פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מקל להטלות ארוכות TOURNAMENT של AFAW |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 8
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מקל להטלות ארוכות TOURNAMENT של AFAW (נקרא 21743 פעמים) |
הדפסה |
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסדר חוט זה לבנות לא לבנים יכול להיות אבל בלי מסדר חוט אתה תמצא את עצמך מקלל אחרי תקופה... הפיצ'ר הזה חיוני ויש לו הצדקה במחיר לדעתי... בתחרויות הטלה יש העדפה לרולרים ללא המסדר חוט בגלל שהוא יוצר התנגדות קלה אבל כמו שראינו בסרטון יש להם פטנטים לגלילה בחזרה כמו מברגה נטענת וכולי... לדיג מהחוף ועבודה רציפה והרבה יותר אינטנסיבית מתחרויות, יש לפיצ'רים כאלו הצדקה לדעתי...
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מסדר חוט זה לבנות לא לבנים יכול להיות אבל בלי מסדר חוט אתה תמצא את עצמך מקלל אחרי תקופה... הפיצ'ר הזה חיוני ויש לו הצדקה במחיר לדעתי... בתחרויות הטלה יש העדפה לרולרים ללא המסדר חוט בגלל שהוא יוצר התנגדות קלה אבל כמו שראינו בסרטון יש להם פטנטים לגלילה בחזרה כמו מברגה נטענת וכולי... לדיג מהחוף ועבודה רציפה והרבה יותר אינטנסיבית מתחרויות, יש לפיצ'רים כאלו הצדקה לדעתי... מסדר החוט לא קשור לפלונטרים - להיפך, יהיה קשה יותר לפתוח פלונטר עם ההפרעה הנוספת הזו. לגבי המברגה שבסרטון... נראה לי ייאוש לגלגל בכל פעם 260 מטרים של חוט 
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אז ככה... את הרומן שלי עם רולרים שוכבים התחלתי עם abu garcia 5600 bcx לרולר הנל יש מסדר חוט,עד שהתמקצעתי היו לא מעט פלונטרים אבל לאחר מס חודשים פירקתי את מסדר החוט על מנת לקבל יותר מהירות בהטלה. מסדר החוט בולם בצורה משמועותית את מהירות הסיבוב של השפולה!!!! בעצם פעולה זו הגדלתי את מרחקי ההטלה בכמה עשרות מטרים טובים לאחר מכן גידלתי ביצים וקניתי מפלצת שנקראת daiwa sealine 40 sha לקח לי המוווון זמן ללמוד להשתלט עליה והיום זה פשוט תענוג לעבוד איתו לסיכום מי שמעוניין להטיל למרחקים שמעל ל 100 מטר בקלות ולא מפחד מקצת פלונטרים רולר שוכב בלי מסדר חוט זה הפתרון ולאחר מחקרים ארוכים האקיוס המשופר נבחר כרולר המתאים ביותר
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבל, וכאן בא אבל גדול ללא מקל ייעודי ברמה גבוהה מאוד לרולר שוכב כמו ה AFAW יהיה קשה מאוד להגיע לתוצאות המצופות מהרולר
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגידו חברים יש להשיג רולרים כאלה עם ידית בצד שמאל ?
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש אך לא לכל הפירמות ולא לכל הדגמים ל abu garcia לדוגמא יש את ה 5600 bcx וה 6600 bcx שמגיע עם ידית בצד ימין ויש את ה 6601 וה 5601 שמגיע עם ידית בצד שמאל
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגידו חברים יש להשיג רולרים כאלה עם ידית בצד שמאל ?
דוב לי נוח יותר להשתמש ברולר ספינינג בצד שמאל ושוכב בימין. הרבה יגידו לך את זה.
