|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי לדעתי את הדגם הראשון - תוכל לקבל אותו ליציאה לשם התנסות והתרשמות ממקור ראשון.
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כל הכבוד אייל  סאמח , מה התקציב למקל ?
|
|
|
|
|
האלן סאמח לפני כמה שנים גם הייתי לפני קנייה של המקל הזה החלטתי לא לקנות בגלל איזו בעיה שהיתה עם ספק בארץ שממנו התכוונתי לקנות והיו בעיות במשלוח . אבל מניסיוני ולא שהרגשתי את המקלמדובר על מקל טוב וחזק אבל יש איזו בעיה במקל השוכב. באותו זמן בפורום השני. העלה לאחר שביקשתי המלצות תמונה שיש בעיהעם המקל השוכב שהטבעת הראשונה רחוקה מידי מה שגרם לחוט לשפשף את הספוג מה שלא בריא בכלל. הוא דיבר רק על השוכב ולא על הספינינג
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האלן סאמח לפני כמה שנים גם הייתי לפני קנייה של המקל הזה החלטתי לא לקנות בגלל איזו בעיה שהיתה עם ספק בארץ שממנו התכוונתי לקנות והיו בעיות במשלוח . אבל מניסיוני ולא שהרגשתי את המקלמדובר על מקל טוב וחזק אבל יש איזו בעיה במקל השוכב. באותו זמן בפורום השני. העלה לאחר שביקשתי המלצות תמונה שיש בעיהעם המקל השוכב שהטבעת הראשונה רחוקה מידי מה שגרם לחוט לשפשף את הספוג מה שלא בריא בכלל. הוא דיבר רק על השוכב ולא על הספינינג
דודו הספוג בדגם השוכב חתוך בזווית כך שאין בעיה אישית - לא נתקלתי בבעיה כזו
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי לדעתי את הדגם הראשון - תוכל לקבל אותו ליציאה לשם התנסות והתרשמות ממקור ראשון.
תודה אייל  אתה 10. אם לא יצא לי לנסות, תגיד אתה את חוות דעתך? אפשר לסמוך על דעתך אני חושב  ... והאם מה שיש לך זה משקלים של מעל 200 גר'?
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד אייל  סאמח , מה התקציב למקל ? קיבלתי הצעה של 110 $+משלוח 10$ אם קונים 4 מקלות, אבל זה למקל של עד 200 גר. השני של ה270 גר יותר יקר ובאתר 170 $ 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה דודו על חוות הדעת 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דודו הספוג בדגם השוכב חתוך בזווית כך שאין בעיה אישית - לא נתקלתי בבעיה כזו ריבוי דעות מגדיל חוכמה....או משהו בסגנון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
באיחור אבל... סאמח, אני בעלים מאושר של שני מקלות טרבלה... האחד במשקלי 55-135 גרם, השני: tvs-58xxh משקלי 120-270 גרם פאוור אקסטרא-הבי.... משניהם אני מאוד מרוצה ולאורך שנים... כל הכבוד אייל  סאמח , מה התקציב למקל ? קיבלתי הצעה של 110 $+משלוח 10$ אם קונים 4 מקלות, אבל זה למקל של עד 200 גר. השני של ה270 גר יותר יקר ובאתר 170 $  המקל של עד 200 גרם- במחיר שציינת - מחיר טוב ומשתלם... מתאים בתור סט נוסף עם מכונה לא הכי יקרה בגודל 5000 - לעומקים לא גדולים (30-60) ובדריפט חלש, מתאים כזה סט עם ג'יגים של 100-200 גרם, שיהיה מוכן ללא צורך לשנות בסט "הכבד". אם אתה עושה קנייה קבוצתית מרוכזת ל-4 מקלות, אני בפנים 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באיחור אבל... סאמח, אני בעלים מאושר של שני מקלות טרבלה... האחד במשקלי 55-135 גרם, השני: tvs-58xxh משקלי 120-270 גרם פאוור אקסטרא-הבי.... משניהם אני מאוד מרוצה ולאורך שנים... כל הכבוד אייל  סאמח , מה התקציב למקל ? קיבלתי הצעה של 110 $+משלוח 10$ אם קונים 4 מקלות, אבל זה למקל של עד 200 גר. השני של ה270 גר יותר יקר ובאתר 170 $  המקל של עד 200 גרם- במחיר שציינת - מחיר טוב ומשתלם... מתאים בתור סט נוסף עם מכונה לא הכי יקרה בגודל 5000 - לעומקים לא גדולים (30-60) ובדריפט חלש, מתאים כזה סט עם ג'יגים של 100-200 גרם, שיהיה מוכן ללא צורך לשנות בסט "הכבד". אם אתה עושה קנייה קבוצתית מרוכזת ל-4 מקלות, אני בפנים  אהלן רפי אני מחפש דווקא את זה עם המשקלים של עד 270 גר אבל המחיר יקר יותר ולא בטוח שמתאים לי. אעדכן אותך בכל מקרה אם יוזמים משהו קבוצתי 
|
|
|
|
|
מקל טוב מאוד עבור רולר - רגיל.!
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יגאל, יש דגם רגיל ויש דגם לשוכב. אתה מתכון שהדגמים לשוכבים הם לא טובים?
|
|
|
|
|
יגאל, יש דגם רגיל ויש דגם לשוכב. אתה מתכון שהדגמים לשוכבים הם לא טובים? הבלנק מעולה. לרולר שוכב העדפה " שלי אישית " למקל עם מבנה בלנק יותר מהיר.
|
|
|
|
|
שלום חברים מישהו יכול להסביר לי מה זה מבנה בלנק מהיר? אני מתעניין כרגע לגבי השוכב ויש המלצות די רציניות מאנשים שחזק בתחום. יבואן שימנו בארץ לא כל כך מתפקד ומחירי המוצרים מרקיעים שחקים. גם השירות רע בצורה שבלתי תאומן. כל טיפול או חלק לוקח מאה שנה ותשלום של הון עתק. גם היחס בזוי. אין מצב שמישהו בחול יתייחס ללקוחות שלו בצורה כזו. אני ממליץ בחום לקנות מוצרי שימנו בחו״ל, אם יש בעיה במקל או ברולר כולל חשמלי יש מספיק מומחים בארץ שבמחירים הוגנים יטפלו בכם. לא ברור מה הקשר לשאלה ששאלתי בהתחלה אבל היה לי המון על הלב על היבואן הזה. אולי בכל זאת מישהו יענה ובאותה הזדמנות מה ההבדל בין בלנק לשוכב ובין בלנק לספינינג שנלמד? האם קיים הבדל בטבעות? תודה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|