פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דו"ח קצת משונה עם הפתעה בסוף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דו"ח קצת משונה עם הפתעה בסוף (נקרא 2632 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 26/4/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - בובה של 5 ש"ח | סבידה (דיונון הרוקחים) | 2 | |
הדו"ח: 2 סבידות שנתפסו יחסית מוקדם בבוקר{בערך ב3:30} הביאו אותי לחשוב שאני מסודר למחר וגרמו לי בהשראת התמונות של dovdov לצלם כמה תמונות משלי מצוייד בנייד החדש שלי sony xperia מתנה מאישתי האחת והיחידה שמבינה את השגעונות שלי וזורמת למרות כל הבלגאן שאני עושה בבית{זה לא אני זה הסבידות שמשפריצות }אני מתחיל לצלם כמה תמונות מנקודת המבט שלי על היום הזה בדרך חזרה אני נעמד ושוקע בתמונות שצילמתי בנייד עד ההפתעה היה נעים להכיר אביחי, אלי ,שי בגדדי , בר מיכאלי, הרכש החדש, ומצטער אם שכחתי עוד שם מרוב ההתרגשות היה כיף להתאים שמות לפנים סוף סוף קבלו כמה תמונות:       
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 26, 2013, 07:05:38 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מזה, טרום מפגש?? נשמע כמו חגיגה בסנוקר אחלה תמונות 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דוח קצר וחביב מלווה בתמונות יפיפיות חסרה רק תמונה של הניבחרת שפגשת 
|
|
|
|
|
|
גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
אחלהה תמונות מוכררת לי הנקודה...
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יופי של תמונות שוקי. היה כיף סוף סוף לפגוש אותך 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איפה תמונה של איזו סבידה חתיכה הא שוקי  איזה תמונות ממש עושה לי געגועים לאיזור.. שבוע הבא  איך זיהיתם אחד תשני בכלל 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אביחי זיהה אותי ולי לקח כמה שניות ארוכות כדי להבין מה הוא רוצה ממני איזה עולם קטן
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
רק תכתוב שוקי, רק תכתוב. אחלה הפתעה, ויופי של תמונות, נכנסת לזה 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה תמונות! ובזמן שאני חיכיתי לפתיון שלי, אתה הוצאת 2.  והעיקר שאותי הצלחת לזהות באורח פלא 
|
|
|
|
|
|
|
שוקי כבוד לי לפגוש אותך סוף סוף ואני מאחל לך הצלחה מחר .לסחוט את העונה עד הסוף אלוף המטקה של ישראל  קמי (דייג הים)
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה תמונות! ובזמן שאני חיכיתי לפתיון שלי, אתה הוצאת 2.  והעיקר שאותי הצלחת לזהות באורח פלא  בר לזהות אותך היה הכי קל מבחינתי וזה רק. בגלל העיניים הכחולות המדהימות שזכרתי מאותה תמונה עם הברקודה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שהיה מפגש מהנה לכל הנפגשים...  בר, לא יכלת לחשוב על צוות טוב מזה לחנוך יציאה ראשונה לדיג עם חברי הפורום... הזדמן לך לבלות על החוף עם חבר'ה איכותיים אחד אחד... שוקי, הצילומים שלך פשוט מדהימים, אם כי צילום משתתפי המפגש בהחלט היה נותן ערך מוסף.... תמשיך לתת תמונות מהסוג הזה... 
|
|
|
|
|
|
|
נראה שהיה מפגש מהנה לכל הנפגשים...  בר, לא יכלת לחשוב על צוות טוב מזה לחנוך יציאה ראשונה לדיג עם חברי הפורום... הזדמן לך לבלות על החוף עם חבר'ה איכותיים אחד אחד... שוקי, הצילומים שלך פשוט מדהימים, אם כי צילום משתתפי המפגש בהחלט היה נותן ערך מוסף.... תמשיך לתת תמונות מהסוג הזה...  אנשים מדהימים, זכות גדולה נפלה בחלקי ללמוד ולבלות עם חברי הפורום הנהדרים. מקווה שצפויים לנו עוד מפגשי דייג מרתקים ומוצלחים.
|
|
|
|
|
|
|
בדיוק השבוע שאלתי את רפי איך זה שאין דוחות של שוקי  איזה כיף לראות דוח שלך, תמונות ברמה. אחלה מפגש. תמשיכו להנות 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יכול להצביע על מה בדיוק תופס אצלי את העין. אם זה הדוחות שלך שלא משנה כמה מילים תכניס או תחסוך, תופסים. אם זה התמונות שלא משנה אם תמקד אותן על דג או אחר, תופסות. לא יודע אם בסוף תפסת דגים אבל דבר אחד בטוח, אותנו תפסת 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|