| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/5/2013 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19 | בצק רגיל - בצק פיתה | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 2 | 3.5-+ |
הדו"ח:
איזה כיף לשבור שתי שיאים יום אחרי יום באולטרה
הדוח מתחיל ביום חמישי אני וגל מחליטים ללכת לפארק הלאומי ברמת גן ליד הבית. אני כבר הרבה זמן מחכה להוציא איזה דג גדול באולטרה לייט. מגיעים לפארק זורקים בין שתי שיחים המטרה שפמנונים יש עכשיו הרבה שפמנונים שעולים לנשום אוויר ורואוים אותם בברור ולפעמים מזדווגים
בנתיים יוצאים כמה קטנים ואז המצוף שוקע וגל צועק לי המצוף המצוף ישר הוקסט והדג רץ לשיח ועושה קשר בין החוט לשיח ישר אני נכנס לשיח ומשרר תחוט ומתחילה מלחמה נחמדה עם שפמנון של קילו שמוציא קצת חוט גל עושה לי כמה תמונות מבקש להילחם גם ואני נותן לו גם להנות מרימים את הדג משחררים והוא חוזר לגדול שיאי אישי באולטרה לייט 
היום אני אומר לעצמי באלי עוד אחד הולך לפארק נעמד ליד השכנים בני 50-60 צחוקים איתם הם כל הזמן מקללים בעירקית
אני זורק ליד השיחים מחכה לאיזה הטבעה של המצוף ואז זה קורה המצוף שוקע הוקסט וחוט מתחיל לצאת קצת נלחצתי שהוא רץ לשיחים ואי אפשר לעצור אותו במזל הוא לא נכנס לאיזו מערה ומתחילה מלחמה ואז השכנים מתחילים לתת עצות תביא תחוט החכה לא תחזיק (הם רגילים לעבוד עם חוטים עבים ולגרור תדג אז לא הקשבתי) שכן אחד מצלם ואז אני מצלם את עצמי הדג מתחיל להתעייף אני מתקרב למים מביא גם חליקה עם הרגל למים ומתחיל להביא אותו ליד הסלע (אין רשת הרמה) מנסה להרים לסלע והוא נותן ריצה של 15 מטר מביא אותו שוב ולאחר 10 דקות של מלחמה הדג מגיע אלי אני תופס בחוט של הקרס(תמיד זה יותר עבה בשביל מקרים כאלו סוג של שוק ליד) מרים אותו אנשים מתחילים לצלם ולהתלהב כמה תמונות וחזרה למים דג של בערך 2.5 קילו שלא מוותר נשבררר שיאא נוסף

אני ינסה להקטין את התמונות והסרטונים ולעלות אותם

( לא סובל אותם השפמנונים)