בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  חמישי שישי שבת בכנרת 11-13.4
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: חמישי שישי שבת בכנרת 11-13.4  (נקרא 3542 פעמים) הדפסה
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

חמישי שישי שבת בכנרת 11-13.4
« ב- : אפריל 14, 2013, 15:30:19 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
11/4/2013כנרת - מערב מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
כל הזמן חואחר - טייגר נאטסקרפיון מצוי (קרפיון בריכה)5 לא נשקלו

הדו"ח:
יום שלישי אני ואיתמר מדברים קובעים שנפגש בחוף לסופ"ש של דיג קרפיונים, ביום חמישי אני עולה על אוטובוס לעמיעד,
פוגש את איתמר בעבודה שלו הוא מסיים תופסים טרמפ לבית שלו ומתחילים להתארגן, קודם כל אכלנו קובה סלק כזה משהו טעים חחח,
ואז הכנו פידור בוילים (עוד בוילים קנויים שהבאתי מהבית) הוספנו הכל חתכנו וזה הכנו קיצר ואז מגיע השעה 10 בערך איתמר מנסה לתפוס טרמפ,
מדבר עם צור אבל צור לא יכל ואז אני נרדמתי לאיזה שעתיים ובסוף ארקדי בא לקחת אותנו מהבית של איתמר,
בגלל שלא היה מקום באוטו השארתי את הכסא המפואר שלי אצל איתמר  טוב נקח אותו בהזדמנות..
בקיצר מגיעים לחוף בדרך כמעט נכנסים ברכב בגלל ארקדי המסטול אבל הכל עובר בהצלחה פורקים ציוד בחוף ואז רואים שיש רשת במים ממש 15 מטר מהחוף..
מחליטים לחכות עד שישי בבוקר על מנת להכניס ריגים כי תמיד שהם מגיעים בחמישי יש שם רשת ובבוקר (בזריחה) מוציאים אותה האנשים שהיא שייכת להם..
שותים אוכלים קצת והולכים לישון איתמר מעיר אותי אומר לי יאללה קום העיפו תרשתות מתחילים לדוג, אני מתעורר מצחצח שיניים מעשן סיגרייה ויאללה לעבודה..
פותחים את הסירת מנוע פותחים תרוד פוד עם 4 חכות כי אין שם מקום ליותר בגלל שיחים (בלי סירה אי אפשר לדוג שם), ואז אני וארקדי נכנסים לבדוק עומק ולשים מרקר..
מגלים שבסביבות ה250 מטר מהחוף העומק הוא 5 מטר ויותר רחוק - בסביבות ה350-400 מטר מהחוף - העומק הוא 4 מטר, מבינים שיש פוטנציאל בנקודה הזאת,
ומחליטים להוריד שם את המרקר, מורידים אותו וחוזרים לחוף, מכינים את הריגים על החכות (כל החכות בטייגר נאטס בדיפים שונים) עם שקיות PVA,
מכניסים עם הסירה 2 - 2 ריגים על מנת שלא יסתבכו בדרך יותר מידי ולא יקבלו בטן (כמה שפחות לפחות) מורידים את כל הריגים מפדרים ואז נחים קצת ואוכלים..
פתאום הייתה ריצה איתמר נכנס עם הסירה עם ארקדי ואני בינתיים שומר על החכות בחוף שלא יסתבכו עם המנוע (החוטים של שאר החכות), הם מוציאים קרפיון של איזה 6 ק"ג,
מצלמים ומכניסים לשק לשמור אותו לתמונות (זה שק מיוחד לדגים שנמצא במים והם ממשיכים לנשום בלי בעיה), בקיצור פה לשם היו עוד כמה ריצות ויצאו עוד איזה 2 קרפיונים יפים. אחרי זה אחר הצהריים מכניסים שוב ריגים ועד יום שבת בזריחה לא היו נגיעות כל הלילה, אגב,  באמצע הלילה שמתי באפליקצייה של זיוף זמזם BAIT ALARM קוראים לה FAKE BAIT ובוחרים שם זמזם ומפעילים את זה וזה עושה את הצליל של * רכבת* קיצר ריצה עצבנית בזמזם אז איתמר ישן שמתי לו את זה ליד  הראש והפעלתי והוא התעורר ודפק ריצה לרוד פוד ואני צועק לו  זה אני זה אני חחחחחחח כמה צחקתי  מתפקע מתפקע מתפקע קיצר בבוקר מחליטים לחדש ריגים מגלגלים מוציאים את הריגים מחדשים אותם מכינים שוב פידור ואז מכניסים שוב בשבת בבוקר את הריגים - פתאום יש רכבת באחת החכות איתמר תופס אותה ונכנס לסירה עם ארקדי והם מתחילים לחתור ובפעם הקודמת שהם נכנסו ככה כשהייתה ריצה הם הסתבכו עם המנוע באחת החכות וכל החוט בשפולה יצא ועוד שנייה נקרע החוט מזל שהם הספיקו לשמוע אותי צורח ולעצור את המנוע ולשחרר את החוט, בקיצור הם נכנסו שוב עם החכה ופתאום בחכה השנייה גם רכבת ואני צועק להם תעצרו תפסתם את החוט והם אומרים לי "חוט צהוב?" אני אומר "לא, ירוק", אז איתמר אומר לי שהם תפסו צהוב ואני מבין שהרכבת הזאת זה דג ולא הם, תופס תחכה נותן הוק סט ומתחיל לגלגל מרגיש משקל מכובד בצד השני איתמר וארקדי בינתיים חוזרים לחוף עם קרפיון של איזה 5 קג ואז אני נכנס לסירה עם החכה במקום איתמר וארקדי מכוון את הסירה לאן שאני אומר לו, בסוף אני מגיע אל הדג שהחוט הסתבך בשיח משחרר את החוט, מתחיל להעלות את הדג לסירה פתאום רואה צללית יפה של קרפיון מכניסים את הרשת הרמה למים ומרימים אותו לסירה, בערך קרפיון של 7 ק"ג - לא שקלנו שום דג לפי העין והנסיון  בקיצור מביא אותו לחוף עושים תמונה עם הדג שהוצאתי ועם הדג של איתמר, ומכניסים לשקים..
ויותר מוקדם היו כמה ביפים קטנים באחת החכות וזה נמשך שעה ביפ ב10 דקות אני וארקדי מחליטים לבדוק מה יש בחכה הזאת אני תופס אותה מביא הוק סט מרגיש משקל קטן,
נכנסים לסירה ואני מביא איזה קרפיון של 1-2 ק"ג חמוד כזה מכניסים גם לשק לתמונות , אחרי זה הכנסנו שוב ריגים אבל כבר לא היו דגים בערך ב16:00 בשבת מתחילים להתקפל, ולוקח הרבה זמן לקפל הכל.. לשטוף סירים, את הסירה, וכו' מקפלים את הסירה את האוהל מסדרים את הכל מנקים זורקים פחים שקיות הכל ...
מקפלים את החכות רוד פוד וכו' בסוף מצטלמים עם הדגים ואני מחליט לקחת 1 הביתה להביא לסבתא וארקדי רצה לקחת 3 אבל בסוף לקח 2 , אחד מכובד ואחד קטן (של ה2-3 קג) , את ההכי גדולים (זה שתפסתי ועוד אחד מכובד שיחררנו) ואני לקחתי אחד של איזה 4-5 קג וארקדי גם אחד כזה וקטן , לא נורא פעם ב.. אפשר לקחת דג
עוזרים לארקדי להעמיס הכל לאוטו והוא נוסע לדרכו ואני ואיתמר נשארים לחכות לטרמפ (הוא הביתה ואני למרכזית בטבריה) עוד הרבה זמן..
מ18:00 בערך חיכינו עד 20:00 שעתיים ישבנו שם עם כל הציוד מקופל , איתמר בינתיים בטלפון ואני במחשב נייד שלו, מזל שהוא הביא העביר לנו תזמן ..
בסוף אמא שלו באה אנחנו מעמיסים הכל אני בקושי יושב (אוטו קטנצ'יק) ואני גבוהה חחח ארוך כמו שאיתמר אומר ועוד יש עליי מלא ציוד בקיצור איכשהוא שרדתי עד למרכזית,
יוצא כולי מתמתח חחח אומר שלום לאיתמר ולאמא שלו ונשאר לחכות לאוטובוס הביתה.. בקיצור היה מהנה מאוד כיף חיים והיה מאוד נוח בנקודה הזאת ספציפית,
גם צל גם כסאות שולחנות הכל ממש נוח וגם אני מבסוט ששברתי את השיא ועכשיו הוא קרפ של 7-8 ק"ג , מחכה לשבור גם את זה
בקיצור תודה לארקדי ולאיתמר על הימים האלה היה כיף מאוד , בעזרת השם פעם הבאה יצאו גם כמה קרפים דו"סים  

