פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בהצלחה לכול משתתפי התחרות מחר |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בהצלחה לכול משתתפי התחרות מחר (נקרא 5859 פעמים) |
הדפסה |
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
כול מי שמשתתף בתחרות הזירזור מחר בכנרת שיהיה בהצלחה ותראו לאישרפיש מי 
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזו תחרות? מתי ? איפה? למה לא ידענו? 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו תחרות? מתי ? איפה? למה לא ידענו?  אולי כי זה של פורום מתחרה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזו תחרות? מתי ? איפה? למה לא ידענו?  אולי כי זה של פורום מתחרה  זה לא תירוץ עד כמה שזכור לי בתחרות של ISF בשנה שעברה השתתפו חברים מישראפיש ואף זכו בשני מקומות ראשונים
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
איזו תחרות? מתי ? איפה? למה לא ידענו?  אולי כי זה של פורום מתחרה  זה לא תירוץ עד כמה שזכור לי בתחרות של ISF בשנה שעברה השתתפו חברים מישראפיש ואף זכו בשני מקומות ראשונים תחרות זירזור בכנרת לא יודע איזה חוף ובאמת למה לא ידעת?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק צור.. אבל זה ישראפיש התנחלו פה שנה שעברה..
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ומאז לא שמענו מהם 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ומאז לא שמענו מהם  אם כבר עלה הנושא אז.. זה ממש עצבן אותי אז, שכולנו היינו בפורום השקענו הגענו למפגשים וכו'.. ופתאום הכריזו בפורום על התחרות והזוג הזה מישראפיש כנראה שמע מאיפשהו או ראה שיש פרסים טובים, ובמקום משתמשים בפורום הזה שהיו לפני התחרות והמשיכו להיות ולגלוש בפורום גם אחרי התחרות, 2 המתנחלים האלה באו נרשמו לפורום ולתחרות זכו לקחו תפרסים ועזבו תפורום ..  ועוד ביום של התחרות דגתי ליד אחד מהם ונתקע לי דמוי רביעי בשיחים אז צללתי להוציא אותו, ואחד מהם התחיל לצעוק עליי " מה אתה עושה אסור להכנס למים אתה מפחיד לי את הדגים" וכו' שמתי עליו *** והמשכתי לצלול חחחחח 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ומאז לא שמענו מהם  אם כבר עלה הנושא אז.. זה ממש עצבן אותי אז, שכולנו היינו בפורום השקענו הגענו למפגשים וכו'.. ופתאום הכריזו בפורום על התחרות והזוג הזה מישראפיש כנראה שמע מאיפשהו או ראה שיש פרסים טובים, ובמקום משתמשים בפורום הזה שהיו לפני התחרות והמשיכו להיות ולגלוש בפורום גם אחרי התחרות, 2 המתנחלים האלה באו נרשמו לפורום ולתחרות זכו לקחו תפרסים ועזבו תפורום ..  ועוד ביום של התחרות דגתי ליד אחד מהם ונתקע לי דמוי רביעי בשיחים אז צללתי להוציא אותו, ואחד מהם התחיל לצעוק עליי " מה אתה עושה אסור להכנס למים אתה מפחיד לי את הדגים" וכו' שמתי עליו *** והמשכתי לצלול חחחחח  אם רוצים לצלול בזמן התחרות חולכים למקום שאין בוא עוד מתחרים ושם דגים צוללים ועושים מה שבא לך
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ומאז לא שמענו מהם  אם כבר עלה הנושא אז.. זה ממש עצבן אותי אז, שכולנו היינו בפורום השקענו הגענו למפגשים וכו'.. ופתאום הכריזו בפורום על התחרות והזוג הזה מישראפיש כנראה שמע מאיפשהו או ראה שיש פרסים טובים, ובמקום משתמשים בפורום הזה שהיו לפני התחרות והמשיכו להיות ולגלוש בפורום גם אחרי התחרות, 2 המתנחלים האלה באו נרשמו לפורום ולתחרות זכו לקחו תפרסים ועזבו תפורום ..  ועוד ביום של התחרות דגתי ליד אחד מהם ונתקע לי דמוי רביעי בשיחים אז צללתי להוציא אותו, ואחד מהם התחיל לצעוק עליי " מה אתה עושה אסור להכנס למים אתה מפחיד לי את הדגים" וכו' שמתי עליו *** והמשכתי לצלול חחחחח  אם רוצים לצלול בזמן התחרות חולכים למקום שאין בוא עוד מתחרים ושם דגים צוללים ועושים מה שבא לך מה הקשר? לא רציתי לצלול כי היה לי משעמם ולא תכננתי לצלול, פשוט נתקעו לי הרבה דמויים בשיחים, אז נמאס לי ונכנסתי למים להוציא אותו ואז זה מישראפיש התחיל לחפור.
