פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קנית פתיון טרי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קנית פתיון טרי (נקרא 2701 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שלום חברי  ! היכן אוכל למצוא פיתיון טרי בחיפה תודה למשיבים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2013, 02:50:21 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שלום חברי  ! איכן אוכל למצוא פיטיון טרי בחיפה תודה למשיבים איזה פתיון אתה מחפש ? רצוי שתגיד יהיה יותר קל לעזור לך
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מחפש לקנות פתיון טבעי בגדלים של סרדין, אך אינני יודע מאיכן אפשר לקנות בחיפה צריך מיקום הבסטות של הדיגים שמוכרים את השלל שלהם . רוצה להיתנסות בפיתיון סרדינים וכדומה סביב הגדלים של הסרדין 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מחפש לקנות פתיון טבעי בגדלים של סרדין, אך אינני יודע מאיכן אפשר לקנות בחיפה צריך מיקום הבסטות של הדיגים שמוכרים את השלל שלהם . רוצה להיתנסות בפיתיון סרדינים וכדומה סביב הגדלים של הסרדין  יש לך בנצרת חנות שאני קונה וגם לא יקר ויש להם את כל סוגי הפיתיון 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בוקר טוב מוטי  איך אוכל להגיע למקום אם לא סיפרתה לי על המיקום ידידי (איכן בנצרת)
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בוקר טוב מוטי  איך אוכל להגיע למקום אם לא סיפרתה לי על המיקום ידידי (איכן בנצרת) בוקר טוב  בבקשה ידידי דגי בשאראת אל נמסאוי נצרת 04-6550116
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יואל,
אם תיגש לדוכני הדגים בוואדי-ניסנס או בשוק בהדר, תמצא - גם דגים וגם גמברי וקלמארי.
כנ"ל בשוק בעכו.
אם תגיע מוקדם בבוקר - לא בשבת, למעגן הדיג קישון, סמוך לשעת הזריחה, בזמן שדייגי הרשתות פורקים דגים מהספינות לארגזים - תוכל לבקש איזה חצי קילו וזה שווה לא יותר מ-20 עד 25 שקלים לקילו!!!
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יואל,
אם תיגש לדוכני הדגים בוואדי-ניסנס או בשוק בהדר, תמצא - גם דגים וגם גמברי וקלמארי.
כנ"ל בשוק בעכו.
אם תגיע מוקדם בבוקר - לא בשבת, למעגן הדיג קישון, סמוך לשעת הזריחה, בזמן שדייגי הרשתות פורקים דגים מהספינות לארגזים - תוכל לבקש איזה חצי קילו וזה שווה לא יותר מ-20 עד 25 שקלים לקילו!!!
בהצלחה
גנבת לי את המילים מהמקלדת
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
rafi ערב טוב ! וואדי-ניסנס  זה בארץ ? צריך לכחת יום חופש להכיר את המקום .  לכולם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 05, 2013, 18:40:36 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
rafi ערב טוב ! וואדי-ניסנס  זה בארץ ? צריך לכחת יום חופש להכיר את המקום .  לכולם מאוד בארץ... אם אתה יורד לעיר דרך הדר - או עולה מרחוב הבנקים בעיר להדר, שם זה הוואדי.... שום חופש - תגיע להדר למגדל הנביאים ותשאל- זב 3-4 דקות משם ברגל, אגב יש שם פלפל מצוין - פלפל הזקנים... אין בעד מה... יואל,
כנ"ל בשוק בעכו.
בהצלחה
גנבת לי את המילים מהמקלדת יצחק, שוב גנבתי לך... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2013, 02:51:48 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
rafi תודה רבה עזרת מאוד  יצחק מחר לוכך אותך וואדי-ניסנס  תודה גם לך
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
rafi ערב טוב ! וואדי-ניסנס  זה בארץ ? צריך לכחת יום חופש להכיר את המקום .  לכולם מאוד בארץ... אם אתה יורד לעיר דרך הדר - או עולה מרחוב הבנקים בעיר להדר, שם זה הוואדי.... שום חופש - תגיע להדר למגדל הנביאים ותשאל- זב 3-4 דקות משם ברגל, אגב יש שם פלפל מצוין - פלפל הזקנים... אין בעד מה... יואל,
כנ"ל בשוק בעכו.
בהצלחה
גנבת לי את המילים מהמקלדת יצחק, שוב גנבתי לך...  וואלה פלפל הזקנים אךךךךךךךךךךךךך היו זמנים . 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
rafi תודה רבה עזרת מאוד  יצחק מחר לוכך אותך וואדי-ניסנס  תודה גם לך יאללה הפלפל עלי 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יצחק הפלפל באמת טוב ? עשיתה אותי רעב אכשיו.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2