|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ספורט אתגרי זה  טוב שלא לקח אותך איתו לסיבוב תקלות  עכשיו כשהרגשת את הקטר, דגי המטרה ירגישו כמו סתם קרונות 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
שמח בשבילך ושמח בשביל הכריש  כבוד על השחרור איש!!  בהצלחה בבאות!
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף לך להרגיש פייט כזה ממש חו"ל כבוד על השחרור ,ומזל שרק פלאפונים הלכו לים ולא יזה אצבע או יותר
|
|
|
|
|
|
|
אין על הפייט שלהם  נלחמת רק דקות בודדות ויצא? !! באיזה מרחק ועומק הרביץ ? יפה מאד..תענוג של פייט היי - שמונה דקות בערך 15 מטר מהרגליים עומק של שני מטרים...
|
 [/URL]
|
|
|
|
|
יופי של טעות...... ועם איזה חוט עבדת בקצה? לא מובן מאליו שלא נחתך בגוף או בשיניים...כריש לא קטן!
היי - שוק לידר 130 ליברות - דיי עבה היה לי לא מעט מזל
|
 [/URL]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שילוב של מקצועיות ומזל. לשניכם יש עכשיו סיפורים לספר לנכדים  הטרחון היה חי?
|
|
|
|
|
|
|
שילוב של מקצועיות ומזל. לשניכם יש עכשיו סיפורים לספר לנכדים  הטרחון היה חי? מת לגמריי
|
 [/URL]
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין ניסן תפיסה מיוחדת כל הכבוד על השחרור חזרה למים 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק חוויה מרתקת עם פייט חלומי... אם כאבו לך השרירים- סימן שנהנית כמו שצריך...  השחרור היה במקום וכך גם הדו"ח המעניין 
|
|
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחי איזו חוויה מלחיצה ,זו חיה שלא מרחמת , מהנשיונל ג'אוגרפיק אני נלחץ
הכי חשוב שהחווית הדיג היתה מהנא, עם כל הריגוש שהכריש נותן פייט
שפו על השיחרור
ובכלל מה גורם להם להגיע כ"כ קרוב לחוף, לא מסוכן לשחות שם?
|
|
|
|
|
|
meir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואי חתיכת מיפלצת גבר .כמי שהיה נוכח ועמד מימינך וזירזר לאותם מיפלצות ואף חווה מס תקיפות שאחרי עשרים שניות הסתיימו,עמדתה בכבודעם הכריש דרך אגב צולם סירטון מלא. 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
וואי חתיכת מיפלצת גבר .כמי שהיה נוכח ועמד מימינך וזירזר לאותם מיפלצות ואף חווה מס תקיפות שאחרי עשרים שניות הסתיימו,עמדתה בכבודעם הכריש דרך אגב צולם סירטון מלא.  אתה לא רציני מאיר... יש סרטון והוא לא מופיע בשרשור של הדוח הזה?!  מצפים בקוצר רוח... 
|
|
|
|
|
|
|
ניסןןן ישועל חיכיתי לסרטון כדי לראות ואז להגיב. אחרי אין ספור שיגועים והרצון לתת בראש כבר בסירה הנה זה הגיע מהחוף. שיחקת אותה עבדת בקור רוח רואים לפי החיוך שלך שגם נהנת. אחלה חוויה עברת עכשיו המטרה הבאה אינטיאס בגיג במשקל הזה כדי שלא תצטרך לשחרר. כבוד על השיחרור חיה חשובה לקיום הים . צתמשיך להנות חוויה מהסרטים.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|