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ומאז לא שמענו מהם  אם כבר עלה הנושא אז.. זה ממש עצבן אותי אז, שכולנו היינו בפורום השקענו הגענו למפגשים וכו'.. ופתאום הכריזו בפורום על התחרות והזוג הזה מישראפיש כנראה שמע מאיפשהו או ראה שיש פרסים טובים, ובמקום משתמשים בפורום הזה שהיו לפני התחרות והמשיכו להיות ולגלוש בפורום גם אחרי התחרות, 2 המתנחלים האלה באו נרשמו לפורום ולתחרות זכו לקחו תפרסים ועזבו תפורום ..  ועוד ביום של התחרות דגתי ליד אחד מהם ונתקע לי דמוי רביעי בשיחים אז צללתי להוציא אותו, ואחד מהם התחיל לצעוק עליי " מה אתה עושה אסור להכנס למים אתה מפחיד לי את הדגים" וכו' שמתי עליו *** והמשכתי לצלול חחחחח  אם רוצים לצלול בזמן התחרות חולכים למקום שאין בוא עוד מתחרים ושם דגים צוללים ועושים מה שבא לך מה הקשר? לא רציתי לצלול כי היה לי משעמם ולא תכננתי לצלול, פשוט נתקעו לי הרבה דמויים בשיחים, אז נמאס לי ונכנסתי למים להוציא אותו ואז זה מישראפיש התחיל לחפור. בסדר באותו יום הלך לי בערך 13 דמויים וברזלים ולא נכנסתי לצלול כידי לא להפריע לאפחד כמו שאני לא האיתי רוצה שיפריעו לי
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
ומאז לא שמענו מהם  אם כבר עלה הנושא אז.. זה ממש עצבן אותי אז, שכולנו היינו בפורום השקענו הגענו למפגשים וכו'.. ופתאום הכריזו בפורום על התחרות והזוג הזה מישראפיש כנראה שמע מאיפשהו או ראה שיש פרסים טובים, ובמקום משתמשים בפורום הזה שהיו לפני התחרות והמשיכו להיות ולגלוש בפורום גם אחרי התחרות, 2 המתנחלים האלה באו נרשמו לפורום ולתחרות זכו לקחו תפרסים ועזבו תפורום ..  ועוד ביום של התחרות דגתי ליד אחד מהם ונתקע לי דמוי רביעי בשיחים אז צללתי להוציא אותו, ואחד מהם התחיל לצעוק עליי " מה אתה עושה אסור להכנס למים אתה מפחיד לי את הדגים" וכו' שמתי עליו *** והמשכתי לצלול חחחחח  אם רוצים לצלול בזמן התחרות חולכים למקום שאין בוא עוד מתחרים ושם דגים צוללים ועושים מה שבא לך מה הקשר? לא רציתי לצלול כי היה לי משעמם ולא תכננתי לצלול, פשוט נתקעו לי הרבה דמויים בשיחים, אז נמאס לי ונכנסתי למים להוציא אותו ואז זה מישראפיש התחיל לחפור. בסדר באותו יום הלך לי בערך 13 דמויים וברזלים ולא נכנסתי לצלול כידי לא להפריע לאפחד כמו שאני לא האיתי רוצה שיפריעו לי סבבה אז אתה חייל מאוד עשיר אחי, אני קונה דמויים ב50 שקל לדמוי, 13 דמויים = 650 ש"ח. אני איבדתי באותו יום איזה 4-5 שזה 200-250 שקל ובגלל זה נמאס לי והחלטתי להכנס למים להוציא דמוי שממש אהבתי והיה טיפה יותר יקר.. לא רואה בזה שום דבר פסול 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כבר באותו היום של התחרות אמרתי את זה למנהלים שזה לא תקין שכל אחד שנרשם לפורום בדיוק בזמן תחרות ונרשם אליה יכול להשתתף אנשים פה משקיעים יום יום בפורום ופתאום בא מישהו מבחוץ נרשם ליום אחד משתתף בתחרות ונעלם כאילו לא היה אחרי שלקחו את הפרסים הראשונים, אין לי בעיה שיזכו אני מפרגן מאוד אבל לא בצורה הזאת, תהיו פה פעילים תראו נוכחות אחרי התחרות תשתפו אותנו בטיפים זו לא צורה מצטער!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבר באותו היום של התחרות אמרתי את זה למנהלים שזה לא תקין שכל אחד שנרשם לפורום בדיוק בזמן תחרות ונרשם אליה יכול להשתתף אנשים פה משקיעים יום יום בפורום ופתאום בא מישהו מבחוץ נרשם ליום אחד משתתף בתחרות ונעלם כאילו לא היה אחרי שלקחו את הפרסים הראשונים, אין לי בעיה שיזכו אני מפרגן מאוד אבל לא בצורה הזאת, תהיו פה פעילים תראו נוכחות אחרי התחרות תשתפו אותנו בטיפים זו לא צורה מצטער!
הוצאת לי את המילים מהפה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נתחיל באיחולי הצלחה למי שמשתתף  שנית, המקרה שאירע בשנה שעברה באמת לא היה לעניין. זו פעם ראשונה שתחרות של הפורום "נעקצה" בצורה כזו ולכן לא ננקטו אמצעי זהירות למניעת המקרה. לאותם "חברים" לא היתה שום כוונה מעבר לניסיון להשיג את הפרסים והם עשו את זה. לא השתתפות בפורום, לא שיתוף, לא חוויה ולא כלום. השטח נבדק על ידם לפני כן בכדי לדעת איפה יש יותר תגובות, איפה תנאי השטח הם האופטימליים ומה מושך הכי הרבה אש מצד הדגים. אולי זה יותר "מקצועי" אבל זה לא ממש עומד בקו עם ערכי הפורום שלנו ולכן מבחינתי אין להם כאן מקום. אני מבטיח לכם שמקרים כאלו לא יחזרו על עצמם עד כמה שהדבר יהיה תלוי בי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|
|