חדי העין שבינכם היו יכולים להבחין שבחודש האחרון אני מצטייד לקראת עונת האולטרלייט הצטיידות שמטרתה בניית סט שתתאים לדרישות שלי והן דג גדול על ציוד קל בשונה משנים קודמות בהן למדתי את המשחק והתמקדתי בסרגוסים וטלוויזיות.
הציוד שנרכש הינו
Shimano stradic ci4 fml1000
dragon blank toray
Toray line 0.6 6kg
Dragon florocarbon 0.20.
כמו שכולכם יודעים בתקופות המעבר הים משתנה מרגע לרגע כשייש זמם אין ים וכשייש ים הצבא קורא לי לדגל!
ערב קודם לכן מקבל דיווח מחבר כי הלברקים בכל הגזרות והם באים בכל הגדלים והצורות.
הידיים מגרדות והמקפיא ריק:) מבקשים פס מהחברה לכמה שעות ואני בים!! מגיע חצי שעה לפני שקיעה ויש רוחות חזקות מאוד.. טני עם הסט הקל וכל הדמוים לא עוברים את ה 10 מטרים.
מחליט לשים גיג של ima gun12gr צבע סרדין זריקה שלישית ואני נעול:) קלאצ פתוח נותן לדג להגיע ולצערי מגלה לברקון של כחצי קילו מחובר לגיג אומר לו נונונו מחזיק אותו בגריפר מעביר לו קצת מים בזימים והוא משוחרר..
חוקב לעצמי התחלה מעניינת:) 10דקות עם דג ראשון.
ממשיך לטייל על החוף ואני לבד למעט זוג שהחליטו לעשות ארוחה רומנטית.
מחליף לסיליקון גראבטייל לבן עם גיגהד5 גרם ומתחיל לשחק בקצף. אך ללא מענה..
ממשיך להתקדם ורואה נפילה יפה של חול עם הרבה קצת זורק פעם פעמים ואני מפספס את הבור.. הרוח חזקה מידי והזרם החוזר מקשה עלי.
מחשב מחדש את הזווית הרוח והמשקל ואני בבור!!
1...2..3.. הדמוי שוקע גלגול שני ונעילה עצבנית עם ניעורים שכבר שכחתי מה הם.. בזה אחר זה באותו הבור בדיוק יצאו מספר לא מבוטל של לברקים בינהם אלו ששנלקחו נעו בין 900גרם ל3קילו... 3 שעות של רתיחות נעילות ניעורים ויציאות חוט מטורפות והם שלי מידי פעם משחרר צעקה לשמים של הנאה ואדרנלין צרוף! מיותר לציין ששוחררו הערב כ 5לברקים שלא עןלים על ה 700גרם לחופשי.. רוב הדגים נתפסו ממש בין הרגלים שלי במים רדןדים מאוד של כחצי מטר.
להלן התמונות מקווה שנהנתם, לכל שאלה אני כאן, דין.