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
בעקבות העניין של מסדר החוט. שאלת תם האם קיים רולר שוכב שמסדר החוט שלו ממוקם על ציר טשר ניתן להזיזו בעת זריקה ולהחזירו בעת איסוף?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעקבות העניין של מסדר החוט. שאלת תם האם קיים רולר שוכב שמסדר החוט שלו ממוקם על ציר טשר ניתן להזיזו בעת זריקה ולהחזירו בעת איסוף?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
לא יוסי אגב, גם דייגי הג'יג, הטרולינג והבולוס לא משתמשים ברולר עם מסדר חוט
|
|
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מסדר חוט זה לבנות לא לבנים יכול להיות אבל בלי מסדר חוט אתה תמצא את עצמך מקלל אחרי תקופה... הפיצ'ר הזה חיוני ויש לו הצדקה במחיר לדעתי... בתחרויות הטלה יש העדפה לרולרים ללא המסדר חוט בגלל שהוא יוצר התנגדות קלה אבל כמו שראינו בסרטון יש להם פטנטים לגלילה בחזרה כמו מברגה נטענת וכולי... לדיג מהחוף ועבודה רציפה והרבה יותר אינטנסיבית מתחרויות, יש לפיצ'רים כאלו הצדקה לדעתי... גיא תרשה לי אם אפשר לתקן אותך , רולר עם סדרן מקובל יותר לזירזור שוכב,להטלות קצרות ,קרובות במשקלי זריקה קלים , ולזריקות מרובות. אני עובד עם מקלות\רולרים שוכבים כמעט שנה , הדבר האחרון שהיית רוצה בין השפולה לטבעות לאורך המקל זה סדרן חוט ! , את הלקח למדתי בטרולינג כשקיבלתי אכילה מאיזה פלמוד\אנטיאס גדול על רולר עם סדרן שבמהלך הגילגול נטחן הסדרן עד שנתפס לחלוטין ,ואת ההמשך אני משאיר לדמיון הפרוע שלך.......  אין מניסיוני שום בעיה לגלגל עם הרולר מעל 100 מטר לא קשה ,לא מעייף,ולא זורקים ל100+מטר תולעים או גמברי ,לרוב תזרוק לשם פיתיון גדול ,שישב שם זמן רב כך שלא מגלגלים חזרה כל 10 דקות מורן אני מחכה למקל שיגיע מדרא"פ ,הפעם לפי עצתך אני הולך על 13.6ft משקלי הטלה 85-135 גרם עקב חוסר דייג מהחוף לאחרונה הלכתי לצלול וזה מה שיצא -
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מסדר חוט זה לבנות לא לבנים יכול להיות אבל בלי מסדר חוט אתה תמצא את עצמך מקלל אחרי תקופה... הפיצ'ר הזה חיוני ויש לו הצדקה במחיר לדעתי... בתחרויות הטלה יש העדפה לרולרים ללא המסדר חוט בגלל שהוא יוצר התנגדות קלה אבל כמו שראינו בסרטון יש להם פטנטים לגלילה בחזרה כמו מברגה נטענת וכולי... לדיג מהחוף ועבודה רציפה והרבה יותר אינטנסיבית מתחרויות, יש לפיצ'רים כאלו הצדקה לדעתי... גיא תרשה לי אם אפשר לתקן אותך , רולר עם סדרן מקובל יותר לזירזור שוכב,להטלות קצרות ,קרובות במשקלי זריקה קלים , ולזריקות מרובות. אני עובד עם מקלות\רולרים שוכבים כמעט שנה , הדבר האחרון שהיית רוצה בין השפולה לטבעות לאורך המקל זה סדרן חוט ! , את הלקח למדתי בטרולינג כשקיבלתי אכילה מאיזה פלמוד\אנטיאס גדול על רולר עם סדרן שבמהלך הגילגול נטחן הסדרן עד שנתפס לחלוטין ,ואת ההמשך אני משאיר לדמיון הפרוע שלך.......  אין מניסיוני שום בעיה לגלגל עם הרולר מעל 100 מטר לא קשה ,לא מעייף,ולא זורקים ל100+מטר תולעים או גמברי ,לרוב תזרוק לשם פיתיון גדול ,שישב שם זמן רב כך שלא מגלגלים חזרה כל 10 דקות מורן אני מחכה למקל שיגיע מדרא"פ ,הפעם לפי עצתך אני הולך על 13.6ft משקלי הטלה 85-135 גרם עקב חוסר דייג מהחוף לאחרונה הלכתי לצלול וזה מה שיצא - מה אגיד לך...
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גורן... איזה גודל ממש ענק וגם הדג... 
|
|
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גורן... איזה גודל ממש ענק וגם הדג...  כן אישתי אמרה לי שספידו הולם אותי...... 
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גורן... איזה גודל ממש ענק וגם הדג...  כן אישתי אמרה לי שספידו הולם אותי......  אחרי שתעשה שערות תוכל גם לצאת עם חוטיני....
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 8