| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/4/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:00 | דמוי סיליקון - דראגון | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 2.7 |
| 19:00 | דמוי סיליקון - דראגון | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 2.3 |
הדו"ח:
יו חמישי מגיע יש לי קצת זמן פנוי בערב והים גבוה האלטרנטיבות הם לחזור לבית מקלחות סידורים ארוחות ערב לילדים קניות וכ"ו או דייג בזירזור על הלוקוסים חושב עם עצמי ומתחבט כדאי לא כדאי
איזה מתחבט ישר מתקשר לעזרא אם הוא בעניין וגם הוא בלי לחשוב פעמיים מאשר הגעה.
מבצע את הקניות של שבת כבר באמצע העבודה וסוגר את הפינה עכשיו אני פנוי לערב עם המקלחות וארוחת הערב האשה תסתדר.
אוסף את עזרא ועוד חבר ב 16:30 ונוסעים לנקודה.
פותחים סטים אבל הים מתחיל לרדת לא סימן טוב אבל אנחנו כבר כאן ונתחיל לעבוד.
קושרים לידרים 80 ליברות לסלעים מחברים סיליקון ויאללה לעבודה .
שעה שעתיים ואין תגובה מהדגים מחליטים ללכת לנקודה שהגל מרביץ עליו חזק יותר ויש מערבולות וקצף גם שם ללא מענה .
עזרא והחבר מחליטים להמשיך בסריקות ואני לבד בנקודה עם המון אמונה ואז זה מגיע בום וירידה יפה למטה.
אני עובד עם קלאטש פתוח ולאט לאט מפמפם בלי ליצור לחץ על הלידר הדג מגיע למעלה וברגע שהוא למעלה בדרך כלל אין כבר בעיה אלא לנווט אותו בין כל הסלעים שזה לא קל עם הגלים .
מנסה עם המקל להרים את הדג אבל הוא נתקע לי בין שני חריצים של סלע כמה ניסיונות הנפה משחררים אותו ואז שוב הוא נתקע על מדף סלע והמצב שנוצר זה דג באוויר ולידר שמשתפשף על הסלע .
אין כאן הרבה זמן למשחקים שום ניסיונות הנפה וזהו הדג במקום בטוח מושך אליי אותו כבר עם החוט תופס את הדג בידיים והלידר כבר נקרע בידיים איזה חתיכה יפה 2.7 קילו.
מנסה עוד כמה נקודות באזור ללא תוצאה ואז נפגשים שוב כולם ואני רואה שחבר שלנו ( מצטער שאני לא מציין את שמו הוא לא רוצה ) מראה לנו את מה שהוא הביא 2.3 קילו .
מחליטים לחזור כבר חושך מוחלט בשמיים ועזרא לא מוותר עזרא מחליט בחזרה על כל מקום לעצור אנחנו מתקדמים ואז מרחוק אני שומע צעקות דודו דודו דודו ואני רואה את עזרה נלחם עם מפלצת .
אני רץ אליו בכל הכח לעזור לו והדג לא עוצר רק יורד ואז בוםםםם מתפוצץ הלידר איזה באסה היה כאן סוס לא קטן .
אין מה לעשות זה חלק מהמשחק הזה של זירזור לוקוסים גם זה קורה נחזור אליו שיהיה גדול יותר .
בכל אופן אחלה חווית זירזור .
תמונות

הסבר מלמד lam:כמו שרפי כבר ציין לפני.