פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   לדמות להקת דיונונים... סגולה לכחולות? |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לדמות להקת דיונונים... סגולה לכחולות? (נקרא 6471 פעמים) |
הדפסה |
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יום שישי הייתי בחנות דייג , המוכר הציע לי אגב מה שקניתי את המוצר המצ"ב בתמונה. הטענה: הצעצוע הזה נקשר ללהקת הדיונונים שכמובן עשויים סיליקון, והוא אמור לעשות הרבה רעש במים ולדמות "רתיחה". קרס יש רק בדיונון האחרון לטענתו, ה"חלש" מביניהם, כי אותו הדג תוקף. הוא טוען שזה מצויין בעיקר לכחולות... מה דעתכם? אני בחיים לא נתקלתי  שימו לב למחיר 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2013, 22:43:01 PM על ידי נחמיאס
|
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  וכמה פעמים בדיוק מישה דגתה טונות כחולות  נחמיאס אם אני זוכר נכון היה פרק של Wicked Tuna בסירה Pin Wheel הם השתמשו במשהו דומה שהם גררו מאחורי הסירה וגם תפסו אחת
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2013, 22:49:48 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  וכמה פעמים בדיוק מישה דגתה טונות כחולות  נחמיאס אם אני זוכר נכון היה פרק של Wicked Tuna בסירה Pin Wheel הם השתמשו במשהו דומה שהם גררו מאחורי הסירה וגם תפסו אחת כל שני וחמישי  סתם אני צוחק, אני באמת לא מבין כלום בדיג טונות כחולות  פשוט לא הבנתי את ההגיון שיש רק על דיונון אחד קרס, ומה הקרש הזה בצד שמאל אמור לעשות? למה הוא מיועד?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה. נראלי שאתה טועה. דמיון ומחשבה בדיג קרפיונים יש הרבה מאוד, תתפלא לגלות עד כמה.. 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
חברים חברים בואו לא נסטה לחלוטין מנושא הדיון  מי יותר חכם תבדקו על החוף 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה. קצת הגזמת עם התגובה המזלזלת, מישה סך הכל צוחק תענה בכבוד ולא בצורה הזאת. "גפילטעפיש" כמו שאתה קורא לו מצריך הרבה יותר מחשבה ודמיון משנדמה לך ותתבייש שאתה כותב בכלל דברים כאלה אחרי שאתה רואה את כמות ההשקעה בדייג הזה, סך הכל צחק הילד!!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה. קצת הגזמת עם התגובה המזלזלת, מישה סך הכל צוחק תענה בכבוד ולא בצורה הזאת. "גפילטעפיש" כמו שאתה קורא לו מצריך הרבה יותר מחשבה ודמיון משנדמה לך ותתבייש שאתה כותב בכלל דברים כאלה אחרי שאתה רואה את כמות ההשקעה בדייג הזה, סך הכל צחק הילד!! אוי לא...  רפיייייייי! סמכויות עכשיו!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה. קצת הגזמת עם התגובה המזלזלת, מישה סך הכל צוחק תענה בכבוד ולא בצורה הזאת. "גפילטעפיש" כמו שאתה קורא לו מצריך הרבה יותר מחשבה ודמיון משנדמה לך ותתבייש שאתה כותב בכלל דברים כאלה אחרי שאתה רואה את כמות ההשקעה בדייג הזה, סך הכל צחק הילד!! אוי לא...  רפיייייייי! סמכויות עכשיו!  אבל דוב באמת הגזים ..
|
|
|
|
|
גם אני אם אני לא טועה ראיתי פעם סרט בו השתמשו במשהו דומה.. עד שלא תנסה לא תדע.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
למען האמת ראיתי השנה בחור שזרק דיונון אחד עם קרס הדיונון נראה בדיוק כמו בתמונה שוקל 80-90 גרם עם wire הבחור זירזר עם הדינון ותפס פלמוד של 20 קילו
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לדעתי זה נראה כמו...... בזבוז כסף  מישה תמשיך לדוג גפילטעפיש שלך נראה לי מצריך פחות דמיון ומחשבה עבורך,כחולות זה ליותר גדולים. נראה מענין הסט הזה ,בקשר לכחולות לא יודע לומר לך אם מתאים או לא מבחינת קטרי החוטים וכדומה. קצת הגזמת עם התגובה המזלזלת, מישה סך הכל צוחק תענה בכבוד ולא בצורה הזאת. "גפילטעפיש" כמו שאתה קורא לו מצריך הרבה יותר מחשבה ודמיון משנדמה לך ותתבייש שאתה כותב בכלל דברים כאלה אחרי שאתה רואה את כמות ההשקעה בדייג הזה, סך הכל צחק הילד!! אוי לא...  רפיייייייי! סמכויות עכשיו!  אבל דוב באמת הגזים .. לא צריך סמכותיות ושטויות אני לא מתכוון להכנס לוויכוח בטח לא עם מי שכותב סתם רק בשביל לכתוב. לא מבין או יכול לתרום בנושא ,אז אל תכתוב כלום. לא שאלו עם זה בזבוז כסף לדעתנו או לא. התשובה של מישה הייתה לא עיניינית ולא במקום ובטח ובטח מזלזזלת לא שלי. ואני אפילו לא התחלתי להגזים ,כי כתבתי תגובה עדינה , שואלים שאלה ,מי שלא מבין או אין לו משהו חכם לכתוב שלא יכתוב כלום. סייג לחוכמה שתיקה אומרים ,ויש כאן לא מעט שצריכים להתחיל לאמץ את זה. שבוע טוב,ומצטער שאני לא רואה יותר מידי דמיון בדייג קרפיונים מצטער חברים, פשוט לפזר טונות של אוכל ולזרוק מספר רב של מקלות ולשבת כל היום או הלילה ולהמתין לא נראה לי יותר מידי מענין מה לעשות. אבל עדין לא כתבתי לאף אחד שהוא מזבז סתם כסף על ציוד לקרפיונים. תלמדו מהתגובה של אנרי למישה לפני שאתם קופצים בראש.
