בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  שיא חדש בזי'רז'ור! גיאצ'וק הדוח מוקדש לך!
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: שיא חדש בזי'רז'ור! גיאצ'וק הדוח מוקדש לך!  (נקרא 4306 פעמים) הדפסה
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
25/5/2013כנרת - מערב מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - ז'רז'ור

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
6:00 - 9:0דמוי דג קטן - דמויים מאיבייאמנון הירדן (מושט לובד)6 לא נשקלו, שוחררו
10דמוי דג בינוני - RIVER2SEAשפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי)1 3.160 ק"ג

הדו"ח:
שלום לכולם   ,
היום ב5 בבוקר אני מתקשר לחבר (ליאור) מעיר אותו - הוא ואבא שלו מתארגנים ואוספים אותי ואנחנו יוצאים לכנרת,
בתכנון לז'רז'ר מהזריחה עד שיהיה חם, בניות ומושטים.. בדרך מחליטים על חוף חמי טבריה, מגיעים פותחים חכות מחברים דמויים,
פה ושם תקיפות אבל דיי יבש, בגלל שלא הייתה שמש בכלל, עננים כיסו אותה לגמרי.. פה ושם יוצא לו איזה מושט חמוד שחוזר למים,
החלטתי לנסות דמויים מאיביי בדולר לדמוי ולהפתעתי שמחתי לגלות שהם עבדו יותר טוב מדמויים של סטרייק פרו ב50 שקל ליחידה בארץ, על דמויים כאלה זולים עם שחייה יפה נתפסו כמה מושטים שחזרו לשחות   אתה בסדר
אחרי שנמאס לנו לשבת על אבנים, ומהמושטים - מחליטים לנסוע לגשר אריק בירדן לנסות לז'רז'ר בניות,
מקפלים ציוד נכנסים לאוטו מתחילים לנסוע, ובדרך השמש יוצאת לה   שמש זורחת
מגיעים לנקודה הקבועה שלנו - תפוס..  
מחליטים לנסות נקודה חדשה שיש בה עליות מידי פעם   הגזעי
אני מחליט לחבר דמוי של River2Sea שחבר (עומר שמו) הזמין 2 כאלה ונתן לי אחד במתנה , (תודה רבה עומר   )
אני מנסה פה ושם זריקות, בינתיים ליאור ואבא שלו מצטרפים אליי.. אני זורם ימינה נגד הזרם......
ופתאום מקבל נעילה ובזזזזזזזזזזזזזזזזזז   yahoo יש דג!
הקלאץ' יחסית סגור, אבל פחדתי לסגור יותר כי בכל זאת זה חוט ניילון 0.20 שאפשר לקרוע בקלות עם הידיים,
אז פחדתי שהדג יברח, פה ושם הדג נותן גיחה שמאלה וימינה לעומק וכו', ואני לפי ההתנהגות כבר מבין שמדובר לצערי בשפמנון..
בסוף עולה לו למעלה שפמנון שבקושי נכנס לרשת הרמה (שהיא מיודעת לז'ירז'ור )  
שפמנון שעל המשקל הראה 3.16 ק"ג - שיא אישי בז'ירז'ור ..   אתה בסדר
מתקפלים מהר בגלל החום וחוזרים הביתה , שבת שלום לכולם  

סרטונים ותמונות:
<a href="http://www.youtube.com/embed/Kddkv5KY9HQ" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/Kddkv5KY9HQ</a>
<a href="http://www.youtube.com/embed/HHVZB7BSd7w" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/HHVZB7BSd7w</a>
<a href="http://www.youtube.com/embed/GoTrnaXdq-w" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/GoTrnaXdq-w</a>
עריכה אחרונה: מאי 25, 2013, 12:04:02 PM על ידי Misha
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

עוד תמונות  קריצה

הדו"ח מוקדש לגיאצ'וק אגב כי הוא המליץ לי על הדמוי הזה 
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

מברוק על השיא האישי  אתה בסדר

ותודה על ההקדשה! הדמוי הזה הוא אחד הטובים שהיו אצלי בארסנל ושנה שעברה הביא הכי הרבה הביניות 
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ותודה על ההקדשה! הדמוי הזה הוא אחד הטובים שהיו אצלי בארסנל ושנה שעברה הביא הכי הרבה הביניות 
תודה גיא.... ודווקא היום הוא לא הביא בניות , כנראה מזל נאחס - פעם הבאה אני מקווה שהוא ישחוט  אתה בסדר
yaniv
חבר פורום

מנותק מנותק

יופי של דוח ואחלה סרטון

כל הכבוד
 IP: [ מחובר ] WWW
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

תודה גיא.... ודווקא היום הוא לא הביא בניות , כנראה מזל נאחס - פעם הבאה אני מקווה שהוא ישחוט  אתה בסדר

בפעם הבאה שיביא הרבה ביניות אבל שלא ישחוט.
אנחנו נגד שחיטה... קריצה
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

מישה כל הכבוד
מברוק על שבירת השיא בראוו
דוח יפה אתה בסדר
סרטונים יפים  אתה בסדר
הרבה סבלנות בעבודה עם הדג אתה בסדר
מהדוח והסרטונים רואים שלמדת הרבה דברים טובים מהכורדי רק חבל שלמדת מימנו גם את הדבר היחיד שבעיתי אצלו לצאת לדייג עם כפכפים דופק את הראש .

יציאה לדייג עם כפכפים מאוד לא בטוחה מכמה סיבות
1.סוליה מחליקה
2.כפכפים / סנדלים לא מחזיקים טוב את הרגל במיוחד שהם נרטבים דבר אשר יכול לגרום לנקעים בקרסול
3.גם בכינרת וגם בירדן עמידה על הגדה שבדרך כלל מכוסה בעשב או בנויה מאבנים גדולות עלולה להיות מסוכנת בקייץ מקומות אילו יכולים להיות מקום מסתור לנחשים חלקם עלולים להיות ארסיים עמידה עם כפכפים במקומות אלו יכולה להגדיל את הסיכוי לקבל הכשה כמעת וחתפתי אחת לפני שבועיים כשהורדתי את הרגל בירדן על נחש שרבץ מתחת לעשב בנקודה שבא רציתי לעמוד למזלי לבשתי נעליים והנחש היה זעמן שחור ולא צפע
4.שברי בקבוקים וחפצים חדים שאנשים משאירים על החוף ובתוך המים עלולים לגרום לנזק רב כאשר הרגל חשופה ולא סגורה היטב בתוך נעל

הביטחון בדייג חשוב יותר מהדייג הליכה עם כפכפים / שסנדלים בזמן הדייג עלולה להיות מסוכנת
 סכנה
Carp_Pro

חבר פורום

מנותק מנותק

מישה כל הכבוד
דוח יפה אתה בסדר
סרטונים יפים  אתה בסדר
מהדוח והסרטונים רואים שלמדת הרבה דברים טובים מהכורדי רק חבל שלמדת מימנו גם את הדבר היחיד שבעיתי אצלו לצאת לדייג עם כפכפים דופק את הראש .

1.סוליה מחליקה
2.כפכפים / סנדלים לא מחזיקים טוב את הרגל במיוחד שהם נרטבים דבר אשר יכול לגרום לנקעים בקרסול
3.גם בכינרת וגם בירדן עמידה על הגדה שבדרך כלל מכוסה בעשב או בנויה מאבנים גדולות עלולה להיות מסוכנת בקייץ מקומות אילו יכולים להיות מקום מסתור לנחשים חלקם עלולים להיות ארסיים עמידה עם כפכפים במקומות אלו יכולה להגדיל את הסיכוי לקבל הכשה כמעת וחתפתי אחת לפני שבועיים כשהורדתי את הרגל בירדן על נחש שרבץ מתחת לעשב בנקודה שבא רציתי לעמוד למזלי לבשתי נעליים והנחש היה זעמן שחור ולא צפע
4.שברי בקבוקים וחפצים חדים שאנשים משאירים על החוף ובתוך המים עלולים לגרום לנזק רב כאשר הרגל חשופה ולא סגורה היטב בתוך נעל

הביטחון בדייג חשוב יותר מהדייג הליכה עם כפכפים / שסנדלים בזמן הדייג עלולה להיות מסוכנת
 סכנה

צודק היום קיבלתי כמה מכות מסלעים אותם כפכפים כמו אצל מישה  מזופט)

וגם אפשר לקבל טטנוס  אם דורכים על חלודה
עריכה אחרונה: מאי 25, 2013, 12:34:42 PM על ידי Carp_Pro
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

מישה כל הכבוד
דוח יפה אתה בסדר
סרטונים יפים  אתה בסדר

1.סוליה מחליקה

סכנה

אתה בסדר אתה בסדר
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צודק 100% צור אבל מאוד חם ללבוש נעליים סגורות וגרביים בימים כאלה בחום הזה  שמש זורחת
אני חושב שהזעתי כ"כ הרבה שיכולתי לכבות על עצמי סיגריה ולא הייתי מרגיש את זה מרוב הזיעה  חם
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

צודק 100% צור אבל מאוד חם ללבוש נעליים סגורות וגרביים בימים כאלה בחום הזה  שמש זורחת
אני חושב שהזעתי כ"כ הרבה שיכולתי לכבות על עצמי סיגריה ולא הייתי מרגיש את זה מרוב הזיעה  חם
עדיף שיהיה קצת חם מאשר לסיים את הדייג לפני הזמן עקב פציעה

בתור אחד שחייב ללבוש נעליים סגורת בעבודה אני יכול להגיד לך שני דברים
1.מתרגלי
2.כשנופל לך חפץ כבד על הרגל אתה מברך שלבשת נעליים ושוכח מהחום
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

יופי של דוח מישה אחלה שיא פייט מטורף על אולטרה
דין וטורי

חבר פורום

מנותק מנותק

תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד

כל הכבוד חתיכה יפה.. אם אפשר לומר הזווית של המקל שלך הייתה מסוכנת.. אם הדג היה עושה תנועה לא נכונה היית מוצא אותו ב2חלקים
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

הגדרת כמזל נאחס..דווקא המון דייגים היו רוצים דבר כזה ובעיקר בשביל הפייט שלו עם הציוד הקל !!

הם נתפסים בג'רג'ור וזה נדיר יחסית לביניות ועדדי ..כך שהפעם התמזל מזלך וקיבלת פייט נחמד !!

מברוק על השיא האישי  בירה

בהצלחה בבאות
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כל הכבוד חתיכה יפה.. אם אפשר לומר הזווית של המקל שלך הייתה מסוכנת.. אם הדג היה עושה תנועה לא נכונה היית מוצא אותו ב2חלקים
שמרתי על קלאץ' קצת פתוח בשביל שזה לא יקרה ובשביל שהחוט ניילון 0.20 לא יקרע, אל תדאג  קריצה

תודה לכולם!
ומאמון וואלה יש בזה משהו  גיחוך באמת היה פייט מטורף על ציוד אולטרה לייט 0-5 גרם  סמיילי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!