פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סקר .... באיזה סוג מקל אתה משתמש בחוף? טלסקופי או חלקים? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סקר .... באיזה סוג מקל אתה משתמש בחוף? טלסקופי או חלקים? (נקרא 3094 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש הצבעות, אין תגובות... אז הצבעתי- אך צריך לתקן את הכותרת: עד שהסקר נפתח לא מגלים שיש עוד אופציות... אהבתי את האופציה של "פחית עם חוט מלופף"- נוסטלגיה.... רק שבזמנו עבדתי המון עם "צינור ביוב וחוט מלופף" 
|
-------------------------------
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הצבעתי טלסקופי כי 99% מיציאות החוף שלי זה עם הטלסקופי  יש לי גם מקל 2 חלקים שמיועד לאינטיאסים בעונה , אבל העונה קצרה והמקל רואה אולי 5 פעמים את הים בשנה , אז לא חישבתי אותו בהצבעה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
טלסקופי
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
taltalim
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני כמו מר אבי חכם, משתמש לרוב במקלות טלסקופיים, עד 4 ביציאה, תלוי בעונה. ובעונת האינטיאסים, פותח גם מקל 2 חלקים. אך לעומת אבי אני כן הכנסתי אותו להצבעה, מכיוון שיש לו ייעוד, גם אם זה לתקופה קצרה מאוד.
מוטי
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני כמו מר אבי חכם, משתמש לרוב במקלות טלסקופיים, עד 4 ביציאה, תלוי בעונה. ובעונת האינטיאסים, פותח גם מקל 2 חלקים. אך לעומת אבי אני כן הכנסתי אותו להצבעה, מכיוון שיש לו ייעוד, גם אם זה לתקופה קצרה מאוד.
מוטי
לא רואה שמשהו בחר באפשרות של 2 החלקים 
|
|
|
|
taltalim
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחרתי באפשרות "גם וגם" גם טלסקופי וגם 2 חלקים.
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
מוטי
לא רואה שמשהו בחר באפשרות של 2 החלקים  אתה עוקב אחריו ? 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי
לא רואה שמשהו בחר באפשרות של 2 החלקים  אתה עוקב אחריו ?  שומר עליו  מוטי עייף היום 
|
|
|
|
|
גם וגם ,שני סטים טלסקופים וסט אחד של מקל חלקים. פרט לנוחות של מקל הטלסקופ בשינוע אין לו שום יתרון על מקל חלקים. אבל לפעמים הנוחות מנצחת 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גם וגם ,שני סטים טלסקופים וסט אחד של מקל חלקים. פרט לנוחות של מקל הטלסקופ בשינוע אין לו שום יתרון על מקל חלקים. אבל לפעמים הנוחות מנצחת  אצלי תמיד הנוחות מנצחת...  לפעמים אפילו בז'ירז'ור... לוקח את המקל הטלסקופי של הילד במקום אחת מ-4 חכות החלקים השונות שיש לי... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
בדרך כלל משתמש בטלסקופי מהחוף רק אם יוצא לשוברים או מזחים משתמש במקלות 2 או 3 חלקים וזה קורה בעיקר בחורף.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדרך כלל משתמש בטלסקופי מהחוף רק אם יוצא לשוברים או מזחים משתמש במקלות 2 או 3 חלקים וזה קורה בעיקר בחורף.
למה ההפרדה בין חוף לשובר או מזח? מה שונה בחלקים לעומת הטלסקופי?
|
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סימנתי 3 חלקים אבל בעיקר טלסקופיות 2 חכות אחת פשוטה ( מותג מקומי ) ואחת של טוברטיני ( מדהימה ) חכת 2 חלקים וחכת 3 חלקים - תפקידים מיוחדים חכת 2 חלקים - טוברטיני 851 משקלי הטלה 0-400 2.7 מ' לשיחרור בלונים וריפים עמוקים ( דור הבונים למשל ) מתאימה גם לסירה חכת 3 חלקים היא חכת ז'ירז'ור במקור משקלי הטלה 30-110 משתמש בה לדיג חוף בים שקט מטילה משקולת 30 גר' למרחקים עצומים ללא מאמץ ותפקידה המקורי כחכת ז'ירז'ור כבד מכשירה אותה להלחם בכל דג שבת שלום
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בזמני היה בקבוק קולה מלופף יותר נוח מפחית 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|