|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 2/5/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג בינוני - | קלמארי (דיונון) | | יותר מ 20 ק"ג |
הדו"ח:השבוע האחרון התאפיין בים שקט ורגוע אך עם רוחות מזרחיות וצפוניות שהיו לעיתים עזות מאוד אך אפשרו הטלות רחוקות במקביל לחוף, ואפשרו למלא את המקררים בקלמרי לקראת עונת הטרחונים. השתדלנו לנצל את המתנה הזו ולצאת בתדירות גבוה - כמעט כל יום. הרוב המכריע נתפס במים רדודים יחסית ובין הסלעים, בעומק פחות מ 70 ס"מ ובעיקר ממש בסמוך לסלעים. המשקלים יחסית גבוהים - הרוב שוקלים כ ק"ג אחד ויש גם יותר. דמויים מכל הצבעים עבדו היטב בגלגול איטי עם הקפצות. כמו כן נתפסו כ 10 תמנונים שצפויים לחזור לים מהסירה - תמנונים רבים שוחררו לגדול. סוף שבוי טוב לכולם 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אמרת 10 תמנונים !! שמור לי 12  בקרוב אתחיל לחפש אותם בנרות איזה גודל אלה ששמרת ואיזה גודל שחררת תודה על העדכון וטוב לדעת שהם עוד כאן ..גודל מצויין לממולאים ומתוגנים תודה על העדכונים בהצלחה בבאות
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אמרת 10 תמנונים !! שמור לי 12  בקרוב אתחיל לחפש אותם בנרות איזה גודל אלה ששמרת ואיזה גודל שחררת תודה על העדכון וטוב לדעת שהם עוד כאן ..גודל מצויין לממולאים ומתוגנים תודה על העדכונים בהצלחה בבאות כזה? 
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
WOOOOOOOOOW סקווידי הפצצתם. כמות כזו תספיק לך גם לעונה הבאה של הטרכונים  . אלוףףףףףף 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, סחטיין על ניצול התקופה ומילוי מאגרים במקרר והבטן  התמנונים האלו עוד חודש וקצת יהיו להיט בסירה
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מה הטעם של התמנון?  האם דומה לקאלמרי 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
בדרום נגמר לגמרי. מישהוא הוציא בימים האחרונים באזור הדרום 
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב לדעת שהם כאן, והגדולים שבהם...
במיוחד טוב לדעת שיש תמנונים- מאמון תתחיל לאגור מלאי...
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חבר'ה...  בדרום היה גם אצלי חלש בתחילת שבוע. אז מה? לעבור לפרדס חנה?
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
חבר'ה...  בדרום היה גם אצלי חלש בתחילת שבוע. אז מה? לעבור לפרדס חנה? כאילו מה עוד לא עברת ואיני חשבתי שיש כבר הזמנה לחנוכת הבית
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
את השרב סיכם הערפל הבוקר ולשמחתי הרבה זה קרה אחרי שסיימתי את ענייני  כן,כן. נשבר המנחוס  דוח מפורט בהמשך 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין אייל
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
יופי של כמות  יאללה למלא את המקפיא. התמנונים זה בונוס מיוחד,ומאמון תמנון לא ממלאים ולא מטגנים מקומו הטוב ביותר הוא על הקרס 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אייל ליציאה הבאה צור קשר ולו רק כדי לראות אותך עובד פיזית:  Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של כמות  יאללה למלא את המקפיא. התמנונים זה בונוס מיוחד,ומאמון תמנון לא ממלאים ולא מטגנים מקומו הטוב ביותר הוא על הקרס  ואללה צודק יוסי ..הארוסים בהמתנה !! את זה ברח לי 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »