|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2013, 21:50:58 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
קודם כל בהצלחה ותתחדש על ההתחדשות!! מקווה שהעונה נשבור את השיא ונקדיש רק אותה לטרכונים היפים שבאים אלינו! בהצלחה שוקי ותודה על הפרסום! תגיד, כשרשום באיביי בכותרת של הרולר 13+1BB מה זה אומר? כמה לאגרים יש לו??
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל בהצלחה ותתחדש על ההתחדשות!! מקווה שהעונה נשבור את השיא ונקדיש רק אותה לטרכונים היפים שבאים אלינו! בהצלחה שוקי ותודה על הפרסום! תגיד, כשרשום באיביי בכותרת של הרולר 13+1BB מה זה אומר? כמה לאגרים יש לו??
13+1.... תן לי לחשוב על זה?
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
אבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכם לכלhttp://www.ebay.com/itm/271183922929?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 החברים לגבי הסוג הרולרים אלו יש להם בעיה מי נסיון שיש לי כבר מי לפני שנה קנתי אותם הבעיה שלהם אחרי שלוש חודשים הציפוי של הידית שלהם יורד מתקלף ונהיה להם חלודה רמרות שאחרי כל דיג נשתף במים מתוקים בקיצור לקנות עם שם חברה ידועה בצלחה לכם
|
|
|
|
|
|
אבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
New 13+1 BB Front Drag System Saltwater Fishing Reel GH7000 Deep Aluminum Spool
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלבד הבנקס שזו חברה יחסית מוכרת ואפשר להשיג אותו בארץ במחיר לא הרבה יותר יקר ועם אחריות מסויימת. כל שאר הרולרים נראים בסדר ,אבל לא מחברות מוכרות, ולך תדע מה יש בשק? כמות מייסבים לא אומר יותר מידי ,לא תמיד הכמות קובעת אלה האיכות. בחנות על ריק הם מסתובבים חלק ויפה אולי אבל השאלה איך יתפקדו בזמן אמת עם קצת עומס? לדעתי זה הימור עדיף לקנות משהו מוכר .
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דוב ידידי סמוך על טביעת העין שלי עברו לי ביד כמה רולרים  חוץ מזה לפי דעתי חשוב לקנות !רולר מחברה ידועה שיש לה אב א ואימא אבל הרולרים שאני חיפשתי מיועדים לדיי. ג חופי וביננו מה שעושה הShimano או הdaiwa מהחוף יעשה גם אחד הרולרים שהעליתי בקישורים" ודרך אגב גם הרולרים מחברות ידועות מתקלקלים אם לא יודעים לשמור עליהם
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מישה הרולר שציינתה הוזמן כבר והוא בדרכו לארץ בארץ המחיר בארץ אחרי הנחה אם זיכרוני אינו מטעה אותי היה 360 או 390 ש"ח לעומת 210 ש"ח באייבי כולל משלוח הרולר בעל שפולה מאלומניום הרולר מידה 8000 ידית מתחלפת גם לימין וגם לצד שמאל יש לו כפתור אנטי רוורס לפי דעתי שווה כל שקל מה גם שאינו כבד יחסית לרולרים אחרים באותה מידה עוד לפני שניסיתי לעבוד איתו בים התאהבתי בו ממבט ראשון
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
תתחדש חבר ללא ספק איביי נותן מענה יפה למי שלא מתעצל לחפש לו מוצרים טובים . פה בארץ הכל כפול 2 ולפעמים יותר ולא תמיד שווה . בהצלחה בעונה ובוא נתקוף אותה ביחד מה דעתך .....?
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
הלל לדעתי האישית אתה תואה פה הפעם יש פתגם שאומר עדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות שם לב הרולר הראשן של שימנו מגיעה עם ידית מתקפלת אני בספק לגבי רולר שכיביכול בעל דרג 15 קילו וידית מתקפלת ולא רשום על הגוף שהוא מגרפיט או אלומניום לפי התמונה נראה פלסטיק וגם הוא מיוצר במלזיה הרולר השני זה רולר עם מיסב אחד ולפי התמונה נראה לי שגם הוא מפלסתיק לשני הרולרים יש את השם שימנו אבל לשניהם אין נתונים שמצדיקים את השם
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|