|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
ריג ממש מעניין שילוב של בד וניילון ללא ספק יזכה לניסיון 
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אני מכין כמה ריגים שיתאימו לגודל הסבידות כל ריג לגודל הפיתין ולשאלתך השנייה כן אורך החוט יהיה כפול כי הוא נכנס בתוך השני
 אחרי הימים הקרים האלה, ניפגש אולי בסבידות בסופ"ש  חילוף ריג הוא פשוט ומהיר ולא גורע מחוט הבד בגלל קשר "החניקה" להיפך מקשירה רגילה שצריך לחתוך את חוט הבד כדי להחליף ריג ובכך לגרוע מאורכו מחכה כבר שיבוא סוף השבוע  נשמע ונראה מצויין הריג הזה. צריך הרבה כאלה לקיץ בצפון אי"ה  ומסתבר שיש לי חוט בד מתאים ושכחתי ממנו. למה לא בעצם כל הריג התחתון לעשות מבד? כי זה מצריך שוקלידר לניילון ואתה רוצה להימנע מזה?
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
אתמול ניסיתי לבצע את הקשר וזה לא פשוט כלל  צריך חתיכת שחילר דקיק דקיק בשביל להצליח
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תודה על התודה אבל מה עשיתי  ולעיניין , שוקי אחי , יופי של סרטון שמסביר יוצא מן הכלל את הריג  גם אני עבדתי איתו עונה שעברה אחרי השיעור מהמאסטר מאמון  בנתיים אצלי מהקיאק חווה תקיפה אחת ו 0 נעילות  אבל אוטוטו העונה מתחילה אז כבר בניתי לי עוד 2 ריגים כאלה  אני מוכן 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
אני אומנם לא דייג אינטיאסים - אלא אם יבוא לנשנש איזה דמוי  אבל בכל מקרה - כל הכבוד על הסרטון המלמד על הכנת ריגים חזקים. נהניתי ולמדתי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
אתמול ניסיתי לבצע את הקשר וזה לא פשוט כלל  צריך חתיכת שחילר דקיק דקיק בשביל להצליח היום הצלחתי סוף סוף  בסוף השתמשתי בחוט חשמל דקיק, שליפפתי אותו טוב טוב סביב קצה החוט ואז התחלתי להשחיל. מה שהכי קשה פה זו ההתחלה של ההשחלה (כתמיד ההתחלות קשות...) צריך חור יחסית גדול בשביל להכניס את הנקודה בה המחט תופסת את חוט הבד... ולעבוד שם לאט ובעדינות עד שהיא מושחלת.
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אתמול ניסיתי לבצע את הקשר וזה לא פשוט כלל  צריך חתיכת שחילר דקיק דקיק בשביל להצליח היום הצלחתי סוף סוף  בסוף השתמשתי בחוט חשמל דקיק, שליפפתי אותו טוב טוב סביב קצה החוט ואז התחלתי להשחיל. מה שהכי קשה פה זו ההתחלה של ההשחלה (כתמיד ההתחלות קשות...) צריך חור יחסית גדול בשביל להכניס את הנקודה בה המחט תופסת את חוט הבד... ולעבוד שם לאט ובעדינות עד שהיא מושחלת. יש "שחילר" {מחט-splicing needle } מיוחדת לחוטים כאלו ואפשר לקנות אותה בנפרד כמעט בכל חנות דייג שמכבדת את עצמה המחיר נע בין 20-30 ש"ח בחוט בד של sufix היא באה בתוך האריזה המחט נכנסת בקלות לכל חור בגלל המבנה והצורה היחודית שלה  ואם לא מצאתה אז קבל קישור: http://www.ebay.com/itm/NEW-KORDA-Baiting-Needles-All-Types-carp-fishing-tackle-CHEAP-POSTAGE-/250957901160?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&var=&hash=item3a6e41ad68
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 03:04:55 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
זאת מחט לדייג קרפיונים בעיקר להשחלת הפתיון על הייר ריג והיא לא אמורה לעלות יותר מ10 15 שקל וכמובן היא גם משמשת לקשירת לדקור
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
זאת מחט לדייג קרפיונים בעיקר להשחלת הפתיון על הייר ריג והיא לא אמורה לעלות יותר מ10 15 שקל וכמובן היא גם משמשת לקשירת לדקור כפרה על שניכם 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה על התודה אבל מה עשיתי  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אבי התודה היא על ההסבר המפורט שלך והזמן שהקדשתה לי בטלפון, איך לקרוא את המפה http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=735&sty=m_menu
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 10:16:14 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אתמול ניסיתי לבצע את הקשר וזה לא פשוט כלל  צריך חתיכת שחילר דקיק דקיק בשביל להצליח היום הצלחתי סוף סוף  בסוף השתמשתי בחוט חשמל דקיק, שליפפתי אותו טוב טוב סביב קצה החוט ואז התחלתי להשחיל. מה שהכי קשה פה זו ההתחלה של ההשחלה (כתמיד ההתחלות קשות...) צריך חור יחסית גדול בשביל להכניס את הנקודה בה המחט תופסת את חוט הבד... ולעבוד שם לאט ובעדינות עד שהיא מושחלת. זה לא חייב עם החוט בד זה דווקא ...אפשר גם כפול ואיתו משתמש .. אפשר אפילו להכין במקום ולקשור בתוך דקות ספורות
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמון תוכל להסביר למה אתה משתמש עם ריג בצורה כזו ? ומה ההיתרונות בריג שכזה ? האם אין סכנה לשינוי כיוון הקרס בזמן התקיפה ? האם יש הבדל בין עבודה מסירה בהורדה ורטיקאלית או הטלה מריפ ? האם יש משמעות על השוק לידר בסוג ריג שכזה ? תודה רבה !  ריג כזה בעיקר בשביל החוזק...כמעט ואין קריעות בחוט בין שתי הקרסים ..לפחות עד היום עם עשרות עטריסים ..קל לשימוש וקל לחבר ולהוריד וזה עוד יתרון !! אין מצב לשינוי כיוון הקרס גם בעת תקיפה וגם בלי...חשוב להוסיף חרוזים מיוחדים להחזקת הקרס במקומה ובהחלט יש חשיבות לסוג השוקלידר...שיהיה מספיק חזק !! שים לב בתמונות שהקרס נפתחת מרוב לחץ על הדג..הקרס נפתחה והיו כאלה שנשברו והריג החזיק מעמד
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
אתמול ניסיתי לבצע את הקשר וזה לא פשוט כלל  צריך חתיכת שחילר דקיק דקיק בשביל להצליח היום הצלחתי סוף סוף  בסוף השתמשתי בחוט חשמל דקיק, שליפפתי אותו טוב טוב סביב קצה החוט ואז התחלתי להשחיל. מה שהכי קשה פה זו ההתחלה של ההשחלה (כתמיד ההתחלות קשות...) צריך חור יחסית גדול בשביל להכניס את הנקודה בה המחט תופסת את חוט הבד... ולעבוד שם לאט ובעדינות עד שהיא מושחלת. זה לא חייב עם החוט בד זה דווקא ...אפשר גם כפול ואיתו משתמש .. אפשר אפילו להכין במקום ולקשור בתוך דקות ספורות  לא הבנתי 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה מאמון התכוון הוא שאפשר להכין את הריג מחוט כפול (כמו בתמונה) ושאין צורך להשחיל חוט בתוך חוט אני אומר שזה עניין של השקפה  - -
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2013, 23:57:56 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|