|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 18/5/2013 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:בוקר רגיל ב"משרד" , מגיעים עם השחר  מהזריחה ועד מונה אכילות מטורפות . ביניות ומושטים מכל הסוגים . בהתחלה על ברזלים ואז הטופ-ווטרים . בוקר תענוג עד שמחליטים לקפל . רוצה לצלם את הסל וזה מה שאני רואה :  חור בסלסלה  וכל מה שנשאר למזכרת זה תריסר מושטים ... שבת הבאה הסלסלה תהיה מחוזקת . המושטים הגדולים נלקחו לטעימות והקטנים שוחררו לאחיהם הנמלטים .  שבוע מוצלח לכולם
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
|
דני גם הסנדל הולך יחף....
אני במקומך נכנס לחנות של הבחור החמוד מפתח תקוה ומתחדש בסל כמו שצריך.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
דני נכון שלוקחים את ה..... ברצינות ? מה יהיה חביבי  עד שאגיע לכנרת מה ישאר לי  יאללה שבוע הבא תבוא לאכזיב ה....  עלי
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין אח יקר כרגיל תמונות יפות מהאגם המופלא  פעם הבאה תן כמה תמונות של ארסנל הדמויים 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של תמונות דני  יש בחור שאני מכיר שם שלו זה כוכב הים יש לו סל לדגים סוף הדרך 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
קצר וקולע עם תמונות יפות  איזה טופ וטרים מדובר ? יש מצב לתמונה? סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
לא נורא דני היום הם ברחו כדי שיהיה לך מה לתפוס שבוע הבא  יופי של דו"ח (כרגיל) 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכל המפרגנים  הבחור מפ"ת כבר דאג לי לחדשה , והסנדל לא יחף יש לו אלרגיה לעור חחח דני נכון שלוקחים את ה..... ברצינות ? מה יהיה חביבי  עד שאגיע לכנרת מה ישאר לי  יאללה שבוע הבא תבוא לאכזיב ה....  עלי שמעתי שאכזיב לא מספקת אקשן כמו האגם , אתה מוזמן אלי לכוס  באגם הנה התמונה של הפנסילים ( המועדף עלי #291 )  סחטיין אח יקר כרגיל תמונות יפות מהאגם המופלא  פעם הבאה תן כמה תמונות של ארסנל הדמויים  ביציאה הבאה אתן כמה תמונות של הארסנל  ערב טוב לכולם
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא ברור לי איך הדוח הזה התפספס לי בין דפי הפורם  דוח תענוג כהרגלך דני לא הרבה מלל אבל בשילוב אם התמונות המתאימות שווה יותר מאלף מילים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 21, 2013, 09:06:25 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
פתחת בתמונה מרהיבה כתמיד דני, וללא ספק הצגת שיטה ייחודית לשיטת התפוס ושחרר- דג שמוצא את החור שברשת אל החופש ישוחרר  ממילא הרי אתה משחרר חלק ודגים לאכילה בכל יום הרי תוכל לתפוס- אז חווית "קטע" קטן... דני גם הסנדל הולך יחף....
אני במקומך נכנס לחנות של הבחור החמוד מפתח תקוה ומתחדש בסל כמו שצריך.
חזק 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מילא חור ברשת, יצא לי לראות כמה חברה באנדרטה שהוציאו פרידה מדהימה של 5 קילו בערך. הכניסו אותה לבור שתישאר חיה והיא כנראה מצאה איך עוברים ממנו לים דרך מעבר נסתר... איזה קללות...  שאלה. למה אתה שומר על הקטנים בסל אם אתה בכול מקרה משחרר אותם? הרי כבר הגדרת לעצמך רף . למה לא לשחרר אותם מיד ? 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
דני התרגלנו לתמונות היפות ואנחנו מחכים מדי שבוע לתמונות חדשות. הדגים עוד ייתנצלו על זה שברחו  גיאצ'וק נראה לי שהוא שומר אותם בשביל התמונות.
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
מילא חור ברשת, יצא לי לראות כמה חברה באנדרטה שהוציאו פרידה מדהימה של 5 קילו בערך. הכניסו אותה לבור שתישאר חיה והיא כנראה מצאה איך עוברים ממנו לים דרך מעבר נסתר... איזה קללות...  שאלה. למה אתה שומר על הקטנים בסל אם אתה בכול מקרה משחרר אותם? הרי כבר הגדרת לעצמך רף . למה לא לשחרר אותם מיד ?  משאיר את הדגים כדי לספור זנבות , לבדוק תנאי איחסון ובכללי סתם כיף להחזיק סלסלה מלאה בסוף הבוקר 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
"המשרד"  אהבתי קצר וקולע ותמיד מהנה ומעשיר 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
למה אתה שומר על הקטנים אם אחר כך ממילא אתה משחרר אותם  נו באמת הוא תופר וישחרר לפיתיון חי  אולי יתקוף איזו מפלצת  דני עכשיו ברצינות דו"ח מדוגם ויפה כל הכבוג
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|