| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/5/2013 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גבה גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:30 | גיג בינוני - אינצ'יקו jiguy | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2.3 | |
הדו"ח:
קודם כל אני רוצה להגיד תודה לגיא (jiguy) על הג'יגים שקניתי ממנו בפישפשוק ובגלל שאיזה חיה במים העלימה לי את האינצ'יקו הירוק צהוב שלי
mad3;נסעתי אליו להרצליה כדי לקנות את הממתק לדגים הזה שהוציא כמה לוקוסים אחד אחרי השני עד שנחטף יש לבחור ג'יגים איכותיים במחיר ללא תחרות ותבדקו אותי!! כל הצוות שלי עובד איתם והתוצאות לא מאחרות לבוא
חוצמזה שהוא פינק אותנו בכמה מתנות הבן אתם מקצוען אמיתי שלימד אותי עוד כמה דברים לדיג אחלה בן אדם שבעולם באמת שווה לנסות!!!!!אכשיו לחוויה נכנסים למים בשעה 4 וחצי בערך גלים גובה מטר וחצי מאוד מפחידים!!! הים משמיע קולות מלחמה @madviking אבל אנכנו בשלנו נעבור אותם בראבק
(אל תנסו את זה בבית)!! אני עם הנאחס שלי הגעתי בתזמון הכי גרוע כל הגלים אבל כולם נשברו עלי היה לי מזל שהגלים לא היו עוצמתיים עד כדי כך למרות שכל גל עצר אותי וחלקם גם החזירו אותי אחורה בשארית כוחותי הצלחתי לעבור אותם ולא נשאר כח להגיע לנקודה (סוף החודש בע"ה טורקידו) חוטרים על החיים כדי להספיק בזמן לנקודה ומגיעים קצת באיחור המים בוץ שוקו מוקה שוקוצ'ינו מה לא תוך כמה דקות החבר מעלה אדום של 1.2 קילו הייתה רוח די מעצבנת עם דריפט די חזק לקיאק אחרי שעה וחצי במים בערך עם כאב ראש ובחילות אני אומר לחבר יאללה הביתה הים מלוכלך אין מה לחפש!! הוא אומר שתי דקות ואז הוא מגיע מעביר הבחילות ומרפא החולים
לוקוס אדום יפהפה על אינצ'יקו ירוק צהוב ומיד עוברת הסחרחורת וכאב הראש 
מנסים את מזלנו עוד 20-30 דקות ויאללה הביתה היציאה הייתה מפחידה למרות שהגל ירד משמעותית
ערב טוב לכולנו

. ברור שהתפיסה עוד תגיע
)

-