| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/5/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 - 9:0 | דמוי דג קטן - דמויים מאיביי | אמנון הירדן (מושט לובד) | 6 | לא נשקלו, שוחררו |
| 10 | דמוי דג בינוני - RIVER2SEA | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 3.160 ק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם
,היום ב5 בבוקר אני מתקשר לחבר (ליאור) מעיר אותו - הוא ואבא שלו מתארגנים ואוספים אותי ואנחנו יוצאים לכנרת,
בתכנון לז'רז'ר מהזריחה עד שיהיה חם, בניות ומושטים.. בדרך מחליטים על חוף חמי טבריה, מגיעים פותחים חכות מחברים דמויים,
פה ושם תקיפות אבל דיי יבש, בגלל שלא הייתה שמש בכלל, עננים כיסו אותה לגמרי.. פה ושם יוצא לו איזה מושט חמוד שחוזר למים,
החלטתי לנסות דמויים מאיביי בדולר לדמוי ולהפתעתי שמחתי לגלות שהם עבדו יותר טוב מדמויים של סטרייק פרו ב50 שקל ליחידה בארץ, על דמויים כאלה זולים עם שחייה יפה נתפסו כמה מושטים שחזרו לשחות
אחרי שנמאס לנו לשבת על אבנים, ומהמושטים - מחליטים לנסוע לגשר אריק בירדן לנסות לז'רז'ר בניות,
מקפלים ציוד נכנסים לאוטו מתחילים לנסוע, ובדרך השמש יוצאת לה

מגיעים לנקודה הקבועה שלנו - תפוס..

מחליטים לנסות נקודה חדשה שיש בה עליות מידי פעם

אני מחליט לחבר דמוי של River2Sea שחבר (עומר שמו) הזמין 2 כאלה ונתן לי אחד במתנה , (תודה רבה עומר
אני מנסה פה ושם זריקות, בינתיים ליאור ואבא שלו מצטרפים אליי.. אני זורם ימינה נגד הזרם......
ופתאום מקבל נעילה ובזזזזזזזזזזזזזזזזזז
יש דג!הקלאץ' יחסית סגור, אבל פחדתי לסגור יותר כי בכל זאת זה חוט ניילון 0.20 שאפשר לקרוע בקלות עם הידיים,
אז פחדתי שהדג יברח, פה ושם הדג נותן גיחה שמאלה וימינה לעומק וכו', ואני לפי ההתנהגות כבר מבין שמדובר לצערי בשפמנון..
בסוף עולה לו למעלה שפמנון שבקושי נכנס לרשת הרמה (שהיא מיודעת לז'ירז'ור )

שפמנון שעל המשקל הראה 3.16 ק"ג - שיא אישי בז'ירז'ור ..
מתקפלים מהר בגלל החום וחוזרים הביתה , שבת שלום לכולם

סרטונים ותמונות:

.
)

באמת היה פייט מטורף על ציוד אולטרה לייט 0-5 גרם