פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בהצלחה לכול משתתפי התחרות מחר |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בהצלחה לכול משתתפי התחרות מחר (נקרא 5853 פעמים) |
הדפסה |
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
התחרות של ישראפיש שהתקיימה היום הייתה פתוחה לכולם ללא קשר למשתמשים בפורם שלהם, מכיוון שהתחרות הייתה בתשלום 120 ש"ח למי שרצה. אני הגעתי לנסות את מזלי נגד אנשי זרזור המתוקים הכבדים בארץ. לצערי הצלחתי להתגרד כולה למקום השמיני, אומנם יותר טוב מכלום. 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
התחרות של ישראפיש שהתקיימה היום הייתה פתוחה לכולם ללא קשר למשתמשים בפורם שלהם, מכיוון שהתחרות הייתה בתשלום 120 ש"ח למי שרצה. אני הגעתי לנסות את מזלי נגד אנשי זרזור המתוקים הכבדים בארץ. לצערי הצלחתי להתגרד כולה למקום השמיני, אומנם יותר טוב מכלום.  אולי יום אחד נראה מהם הזמנה לפני התחרות ולא רק עדכונים משמועות ביום התחרות או שלאחריה...  אתה יכול להסביר על הנתונים בטבלה? כמה דגים? מה המשקל הכול? מה משקל הדג הגדול ביותר וכו'?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
התחרות של ישראפיש שהתקיימה היום הייתה פתוחה לכולם ללא קשר למשתמשים בפורם שלהם, מכיוון שהתחרות הייתה בתשלום 120 ש"ח למי שרצה. אני הגעתי לנסות את מזלי נגד אנשי זרזור המתוקים הכבדים בארץ. לצערי הצלחתי להתגרד כולה למקום השמיני, אומנם יותר טוב מכלום.  אולי יום אחד נראה מהם הזמנה לפני התחרות ולא רק עדכונים משמועות ביום התחרות או שלאחריה...  אתה יכול להסביר על הנתונים בטבלה? כמה דגים? מה המשקל הכול? מה משקל הדג הגדול ביותר וכו'? אתה מבקש ממישהו שלא יודע לקרוא ולכתוב ברוסית לתרגם  אבל לפי המספרים בשורה שלי אני יכול להבין מה העמודות בטבלה אומרות.(אני בשורה השמינית) אני אפרט על העמודות מצד שמאל ימינה בטבלה. עמודה ראשונה=מספר עמודה שנייה=מספר מתמודד עמודה שלישית=שם עמודה רביעית=משקל כולל עמודה חמישית=מספר דגים עמודה שישית=מספר נקודות(כולל 100 גרם זה נקודה וכל דג זה נקודה) עמודה שבעית=משקל הדג הגדול ביותר עמודה שמינית=מיקום עמודה תשיעית=משקל ממצוע
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שיטת הניקוד באמת לא היתה מובנת  איזה דג היה 640 גרם? בינית?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
שיטת הניקוד באמת לא היתה מובנת  איזה דג היה 640 גרם? בינית? אכן בינית 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
התחרות של ישראפיש שהתקיימה היום הייתה פתוחה לכולם ללא קשר למשתמשים בפורם שלהם, מכיוון שהתחרות הייתה בתשלום 120 ש"ח למי שרצה. אני הגעתי לנסות את מזלי נגד אנשי זרזור המתוקים הכבדים בארץ. לצערי הצלחתי להתגרד כולה למקום השמיני, אומנם יותר טוב מכלום.  לא נורא אנדקיי תמיד יש פעם הבא
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נתחיל באיחולי הצלחה למי שמשתתף  שנית, המקרה שאירע בשנה שעברה באמת לא היה לעניין. זו פעם ראשונה שתחרות של הפורום "נעקצה" בצורה כזו ולכן לא ננקטו אמצעי זהירות למניעת המקרה. לאותם "חברים" לא היתה שום כוונה מעבר לניסיון להשיג את הפרסים והם עשו את זה. לא השתתפות בפורום, לא שיתוף, לא חוויה ולא כלום. השטח נבדק על ידם לפני כן בכדי לדעת איפה יש יותר תגובות, איפה תנאי השטח הם האופטימליים ומה מושך הכי הרבה אש מצד הדגים. אולי זה יותר "מקצועי" אבל זה לא ממש עומד בקו עם ערכי הפורום שלנו ולכן מבחינתי אין להם כאן מקום. אני מבטיח לכם שמקרים כאלו לא יחזרו על עצמם עד כמה שהדבר יהיה תלוי בי  כל הכבוד גיא ,אני מכיר את החברה האלה וכל תחרות הם עושים את זה טוב שאנחנו לומדים גם אני חשבתי כך באותו זמן אבל טוב שזה נאמר עכשיו כך שהתחרות הבאה יהיה יותר לטובת החברים של הפורום 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברכות לחבר הפורום שלנו שהגיע למקום 3
כל הכבוד !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד !!!
