פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מי ביקש דגים ולא קיבל |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מי ביקש דגים ולא קיבל (נקרא 3336 פעמים) |
הדפסה |
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 2/10/2011 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:שבת, חוף הצוק הדרומי. מקום נוח, בבוקר מוקדם יש חניה קרוב לכניסה, החניה והכניסה חינם. דרומה מהחוף רחצה כ-300 מטר מצאנו רצועה חולית חדשה שכיסתה את הריף חוף וניכנסה למיים לעומק של כ-15 מטר. איפשרה כניסה למיים לזריקות ארוכות , הים עבד והתוצאות הגיעו טרולוס גדול של למעלה מקילו, מרמירים, אוט אוט כ 5 יחידות, ומוסר קטן 3 מקלות שונים" מאיה + ליאון + שימנו 2 רולרים דיווא + 1 שימנו חוטים 0.40 + 0.45 של סופיקס קרסים מוסטד + VMC גודל 5 פיתיון גמברי טרי
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של שלל איש  תודה על השיתוף  "מצאנו רצועה חולית חדשה" אני ו-  יש באפשרותך להכניס את הדגים לדוח במקום המתאים  שבוע טוב ושנה טובה איש
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של שלל איש  תודה על השיתוף  "מצאנו רצועה חולית חדשה" אני ו-  יש באפשרותך להכניס את הדגים לדוח במקום המתאים  שבוע טוב ושנה טובה איש יופי של תוצאות איש  משב רוח מרענן בתקופת היובש הזו. מצטרף לבקשה של אבי לגבי מילוי הפרטים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של תפיסות בנאדם!! רק חבל שאין תמונות קצת!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר וקולע  מסתבר שהבנתך העמוקה משתרעת לא רק על הציוד והשימוש בו- אלא גם על השימוש הנכון בו קרי איך להוציא דגים  שאפו על ציון מקום התפיסות- מבחינתי זה שיתוף במיטבו וברמה הכי הכי שיש  חגיגה יפה היתה לך שם- וארחיב לגבי הכנסת הנתונים ביומן הדיג: הנתונים מייצרים מאגר שיסייע בעתיד לכולנו מבחינת סוגי דגים-שיטות-עונות וכו', כך שיש לכך חשיבות רבה מבחינת השיתוף של החברים- שיתוף ממנו נתת במירבי (למעט היומן). ממילא זה גם נעים לראות מלכתחילה מה נתפס ובאיזה אופן... אשמח אם תעשה מאמץ קטן לעדכן את הנתונים ביומן- ולרשותך כדי לסייע בזה במידת הצורך 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רצועת החול היתה חולית? כי נראה לי שהיא שלנו...  טוב לראות דוחות גם מהגזרה הדרומית  תפסת כבר מוסרים באזור הזה או שהוא הצפוני ביותר עד היום?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
דוח קצר וממצא בלי הרבה בלבלה! יופי של תפיסות ,המשך דייג פורה .
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם לגבי המוסר, כבר מזמן לא נצפה מוסר באיזור הזה, זו היתה הפתעה נעימה למרות שהיה קטן יחסית
לגבי הדוח, אשתדל למלא הפרטים החסרים,
שמי מוטי, ותיק באיזור וותיק בתחום, עוסק בתחום יותר מהגיל של מרביתכם , הניחוש היה נכון, יש לי ציוד לרוב הסגנונות, מעדיף דייג חופי בפתיונות, אבל יש לי ציוד לחי, בוס,בולנז, זירזור ובולוס.
מלווה את הענף כמעט מההתחלה
שמח לעזור ולייעץ לחברים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכולם לגבי המוסר, כבר מזמן לא נצפה מוסר באיזור הזה, זו היתה הפתעה נעימה למרות שהיה קטן יחסית
לגבי הדוח, אשתדל למלא הפרטים החסרים,
שמי מוטי, ותיק באיזור וותיק בתחום, עוסק בתחום יותר מהגיל של מרביתכם , הניחוש היה נכון, יש לי ציוד לרוב הסגנונות, מעדיף דייג חופי בפתיונות, אבל יש לי ציוד לחי, בוס,בולנז, זירזור ובולוס.
מלווה את הענף כמעט מההתחלה
שמח לעזור ולייעץ לחברים
אחי שלום לך מוטי ,יש עוד מוטי באתר אני לא לבד  פשוט הסגנון שאתה כותב הזכיר לי שאני מכיר אותך מאתר אחר אני בטוח שזה אתה ואני יודע שיש לך ידע רב בהצלחה ממני מוטי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אהלן מוטי.  כבוד על התפיסות ועל נקודת האור בדיג החופי שמתאפיין באפרוריות בזמן האחרון ובתקופה האחרונה בכלל. גם לכם יש מיעוט בסרגוסים בגזרה ? פעם כשהים היה עובד הם היו הראשונים לצאת מהמים....  מה דגם מקל המאיה שברשותך ובעל איזה נתונים אם אפשר לדעת ? כל הכבוד.
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באיזור שלנו ממרינה הרצליה עד תל ברוך אין הרבה סרגוסים, גם אין מספיק ריפים גדולים שמשמשים להם מחבוא בשבוע שעבר הייתי על המזח וגם לא היה.
מקל המאיה שברשותי הוא מדגם 4.20 ace 100-200 טסט, אני חסיד של מקלות קלים וגמישים
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
מוטי, שמח להכיר את השם שמאחורי ה"mwmw"  יופי של תוצאות ותודה על השיתוף  אם אפשרי (לפחות להבא), אנא פנק באיזה תמונה - שנוכל לפרגן גם בתמונה ב דף הבית של האתר... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום