|
moti9
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 25/3/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2300 | דג - חתיכות/פילה - מקרל | סרגוס (סרגוס משורטט) | 16 | |
הדו"ח:שמח לחזור הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה . רציתי לשתף אתכם בשיטת דייג די יעילה לטירגוט הסרגוס . הציוד אומנם קל ומתאים לזירזור אבל זו בעצם השיטה לעבוד עם פיתיון ולא עם מקל חוף . ציוד : מקל זירזור 3 גרם עד 15 אפשר גם משקלים גדולים יותר .רולר 2000 חוט 15 ליברה . ריג: משקולת עופרת מהקטנות עד 30 גרם ,אל דאגה בהטלה נכונה המקל לא נפגע רק חשוב לא להגזים במשקל העופרת .קרס 7 .פיתיון מקרל . השיטה : הטלה לא רחוקה ממש בעדינות אוליי מרחק ההטלה לא יותר מעשר מטרים .חשוב שהים יעבוד ויהיו גלים וקצף הסרגוס אוהב לאכול בגלים גבוהים ועם הרבה קצף .לאחר ההטלה מחכה שיגיע לרצפה ממתין זמן מה וברגע שמתחיל להרגיש אכילות לגלגל לאט את המשקולת לאסוף ממש לאט חוט והסרגוס בדיוק באכילה בקריזה ביס ובולע .ככה בשיטה זו תפסתי הרבה סרגוסים הרבה וחתיכות יפות .אני יודע שזה ניראה מוזר מקל זירזור לפיתיון אבל הייעוד הוא לדג הסרגוס וברגע שניתפס יש הנאה רבה בהוצאתו עם מקל קל להבדיל ממקלות חוף גבוהים .מקווה שעזרתי יאללה תהנו מומלץ.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של דוח מוטי יש הרבה מה ללמוד  וכמובן יופי של סרגוסים  השיטה שאתה מדבר כך אנחנו עובדים בדייג חופי ,חכה זרזור כדי להוציא דגים לפיתיונות אני תמיד לוקח חכה זרזור לדייג וזה לא מוזר בכלל אבל תודה על השיתוף  אני בטוח שיש הרבה חברים שילמדו את השיטה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
מוטי קודם כל ברוכים השבים. זה בהחלט לא מוזר להשתמש בחכת זירזור לדייג פתיונות. תודה על ההסברים 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על השיתוף ויופי של דגים השיטה הזו מוכרת אני משתמש בה לדייג טלויזיות אחד בעל חמישה קרסים קטנות במרחק של 15 ס"מ אחת מהשניה שמקובלת קטנה בקצה ופיתיון תולעים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אכן שיטה מהנה וגם פרודוקטיבית  יופי של מקבץ סרגוסים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
גם אני עבדתי בשיטה הזאת בתקופה של הדיניסים ,וזה היה בחוף מעגן מיכאל שזה חוף חולי נטו ,הייתי זורק למרחק של10-15 מטר ומגלגל לאט עד שיש נעילה .אז יצאו דניסים בזוגות
|
|
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
מוטי שיטה מעולה אני עובד כך עם משקולות בהתאם למשקלי הזריקה ממש לא בריא להגדיל את משקלי הזריקה בצורה משמעותית ואף להכפיל! שאנשים לא מנוסים ינסו ןינזקו את הציוד שלהם. אני משתמש בתולעים של אקוגייר טוב יותר לטעמי
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יופי של דוח שיטה מעולה ומוכרת נסה פעם הבאה משקולת של גרם אחד גג שתיים ולעבוד בתוך המסלעות ממש 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
נתת פה שיטה ייחודית שלא נתקלתי קודם ומאוד מעניין  אני חושב שאותה שיטה עם שרימפס יכול אפילו לעבוד יותר טוב כבוד על התפיסות ועל הרעיון 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מוטי ברוכים השבים ותודה על השיתוף  הסרגוסים יפים בהחלט  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
שיטה ידוע לאחרים אבל עבורי חדש תודה מוטי על ה- 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
ronni_333
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באותה שיטה ממש תנסה בולונז
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של חבורת סרגוסים לקחת איתך הבייתה אני אוהב לדוג פתיונות עם מקל זרזור זה כיף קל ולא מעייף. כשאתה אומר פתיון מקרל למה בדיוק אתה מתכוון? כי אני לא יודע שיש לנו מקרלים באזור. תודה על השיתוף ובתיאבון ובהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של חבורת סרגוסים לקחת איתך הבייתה אני אוהב לדוג פתיונות עם מקל זרזור זה כיף קל ולא מעייף. כשאתה אומר פתיון מקרל למה בדיוק אתה מתכוון? כי אני לא יודע שיש לנו מקרלים באזור. תודה על השיתוף ובתיאבון ובהצלחה בבאות
לדעתי הוא מתכוון לדוג לקרדה המעושן שמוכרים במעדיניות הדג בעל ריח חזק מאוד וקליפה קשה אשר מחזיקה טוב על הקרס
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2013, 10:22:43 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לדעתי הוא מתכוון לדוג לקרדה המעושן שמוכרים במעדיניות הדג בעל ריח חזק מאוד וקליפה קשה אשר מחזיקה טוב על הקרס נראה טעים, לא חבל? 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|