לא יצחק יצאנו כולנו טמבלים וכנראה שאני זה שצריך משקפיים אבל בוא נעשה סדר בבלאגן העבירה נעשתה בתאריך 26-10-2012 הדוח נשלח בתאריך 18-4-13 מה שתמוה שזה שלקח להם חצי שנה לכתוב את הדוח טוב הם כתבו אות בכל יום הרי הם צריכים לעשות משהו כל יום
לא יצחק יצאנו כולנו טמבלים וכנראה שאני זה שצריך משקפיים אבל בוא נעשה סדר בבלאגן העבירה נעשתה בתאריך 26-10-2012 הדוח נשלח בתאריך 18-4-13 מה שתמוה שזה שלקח להם חצי שנה לכתוב את הדוח טוב הם כתבו אות בכל יום הרי הם צריכים לעשות משהו כל יום
זאבי סער: 11:40 אפר 18 - זאבי סער: אז ככה . יצרתי קשר היום בבוקר עם אגף הדייג שיושב בנמל הקישון. ביררתי לגבי רשיונות הדייג וכן מה ההגבלות. לאחר שיחה נחמדה עם הפקידה העבירה אותי למנהל שלה ד״ר עוז גופמן שביקש שאבוא אליו לפגישה. הגעתי כמובן מוכן עם כל סוג דמוי וניקל שקיים אצלי . השיחה היתה נעימה הצטרפו עוד מספר גורמים בכירים באגף הדייג שצילמו כולם בפלאפונים ובאי פדים שלהם את תצוגת הדמויים והעבירו לכל הפקחים בארץ . בקיצור : דייג בז׳ירז׳ור מותר בכל הארץ כולל נחלים וכינרת. הם הבינו את סיגנון הדייג לאחג שהוסבר כי זה לא דייג בחטיפה השתכנעו ואישרו. בנוסף נערך דיון בנושא רשיון דייג. הובהר כי אין צורך בהוצאת רשיון דייג לקייאק וכן לדייג חופי עד 12 חכות אשר העמידה בדייג החופי היא מחוץ למים וללא הגבלת מיקומי דייג ( שמורות טבע כגון אכזיב ושיקמונה לא באחריותם ). צריך להוציא רשיון רק בעמידה בתוך המים שעמידה בריפים אינה נחשבת דריכה במים. בכינרת ובירדן אסור לדוג כלל במים ואין רשיון היתר לכך. הוסבר להם כי לא ניתן לדוג בכנרת ואו בירדן מהחוף עקב עלית המפלס והצמחיה הרבה והם קיבלו זאת , ד״ר גופמן נתן לי את כתובת המייל שלו והפלאפון האישי כדי שאסגנן מכתב בו אסביר למה צריכים לדוג בכנרת או בירדן מתוך המים והוא יסדיר זאת. המליץ בחום להוציא רשיון דייג שעולה 140 ₪ שנתי כדי שבעתיד הלא רחוק כל סגנון דייג יצטרך רשיון ומספר הרשיונות מוגבל לכן כדאי שיהיה לי כבר מעכשיו. סך הכל אנשים מקסימים עם אוזן קשבת . מאמין שהצלחתי לגרום לשינוי בנושא האכיפה של הז׳ירז׳ור
-------------------------------
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000