
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דג וכבוד על השחרורים למה זרוק על הרצפה והכלב מרחרח ? אלה אם אתה לא התכוונת לאכול אותו אז סבבה.
|
|
|
|
|
|
צביקה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 יופי של דג וכבוד על השחרורים למה זרוק על הרצפה והכלב מרחרח ? אלה אם אתה לא התכוונת לאכול אותו אז סבבה.
עכשיו רק לתת אותו מתנה לחמות  אחלה דגוסחטיין על השחרורים 
|
|
נו יהיה חריימה בשישי?
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
הקדשת לאיש ענק,אחד שתמיד אוהב לעזור ותמיד כיף ללכת איתו לים. כבוד על השיחרורים ויופי של תפיסה 
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי , אתם לא מפסיקים לנסות ולצבור שעות ים והנה התוצאות. חתיכה יפה מאוד וכל הכבוד על השחרור. לא יצא לי להגיע לנקודה בשבוע הבא אני ראשון שם  בהצלחה
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
|
הגומרים נכנסו חזק! אחלה חתיכה 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מה זאת אומרת "ביקש ממך להעלות דו"ח"  זה לא היה לך ברור לפני כן  ? אחרי ששאלת , למדת , יישמת והצלחת.. הגיע הזמן לעבור לצד השני ולענות לשאלות , ללמד , לקחת חסות ולראות הצלחות של חברים  אני למשל למדתי המון מהדוח שלך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שמחים שהקשבת לשחר  דוח מהנה והתוצאות פי כמה  איך מזהים זרם חזק מתחת לסלע במים? 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תודה רבה לכולם, בקשר לדג תמיד אני מצלם עם הכלב שלי.. את הזרם זיהיתי משום שהסלע היה חצי בפנים וחצי בחוץ, ורואים מתחתיו שקע עם זרם חוזר, ברגע ששמתי את הדמוי בלי לגלג שמתי לב שהוא נותן תנועה בזרם, אז ניסיתי את המקום והתוצאה מיהרה להגיע, למרות שמסתכנים באיבוד של דמוי זה שווה.. תודה רבה לכם!! אמשיך להעלות דוחות!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הדוח 10  התפיסה 10  הכלב 110  שחר שלנו הוא 10  אז מי זה הוק4 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הקדשת לאדם הנכון  סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זאת אומרת "ביקש ממך להעלות דו"ח"  זה לא היה לך ברור לפני כן  ? אחרי ששאלת , למדת , יישמת והצלחת.. הגיע הזמן לעבור לצד השני ולענות לשאלות , ללמד , לקחת חסות ולראות הצלחות של חברים  אני למשל למדתי המון מהדוח שלך  
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2