|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה דוח, איה תמונות.. העליתם לי געגועים קשים עכשיו עם התמונות האלה! זה שהצלחת להתפלל על היבשה אומר שיצאתם ב7 פלוס.. אני תמיד מתפלל על הסירה ומאמון משלים לי מניין  יאללה בלאגן בעזרת השם, קודם טוניות אחכ הפרידות והדובדבן שכולם מחכים לו... האסים של התחביב... האינטיאסים  כל הכבוד על ההשתדלות (כאילו שהייתה לכם ברירה  ) והתפיסות בתנאים האלו. אז מקלות מטאטא אני רואה לא בהכרח  וכבוד גם לברברים שפינו מקום של כבוד לאורחים! גם להם עלה משהו מהמעמקים? הגענו הרבה לפני מאמון, הגענו בחמש ומשהו, היה מספיק זמן לשחרית. הברברים פרשו מוקדם , גם אצלם היה חלש מאד.
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין עליכם מפגש פסגה עשיתם לכם כל הציוד הזה באתם ,מה תכננתם לרוקן את הים? הערפל הזה מבאס בשבת היה ממש על הפנים,יופי של טוניות אני יוצא על הבוקר לחפש אותם עם חבר נקווה לטובץ בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מפגש צפוני יפה, חבל שלא קפצתם לקפה, פעם הבאה אתם אצלי  העונה מתעוררת לה עם תפיסות יפות להתחלה. אביחי, מה יש לך נגד סירות??
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מפגש צפוני יפה, חבל שלא קפצתם לקפה, פעם הבאה אתם אצלי  העונה מתעוררת לה עם תפיסות יפות להתחלה. אביחי, מה יש לך נגד סירות?? מומי אם תרצה להבין מה יש לאביחי נגד סירות אז כך !! הוא התפלל פעמיים ...ביציאה מהמרינה וזו השחרית כשחזרנו למרינה התפלל ונישק את האדמה 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ארוח נצרתי אוגינל קיבלתם  שאפו מאמון  יופי של טוניות עם אילו מקלות השתמשו החברה ? רשימת ציוד: בג'יג עבדנו עם: פרוקס אולטראלייט ג'יג משודך לדייוה טיירה, אימפריאל 100-200 עם שימאנו ררניום 5000, מייג'ור קרפט תאי ראבר עם רולר אברול V8 משודרג, ומייג'ור קרפט נוסף עד 150 גר' עם אברול V8 סטנדרטי ג'יגינג מאסטר טיטניום 200 עם אברול V12 משודרג שימאנו טרבלה 150 - 270 עם טיבורון 2 מהירויות אוטומאטי מקלות לטוניות היו מהרבה סוגים ועל כולם רולר סרף שונים פעם ראשונה שראיתי את מאמון עובד לייט... עם חוט ראשי 80 ליב' ולידר 130. אותו לא יתפוס אף אינטיאס לא מוכן! שמעת עמיקו  תודה אייל, חנות שלמה פתחתם שם  עם אילו מקלות לשחורות ? יש מצב לחוטי בד עם לידרים ארוכים לשחורות ?
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מפגש צפוני יפה, חבל שלא קפצתם לקפה, פעם הבאה אתם אצלי  העונה מתעוררת לה עם תפיסות יפות להתחלה. אביחי, מה יש לך נגד סירות?? מומי אם תרצה להבין מה יש לאביחי נגד סירות אז כך !! הוא התפלל פעמיים ...ביציאה מהמרינה וזו השחרית כשחזרנו למרינה התפלל ונישק את האדמה  
|
|
|
|
|
|
|
יא וילי איזה שחורות . סחתיין יא מעלם (:
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דוח מאמון  מקווה שהערפל יתפזר השבוע שאפשר יהיה לצוד בשבוע הבא.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של תפיסות שחורות  מברוק לאביחי על היציאה בסירה ותפיסת השחורה  עכשיו אביחי צירך איזו תפיסה בג'יג והוא יתחיל להתמכר 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
כול הכבוד אחלה שחורות
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
יא אללה איזה תותח ! אחלה שחורות
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אם השחורות הצליחו לגרום לאביחי לעלות על סירה אז שום דבר הוא בילתי אפשרי כל הכבוד על התפיסות 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של יציאה עם "צוות לעיניין" נהנתי לקרוא ולראות את התמונות. סוף סוף רואים תמונות של אייל עדי ואביחיי בדייג. מאמון כול הכבוד על השיעורי דייג השבועיים לחברים
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה כייף לכם אצלי היה יבש לגמרי יופי של דו"ח(אם לא העבודה הייתי שמח להצטרף)
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|