| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 26/5/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| קלמארי - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | ||
הדו"ח:
אוקיי אז מי שזוכר אותי זוכר מי שלא מוזמן

אז אחרי הפסקה ארוכה ביותר ודי מעצבנת יש לומר התייבשתי

הייתי מת לחזור לדוג ניסיתי למצוא מדי פעם זמן אבל זה תמיד נשכח אבל אתמול אמרתי חאלס לחכות אני רוצה לחזור זה בוער ביי

מגיע עם חבר אבל הוא לא דייג בא סתם לראות קצת אז אני ידבר רק עליי
מגיע בערך ב2 בצהריים עד 8 בערך
מגיע ב2 יש סיבוכים קצת זריקות אין אכילות ממשיך לדוג בום החלקתי עם התיק כל הציוד במים ניסיתי לקפוץ אבל זה אבוד הציוד עמוק בקרקעית ( דגתי במרינה לככיוון המרינה במגדלאור ולכיוון הים הפתוח) אז ניסיתי ולא נוגעים עבר שעה שעתיים ואני מתבאס קצת ואני באתי עם סט לייט 10-30 שמתי 5 משקולות של 5גרם וזה תענוג לתפוס איתו (טירגטתי איתו טלוויזיות בעבר) אז רואה חתיכות בורי ויש לי קצת בצק בתיק אבל אין מצוף להרכיב לבוס כי נקרע לי אז ויתרתי על רגש כי הייתי צריך לקבוע עומק והכל
בקיצור לעניינו שם קרס 14 שהייה לי ( הצלחתי להציל) שם בצק שם בסלעים אולי יבוא בורי נחמד אבל מגלה שאין הכל יבש ואחרי 2 קרסים קטנים אני מביא שאני צריך לוותר בקיצור חזרתי שמתי קלמרי ומרוב הבילבול והעצבים על זה שנפל הציוד (רק קופסת ציוד ברוך ה'
ולא התיק כי אז הייתי צולל אליו) שם קרס 14 ושם עוד משקולת כי היה לי 2 אז שמתי 3 וככה נשארתי בקיצור זורק עם זרוע קטנה של קלאמרי הלבשתי עליה זורק עובר 2 דק' מקבל בום למקל חשבתי בא משהו גדול עם קרס כזאתי המקל זז קצת ואני לאט לאט הבאתי ולצערי לא היה פייט והבאתי אותו בקלילות מסתבר שהסרגוסון בלע קשות את הקרס
חשבתי מה לעשות והכנסתי את האצבע הצלחתי להזיז משהו קצת את הקרס והבנתי שאין לי יותר סיכוי אז משכתי וזה קרע לו את הפה בקטנה והקרס עדיין היתה תפוסה בקיצור הדג חצי מת אז שמתי אותו בדלי קצת תוך כדי ששיחרתי שמתי אותו קצת שינשום מים הוא היה מת אם לא בקיצור חצי גוסס מנסה להחזיר אותו ולא הולך אבל לאט לאט הוא מתחיל עם סימנים של חיים והבנתי שהדג שב לחיים
והדג שוחרר לו ואז הבנתי שיש מצב שיש פה עוד כמה כאלה להוציא ניסיתי 2 זריקות בערך והחלפתי לקרס 7 ללא הצלחה עד הערב ככה מידי פעם אכילות קטנות אבל לא משהו רציניהייציאה היתה אמורה להיות לחוף אבל שמעתי מלא אצות וזה מפריע לי ממש
לסיכום כמה מילים: דגים לא ממש תפסתי קצת עצבני אבל לראות את הים עשה לי טוב כמו תמיד לחזור לדייג קצת גם אם לא תפסתי כלום עצם העובדה שנהנתי מהיותי בים הזיזה לי את הראש מלחשוב על הציוד שבקופסא ובקקיצור יום מעצבן אפשר להגיד אבל בלב נרגעתי ונהנתי
ישר שהוצאתי ביקשתי מהחבר שיצלם בשביל מזכרת אחרי הרבה הרבה זמן אז הנה תמונה של הדג שחזר לים
תהנו ותמיד לשחרר