|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 10/5/2013 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6-8 | גיג בינוני - מדאי power jig | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | | 3.3 | | 6-8 | גיג בינוני - מדאי power jig | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | | 3.3 |
הדו"ח:כמעט שנה לא תפסתי חזיר וכל יציאה אני אומר לחברה שאני מת להביא אחד והנה היום הגיע למרות שאני לא אוכל אותם אני אוהב את הפייט שלהם שמעייף את היידים אבל הריח ולוקוס נחמד גם יצא ישר לסיר
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק אבל תן יותר פירוט ותסדר את הנתונים כי כתבת שם פעמיים חזיר ולא הזנת נתוני הלוקוס. יותר פירוט לדוח יתקבל בברכה  דגים נחמדים מאוד ולגבי הטעם של החזיר, על טעם וריח אין מה להתוכח אבל זה אחד הדגים הכי אהובים עליי למרות שכן יש לו ריח מוזר...
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצר ולעניין אחלה דגים 
|
|
|
|
|
|
|
חתיכות יפות מאד איש  רצית חזיר - קיבלת  כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מברוק אבל תן יותר פירוט ותסדר את הנתונים כי כתבת שם פעמיים חזיר ולא הזנת נתוני הלוקוס. יותר פירוט לדוח יתקבל בברכה  דגים נחמדים מאוד ולגבי הטעם של החזיר, על טעם וריח אין מה להתוכח אבל זה אחד הדגים הכי אהובים עליי למרות שכן יש לו ריח מוזר... הלוקוס שקל 1.8
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יציאה עם תוצאה מספקת, צמד-חמד שמסדר את היום 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אכן לחזיר יש ריח של חזיר באיזה עומק נתפסו !! תקלת ברזל או סלע !! סחתין בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ביקשת? קיבלת  בתיאבון 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
אכן לחזיר יש ריח של חזיר באיזה עומק נתפסו !! תקלת ברזל או סלע !! סחתין בהצלחה בבאות תודה הוא נתפס בעומק של 37 המדאי היה משהו כמו חצי מטר מהריצפה היה איזור של סלעים אולי קצת בוץ מסביב
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 16, 2013, 21:10:15 PM על ידי artemi
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אכן לחזיר יש ריח של חזיר באיזה עומק נתפסו !! תקלת ברזל או סלע !! סחתין בהצלחה בבאות תודה הוא נתפס בעומק של 37 המדאי היה משהו כמו חצי מטר מהריצפה היה איזור של סלעים אולי קצת בוץ מסביב תודה גם סלע ומסביב חול זה תקלה ( נווה מדבר ) יפה 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
תפיסות מרשימות  החזיר מספק גם פייט מכובד וגם טעם מכובד. אגב, אצלנו בחנויות קוראים לו כבש ים  כדי שאנשים יקנו.. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
כבש ים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע מעניין 
|
|
|
|