כיף גדול עם הפרידות . דג שיודע לתת פייט נחמד במיוחד של הקילו וחצי ומעלה
מאחל לך פייט של ה 4-5 קילו
אכן עשיתם עבודה יפה בבחירת הפיתיון ..אין על קריסטל לפרידות
לא קלמרי לא סבידות ושאר ירקות
עוד פיתיון מאד מומלץ אבל חייב להיות טרי ישר מהים !
שחורה שנתפסה על הדרך לפלט ולהמליח ..פיתיון קטלני לפרידות !!
סקומברי שנתפס במקום לפלט ואין צורך בהמלחה
או " בורי אצבע " ושירד לעומק חי ונושם !!
שאלה ברשותך...קילפתם את הקריסטל או השארתם עם השריון ? !!
סחתין על צוות מנצח
בהצלחה בבאות
מאחל לך פייט של ה 4-5 קילו

אכן עשיתם עבודה יפה בבחירת הפיתיון ..אין על קריסטל לפרידות
לא קלמרי לא סבידות ושאר ירקות
עוד פיתיון מאד מומלץ אבל חייב להיות טרי ישר מהים !
שחורה שנתפסה על הדרך לפלט ולהמליח ..פיתיון קטלני לפרידות !!
סקומברי שנתפס במקום לפלט ואין צורך בהמלחה
או " בורי אצבע " ושירד לעומק חי ונושם !!
שאלה ברשותך...קילפתם את הקריסטל או השארתם עם השריון ? !!
סחתין על צוות מנצח

בהצלחה בבאות
טונה שחורה ?
טוב אם אתה אומר אני מנסה בלי לחשוב לחתוך קוביית ולשים במלח גס יום שלם ?
אכן טונה שחורה
לחתוך חתיכות מוארכות ולא ממש קוביות ..אם לתת דוגמת גודל ורוחב זה כמו גמברי קריסטל שלם
או מה שנקרא " פיתיון אצבע " וקוראים לזה כך כגודל אצבע קוטר ואורך !!
אין צורך במלח גס..מלח שולחן יעשה את העבודה ומספיק חצי שעה עד שעה לפני הדיג !!
המלח אמור להקשיח פיתיון רך זה שיחזיק על הקרס ולא ישתחרר עם המכה הראשונה מאיזה דגיג
שנמצא אי שם בקרקעית שמנסה לנגוס ממנו !!
מכיוון שמדובר בפיתיון או פילה רחב יחסית אז יצא לך שני סוגים
הראשון שזה כולל העור הכסוף והנוצץ של הדג והשני זה בשר נטו !!
כל דייג מעדיף משהו אחר ..אישית מעדיף זה עם העור וחשוב שיהיה כלפי חוץ
העור מחזיק את הפיתיון חזק יותר על הקרס והצבע הכסוף מוסיף ..( דעה אישית )
יש הסבורים אחרת ודווקא מעדיפים בשר אדום נטו
שניהם עובדים יפה אבל שוב העדפה אישית עם העור !!
אני בטוח שגם נימר יוכל להרחיב בעניין זה ..
מהרבה שיחות התברר לי שהוא משתמש איתו זה המון שנים
גם להגדרתו זה פיתיון של מטאטא
כל מה יש למטה עובר לשואב וכלפי מעלה לאוויר הצח !!סידס ברח לך לענות אם קילפתם או השארתם את הקריסטל עם השריון החיצוני !!
















) לא יורד להם מהפנים
וזה לא פחות חשוב..




