|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
תקנה אחד כזה ותאלף אותו מה הבעיה......  " בהצלחה בחיפוש " דוד שובל 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תקנה אחד כזה ותאלף אותו מה הבעיה......  " בהצלחה בחיפוש " דוד שובל  זה לא כל כך קל חחח, פעם הייתה לי כלבה שקניתי מאיזה חנות חיות, כלבה מעורבת שחורה קטנה, ניסיתי לאלף אותה חצי שנה  בסוף לא הצלחתי והתייאשתי והחזרנו אותה לחנות כי היא הייתה עושה את הצרכים שלה בכל מקום בבית, עשתה קקי על ספות על הריצפה והכל.. השיא היה כשזה היה על המיטה של ההורים 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תקנה אחד כזה ותאלף אותו מה הבעיה......  " בהצלחה בחיפוש " דוד שובל  זה לא כל כך קל חחח, פעם הייתה לי כלבה שקניתי מאיזה חנות חיות, כלבה מעורבת שחורה קטנה, ניסיתי לאלף אותה חצי שנה  בסוף לא הצלחתי והתייאשתי והחזרנו אותה לחנות כי היא הייתה עושה את הצרכים שלה בכל מקום בבית, עשתה קקי על ספות על הריצפה והכל.. השיא היה כשזה היה על המיטה של ההורים  מישה חצי שנה לא הצלחת ללמד אותה כלום הבעיה היא אצלך לא אצל הכלבה
|
|
|
|
|
|
|
תקנה אחד כזה ותאלף אותו מה הבעיה......  " בהצלחה בחיפוש " דוד שובל  זה לא כל כך קל חחח, פעם הייתה לי כלבה שקניתי מאיזה חנות חיות, כלבה מעורבת שחורה קטנה, ניסיתי לאלף אותה חצי שנה  בסוף לא הצלחתי והתייאשתי והחזרנו אותה לחנות כי היא הייתה עושה את הצרכים שלה בכל מקום בבית, עשתה קקי על ספות על הריצפה והכל.. השיא היה כשזה היה על המיטה של ההורים  מישה, פעם הבאה תקנה כלבה לבנה והבעיה תפטר..... 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
כלב כזה יכול מאוד לעזור בבית
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
תקנה אחד כזה ותאלף אותו מה הבעיה......  " בהצלחה בחיפוש " דוד שובל  זה לא כל כך קל חחח, פעם הייתה לי כלבה שקניתי מאיזה חנות חיות, כלבה מעורבת שחורה קטנה, ניסיתי לאלף אותה חצי שנה  בסוף לא הצלחתי והתייאשתי והחזרנו אותה לחנות כי היא הייתה עושה את הצרכים שלה בכל מקום בבית, עשתה קקי על ספות על הריצפה והכל.. השיא היה כשזה היה על המיטה של ההורים  מישה אחרי חצי שנה לא הצלחת ללמד כלב לעשות את צרכים שלו בחוץ??? אני מקווה שתשתפר בעניין בעתיד
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מדהים!!! מי לא היה רוצה אחד כזה...
אגב, לדעתי מעט כלבים אפשר לאלף מזה- יש גם יכולת בסיסית קוגניטיבית...
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יש לך מלאך  של כלבה בבית אז מה אתה מציץ לאחרים 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יש לך מלאך  של כלבה בבית אז מה אתה מציץ לאחרים  רק בגלל שאני אוהב אותה אני רוצה למצוא לה פרטנר
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
זה אמיתי .  :P. אני חייב אחד כזה;) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אתה בחור טוב 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
זה אמיתי .  :P. אני חייב אחד כזה;) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 לא מספיק לך הקרפיונים בבריכה ??  וזכור לי גם איזה כלבלב קטן שהסתובב שם 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
זה אמיתי .  :P. אני חייב אחד כזה;) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 לא מספיק לך הקרפיונים בבריכה ??  וזכור לי גם איזה כלבלב קטן שהסתובב שם  אני מקווה שאתה לא מתכוון למה שרשם אבי חכם 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|