בגלל שאני לא יודע לקרא רוסית תוכל לספר לנו מי זה החבר?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כל הכבוד !!!
בגלל שאני לא יודע לקרא רוסית תוכל לספר לנו מי זה החבר? הרוסית שלי כבר חלודה מאד אבל נראה לי כמו דני לב... 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כל הכבוד !!!
בגלל שאני לא יודע לקרא רוסית תוכל לספר לנו מי זה החבר? הרוסית שלי כבר חלודה מאד אבל נראה לי כמו דני לב...  אכן דני לב מכוכב הים. כל הכבוד לו על המקום השלישי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כל הכבוד !!!
בגלל שאני לא יודע לקרא רוסית תוכל לספר לנו מי זה החבר? הרוסית שלי כבר חלודה מאד אבל נראה לי כמו דני לב...  אכן דני לב מכוכב הים. כל הכבוד לו על המקום השלישי  דני, נשמח לחוויות ורשמים  ומשניכם (אנדרי ודני), איך היה המקום (איפה התקיימה התחרות בכלל??), מה עבד, מתי, פרסים או תעודות, שמירת הדגים עד השקילה, האם שוחררו או נלקחו, האם היו מגבלות, חוקים חריגים וכול מה שעולה בדעתכם...
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
כל הכבוד !!!
בגלל שאני לא יודע לקרא רוסית תוכל לספר לנו מי זה החבר? הרוסית שלי כבר חלודה מאד אבל נראה לי כמו דני לב...  אכן דני לב מכוכב הים. כל הכבוד לו על המקום השלישי  דני, נשמח לחוויות ורשמים  ומשניכם (אנדרי ודני), איך היה המקום (איפה התקיימה התחרות בכלל??), מה עבד, מתי, פרסים או תעודות, שמירת הדגים עד השקילה, האם שוחררו או נלקחו, האם היו מגבלות, חוקים חריגים וכול מה שעולה בדעתכם... התחרות התקיימה בחוף לבנון\חלוקים ועד כורסי הגזרה התפרסה על כמעט 4 קילומטר ככה שהיה מספיק מקום לכולם לזרזר בנוחיות בלי להעלות אחד על השני. אצל כל אחד עבד משהו אחר אני מאמין אני עבדתי בעיקר אם ניקלים 3.5 גרם ו 7 גרם בצבעים זהב,זהב הולגרמה,זהב הולגרמה ירוקה,פייר-טייגר. כל הדגים שוחררו כמובן חלק מהחוקים במידה ודג מת בסל הורדת 2 נקודות מהניקוד הכללי של המשתתף. שימוש אך ורק בסלי דגים מבד ולא ממתכת. בכללי התחרות אומנם בתשלום אבל הייתה מאורגנת להפליא תג אם מספר משתמש לכל אחד,שופטים היו פרוסים כל חצי קילומטר בגזרה לנוחיות שקילה,נקודת התאספות ראשית מאורגנת אם צל,תעודות השתתפות לכולם בסיום התחרות אם מיקומים,וכמובן XL קר בסיום התחרות(אם החום אתמול זה היה מרענן).
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתחיל באיחולי הצלחה למי שמשתתף  שנית, המקרה שאירע בשנה שעברה באמת לא היה לעניין. זו פעם ראשונה שתחרות של הפורום "נעקצה" בצורה כזו ולכן לא ננקטו אמצעי זהירות למניעת המקרה. לאותם "חברים" לא היתה שום כוונה מעבר לניסיון להשיג את הפרסים והם עשו את זה. לא השתתפות בפורום, לא שיתוף, לא חוויה ולא כלום. השטח נבדק על ידם לפני כן בכדי לדעת איפה יש יותר תגובות, איפה תנאי השטח הם האופטימליים ומה מושך הכי הרבה אש מצד הדגים. אולי זה יותר "מקצועי" אבל זה לא ממש עומד בקו עם ערכי הפורום שלנו ולכן מבחינתי אין להם כאן מקום. אני מבטיח לכם שמקרים כאלו לא יחזרו על עצמם עד כמה שהדבר יהיה תלוי בי  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3