| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/5/2013 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0630 | גיג קטן - | טרכון ים תיכוני | 2 | |
הדו"ח:
סופשבוע מלא תהפוכות
זה מתחיל ברביעי עם הזמנה מרפי לצאת עם הסירה לעומק , מסרב בנימוס ובצער אבל ימי שישי זה לא מסתדר לי.
ביום חמישי שינוי פתאומי במצב ואני פנוי בבוקר לגיחת עומק אבל......... המקום כבר נתפס
( לא נורא יהיו עוד הזדמנויות)שיחת לילה עם החברה מחיפה על טרכונים בצפון הרחוק ( עומד בהבטחתי לא לפרסם את הנקודה אז תסלחו לי) ואני מחליט שיאללה למרות הנסיעה הארוכה נזרום.
4:45 כבר מתייצבים בנקודה תופסים מקום מתארגנים ומתחילים עם בובות לבנות אולי איזה ברקודה תועה תתחבר

עם עליית האור - מחליף לג'יג של 11 גר' לבן כסף שבשילוב עם חכת האולטרה לייט וחוט 0.10 מגיע למרחקים מרשימים. נותן לו לשקוע ומתחיל להקפיץ , מס' הקפצות אגרסיביות גלגול מעט ואז הקפצות קטנות וחוזר חלילה , לא עובר זמן רב והחברה מסביב מתחילים לעבוד עם חכות מכופפות וטרכונים יפים מוצאים דרכם לשחילרים.
מחשבה שעוברת בראש - לעזאזל עד פה הגעתי ואחזור בלי כלום?
? עוד 2 זריקות ואז פיצוץ יפה ויציאות חוט . הוקסט קטן ויששששש... הבחור נעול , נותן ריצות יפות כיאה לטרכון צעיר ונמרץ אך במהרה מוצא עצמו נושם אויר.
אני לא חוזר בידיים ריקות הפעם , אני מחייך לעצמי.המשך עבודה וכעבור כ- 10 דקות טרכון נוסף מצטרף לחברו.
בהמשך עוד מס' תקיפות ללא נעילה ובשעה 7:30 כבר ברכב מפרק ציוד ומתכנן עם ירון איפה מנגבים חומוס טוב.
אבל כמו שאמרתי בהתחלה ( תהפוכות זוכרים...) טלפון מהבית - שניים משלושת הצעירים חולים , אז מקפל זריז נפרד מהחברה ומברך על כביש 22 וכביש 6 שמביאים אותי תוך שעה הבייתה.
החברה שבתמונה נאכלו לפני שעה ע"י הבנות עם חיוך ודרישה לעוד כאלה . אז יש מטרה חדשה.
שיהיה סופשבוע מוצלח לכולם.