| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/5/2013 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | שרימפס - דאמיקי אדום 100 גרם | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 2.00 |
| 6:15 | שרימפס - דאמיקי אדום 100 גרם | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 1.00 |
| 6:50 | שרימפס - דאמיקי אדום 100 גרם | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 1 | 3.00 |
הדו"ח:
מכירים את הימים האלה ?
שהשעון המעורר מצלצל ואתה כבר מחכה לו בעיניים פקוחות?
אתה מרגיש בעצמות שביום כמו היום שום דבר לא יכול להתפקשש

הפעם המצברים יטענו עד הסוף

כל השבוע ה WHATS APP של הפיראטים לא נח לרגע.מי שמכיר או חווה יעיד שנראה מהצד שמדובר בחבורה של פנסיונרים שאין להם בחיים שום דבר למעט דייג
סוגרים פינות אחרונות ומחליטים על יציאה בחוף האקוודוקט,חוף שאהוב עלי במיוחד,כהכנה לתחרות
לאחרונה הצטרפו אלינו שני חברי צוות חדשים,אדריאן ויואב,וזה המקום להגיד להם WELCOME

מארח חברים לארוחת שישי שנמשכת בלי סוף
ורק דבר אחד עובר לי בראש..איך אני מכניס אותם למעלית כבר 
בסוף הנס קורה ואני מצליח לגנוב כמה דקות מבורכות של שקט

מגיעים למועדון בשעה 3:00,העמסה קצרה והנה אנחנו בדרך והמוראל גבוה
זיווד זריז ויורדים לחוף.עכשיו..אם לא הייתי יודע יותר טוב בקלות הייתי מתבלבל ואומר ש-מיני תחרות מתקיימת היום..כעשרים קיאקיסטים ממתינים על החוף,מחליפים חוויות ומשווים ג'יגים

מקבל את פנינו ים מהחלומות בדיוק כמו שהתחזית צפתה,כנרת..
מגיעים לנקודה ומתחילים לעבוד במרץ.מוריד מדאי אדום זהב של דאמיקי שקיבלתי מאורי כמה דקות קודם(תודה אורי
)לא עוברות שתי דקות והחכה במים(ציוד לייט לגמרי - מקל עדין וגמיש,רולר 4000 חמוש בחוט ניילון 24 ליברות של טרבוקו)
קלאץ פתוח,נהנה מכל שניה,והנה הגברת בוורוד עולה מתנשפת מהמאמץ לנוח אצלי בצידנית

מתקנים קצת וממשיכים.מוריד שוב את הדאמיקי,מחמש אותו בקריסטל טרי טרי.לא חולפות חמש דקות והחכה שוב במים

עולה כמו שקית חאפש נחמד של קילו.
עוברת עוד חצי שעה,יבש בגזרת הג'יג
אבונפחות חצופות אחת אחרי השניה חוזרות למים כמו מסננת אצל יוסי,אדריאן שולף דג ראשון מקיאק - לוקוס אדום חתיך (יעלה דוח נפרד),אורי מוציא טונית(נו מה..)
מוריד שוב את המדאי הממזר,סופר עד עשר ורואה את קצה המקל זז טיפה..לוקח את המקל ליד ונותן הוקסט מכל הלב

מרגיש שבקצה השני של החכה נעולה חתיכה יפה,עובד לאט,קלאץ פתוח כדי לא להעמיס על הציוד הקל ממילא

עשר דקות של הנאה צרופה והנה היא באה..פארידה מלכה !!!
ממשיכים לעבוד אבל חוץ מכמה שחרורים שום דבר רציני

סרטון ראשון שלי,להעביר ל HD ולתת בווליום,תהנו
נתראה בתחרות הולך להיות מטורף השנה !!!!