|
|
איזה אלופים  כל יציאה תפיסות בצבע  כל יציאה סירטון מהאגדות  תענוג  דבר אחרון הפתיחה של הסירטון הראשון זה פשוט חלומי עם הגלים האלו בחושך. אין דברים כאלה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 08:35:46 AM על ידי dror2910
|
|
|
|
|
|
|
קראתי את הדוח פעמים..... למה??? כי נהנתי.....  הסירטונים רק מקפיצים את רמת האנדרנלין בגופי...... דוח למופת תוצרת  כל הכבוד על התפיסות המרשימות דוד שובל 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא דוח מעולה גם אני קראתי פעמיים על הסירטונים אין בכלל על מה לדבר 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
אם הבנתי נכון מהסרטון של החזיר, נתפס לא בג'יג אלא עם דמיקי?
כל הדגים נתפסו על הדיימיקי - אינציקו.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
תענוג של דוח..דגים..וסרטונים  באיזה עומק נתפסו הפארידות !! סחתין איש  בהצלחה בבאות 25-30
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
שאלות ברשותך: *ראיתי את חיים מניף במיומנות את הדגים אל הסירה, ללא גנץ' או רשת הרמה - וללא התלבטות. עם איזה חוט אתה עובד- בד ושוק-לידר? *הזהרת מהטבעות של הדמיקי- יש מצב לקבל תמונה של הדמיקי?! גם כדי לדעת איזהוא הדמוי בו מאוהבות הפרידות וגם כדי לדעת באיזה דמיקי להחליף טבעת... *בכל התפיסות היה גמברי קריסטל על הקרסים?! *שאלה אחרונה- שיטת העבודה: אם ראיתי נכון אין הקפצות, היד מתפקדת למעשה כמו "סטנד"?!
שוק לידר 30 ליברות, חוט PE3 של וריווס מדני כוכב הים=איש החודש  .  בכל התפיסות היה גמברי קריסטל טרי כמובן. שפולה פתוחה, עצירות של השפולה מידי פעם בעזרת האצבע (רולר שוכב) , הקפצות כל 15 שניות
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 23:02:56 PM על ידי איציק בר סימן טוב
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
איזה יופי של דו"ח, אהבתי מצטרף לשאלה של רפי , האם היה גמרי על הקרסים ? חיובי!!!
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
תודה לכולם על התגובות  עושה חשק להמשיך ל  וללכת ל  ול 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יופי של דו"ח  גם אני שמתי לב לשיטת השפולה הפתוחה בספינינג  מה הרעיון שעומד מאחרי זה ? אם הפתיון יחסית סטטי ולא מרחף מעל הסלע / תקלה ? החזיר נשקל ? הם בדרך כלל כבדים יחסית לגודלם.. הפארידות מביאות חשק לגיג לייט.. אחד הדגים שיודעים לתת אחלה פייט בגיג לייט  אשמח לקבל מידע לגבי הפתיח של הסרטונים שלך.. יש שם הרבה פוטנציאל 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של דוח איציק ואחלה של דגים  ובסוף יש גם תובנות שכולם יכולים ללמוד תודה 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דו"ח  גם אני שמתי לב לשיטת השפולה הפתוחה בספינינג  מה הרעיון שעומד מאחרי זה ? אם הפתיון יחסית סטטי ולא מרחף מעל הסלע / תקלה ? אשמח לקבל מידע לגבי הפתיח של הסרטונים שלך.. יש שם הרבה פוטנציאל  1.הרעיון של השפולה הפתוחה היא לתת המשכיות לדג שמנסה לאכול ולא מיד להזיז לו את האוכל. 2. בסרטון עצמו ביוטיוב יש קרדיט לפתיח.
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של דו"ח ותפיסות אהבתי את ההילוך האיטי בסרטונים:) 
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
איציק אתה חם......  ואל תפסיק להפציץ אחלה דו"ח ואחלה תמונות והסירטונים ביכלל דובדבן דו"ח יפה ומשתף באין סוף מידע ותובנות שיהיה המון בהצלחה בבאות איש יקר עמיקו
|
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דוח פצצה כרגיל תודה על השיתוף  איציק תמשיך לתת לנו איכויות שבת שלום איש יקר 
|
|
|
|
|
|
|
יש אווירה של חו״ל בסרטונים שלך עם נקודת מבט מעניינת של המצלמה הקבועה - אהבתי  ממש עושה חשק להתחיל עם הגיג לייט הזה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|