נכון שבגילי המתקדם ועם מעט השערות (הלבנות ) שעוד נותרו לי הזכרון לטווח קצר שלי הצ'טקמק משהו... אבל נראה שהזכרון לטווח ארוך עוד נותר כשהיה, שכן אני זוכר אותך עומד מימיני בתחרות הלפני אחרונה שנערכה בארץ בחוף הסטודנטים ומטיל... אז לומר שאין תחרויות בארץ
אם שכחת את המעמד הנ"ל אתה יכול להסתכל על המדף בבית שבו יש את הגביע על המקום השלישי בתחרות - אני בטוח שהכיתוב על בסיס הגביע יזכיר לך.
מעבר לכך יש בארץ תחרויות שעורכים פורומים אחרים כמו ישראפיש.
אני כבר לא יודע מה כדאי ורצוי אבל לפי הסרט הבא אני צריך להחזיק מברגה עם סוללה רזרבית רק כדי לגלגל את החוט כול פעם, דרך אגב, להבנתי ברולר יש מגנט - מדוע נוצר הסירבול הזה בחוט ? האם המגנט לא אמור למנוע זאת וכך לא רק מי שיש לו אינסטינקט מהיר יוכל לעצור את החוט בזמן?
מכיוון שברולרים השוכבים המיועדים להטלות השפולה בבסיסה מסתובבת ללא התנגדות לכן התקינו עבורה 2 "מערכות בלמים" האחת יושבת על הציר המרכזי של השפולה ונקראת ברקס מכני המע' השנייה היא אותו מגנט מדובר השולט על מהירות סיבוב השפולה במקביל לברקס המכני מכיוון שהשאיפה היא להגיע למקסימום מרחק בהטלה יש לנסות ולהגיע למצב שבו לשפולה אין התנגדות בעת יציאת החוט אם תשים לב ככל שפרק זמן יציאת החוט גדל כך מן הסתם באיזה שהוא שלב המשקולת מאיטה ולכן יש להדק את המגנט בהתאם על מנת שהשפולה לא תסתובב מהר יותר מיציאת החוט אבל לא תמיד זה מצליח לכן צריך הרבה ריכוז בזמן ההטלה
אבל נראה לי שעדיין למי שאין התנסות עם רולר שוכב (כמוני) רצוי להתנסות מראש ולהבין בכלל את פעולתו שהיא שונה בתכלית מרולר ספינינג, ולצורך כך נראה לי כדאי לקנות חוט בד סיני הכי זול כי אחרי הקנים שייווצרו בהתחלה, השפולה תיצטרך להיתמלה בחוט חדש בקצב מהיר מהרגיל, או לעבוד עם חוט בד עבה יותר או חוט ניילון שם הסיכוי לפלונטר נמוך יותר.
לגבי רמתם של המקלות ללא ספק היא גבוה, ואם אצטט את אייל "זו הרי מערכת שלמה - מקל רולר חוט ומטיל
הכל צריך להתאים ולהחמיא זה לזה על מנת שתוכל להפיק את המיטב".
אז כנראה שצריך להכיר את כול האלמנטים הנדרשים מראש ורק אז להחליט אם מתקדמים שלב קדימה.
אחלה דיון
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!