|
|
|
|
|
 |
|
|
נחמיאס קודם כל הדבר אפשרי והוא מדמה עם הזרועות חצאיות שנראות כמעט אותו דבר גם זרועות רק עם ראש קשיח . את הציפור שיש לך שם אני גם מכיר היא עושה את השפריצים לא הדיונונים.
עכשיו לשאלה הכללית אם אין לך ציוד לכחולות ואתה לא עולה באופן רציף לא חבל להשקיע כל כך הרבה כסף? עזוב דמויים אני יגיד לך שמעבר לדמוי אחרי מה שעברתי בשישי לא מעניין אותי מה יעבוד או מה לא . היינו עם רולרים שוכבים 700 מטר חוט בערך על כל אחד ועליהם חוטים ניילון משולב בד שהניילון 120 ליברות . אחרי 7 שעות של גרירה בעומק ללא מענה מהדגים לא לנו ולא לאף אחד התחילו כולם להתקפל חזרה אני החלטתי לעלות קצת לעומק וסוף סוף נתקלנו ברתיחות. העניין הוא שזה לא היה רתיחות של אלבאקור ולא רתיחות של שחורות אלא רתיחות של כחולות ראינו דגים של שתי מטר באוויר. אף אחד לא חשב כן יתקוף את הדמוי לא יתקוף אבל ממש אחרי 10 דקות של סיבובים באזור שהיו הרתיחות היתה ירידה אבל לא אחת 3 חכות באותו רגע ירדו . אני ארז ורן כל אחד על חכה הנבלה תקפה גם על רולר ספינינג בובה של 15 ס"מ לפלמידות מהחוף ורוקנה תוך 10 שניות את ה 300 מטר שהיו על הרולר אצלי רולר אומוטו חוט 0.80 עף החוט כמו שלא ראיתי בחיים שלי עד לניתוק שהחזרתי ראיתי שהיא השאירה רק את הלשונית וריסקה את הדמוי . אצל ארז עפו 250 מטר חוט 120 ליברות ניילון הגיע לבד הצבעים שם עפו ועשן התחיל לצאת מהרולר .
למה אני מספר לך את כל הסיפור הזה? אז אני יגיד לך בחיי חוויתי מלא חוויות של דגים מהרבה גדלים אבל אף פעם לא חוויתי חוויה עוצמתית כזאת. זה שהלכת לקנות דמוי שיכול להיות שיעבוד ויכול באמת לעבוד לא אומר שתוציא דג כזה. יש פה עוצמה שעד שלא חווית אותה אני מציע לך לא להתעסק איתה עם אין לך את הציוד המתאים. אתה חייב רולר עם לפחות 1200 מטר חוט ואני לא מדבר על הקטנות אלא הסוסות ושנינו יודעים שאף אחד לא קובע מה יעלה לך על הדמוי . חכה חזקה לא להתפשר על חכות פשוטות עוד סיפור מהשבוע 3.5 שעות עבודה למישהוא מהמרכז כחולה מוערכת כ 150 קילו במהלך העבודה נתלשו טבעות מהמקל השפיץ נשבר ודקה לפני נעיצת הגאנץ דפקה צלילה וריסקה את המקל ל 3 חלקים . אני מבין את ההתלהבות והרצון שלך אבל לפני ששמים פיתיון צריך משהוא שיחזיק את מה שיאכל את הפיתיון הזה. אם יש לך עם מי לעלות שמור את הכסף לדלק תשתמש עם בובות שיש לך לאלבקור שחורות או סקיפ ג'קים שאולי יגיעו גם בקרוב. מעבר לזה אל תמקד את העבודה על כחולות . אם תבוא כחולה חייך כמונות תוריד את הכובע בפניהם ותהנה מהאדרנלין הזה. מעבר לכך אין לך הרבה מה לעשות . יצאו כחולות גם על סנטורים 114 אבל מלאים בבד וקצת ניילון וניסיון רב . בכל אופן אני מאמין שאם תהיה כחולה יש מצב היא תיקח את המערך הזה בלי שום בעיה. בהצלחה
|
|
|
|
|
נראה טוב,מכיר דייגים שעובדים עם סטים דומים אני מאמין שצריך להתמיד עם זה והכוונה לכול דג טורף חוץ מכחולה.קרס אחד נועד לתפוס דג אחד כמו שנאמר עדיך ציפור אחת ביד משתיים על העץ. שאר הדמויים יוצרים אשליה של להקה שמטריפה את הטורפים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|