תמונות (:

עריכה אחרונה: אפריל 14, 2013, 16:31:43 PM על ידי Misha
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: חמישי שישי שבת בכנרת 11-13.4
« הגיב #1 ב- : אפריל 14, 2013, 15:31:10 PM »
עוד תמונות
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אפריל 14, 2013, 15:31:48 PM »
עוד תמונות
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 14, 2013, 15:44:09 PM »
וסרטון שחרור הקרפים
<a href="http://www.youtube.com/embed/N774-f7tkUs" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/N774-f7tkUs</a>
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #4 ב- : אפריל 14, 2013, 16:10:26 PM »
תשמע, אני מוריד את הכובע 
כול הטרמפים האלו היו מספיקים לגרום לכול אחד אחר לוותר על יציאה לדיג אבל אתה ממשיך בלי לדפוק חשבון ובסופו של דבר זה משתלם  אתה בסדר
קרפיונים יפיפיים ומברוק ענק על שבירת השיא האישי 

על איזה דיפ נתפס השיא ?

לגבי היציאה עם הסירה, אולי כדאי לצאת עם המשוטים ורק אחרי קו השיחים להפעיל מנוע?
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אפריל 14, 2013, 16:12:43 PM »
כל הכבוד מישה זה דוח הכניסה שלך לקבוצה שלנו CAP&CO ברוך הבא 
היה כייף מאוד ואני שמח מאוד ששברת את השיא שלך, לצערי זה יכל לקרות רק איתנו לבד אתה בינתיים תופס רק שיחים וסלעים 
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : אפריל 14, 2013, 16:16:21 PM »
תשמע, אני מוריד את הכובע 
כול הטרמפים האלו היו מספיקים לגרום לכול אחד אחר לוותר על יציאה לדיג אבל אתה ממשיך בלי לדפוק חשבון ובסופו של דבר זה משתלם  אתה בסדר

על איזה דיפ נתפס השיא ?

כרגיל כולם על דיפ אמינו דבש...לגבי העניין של הסירה, משהו מוזר החוטים גם נתפסים במנוע כשאנחנו רחוקים מהחוף כנראה לא שוקעים יותר מידי
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אפריל 14, 2013, 16:47:12 PM »
תשמע, אני מוריד את הכובע 

על איזה דיפ נתפס השיא ?

איתמר ענה על הכל ותודה רבה לך גיא  הגזעי
שני יצחקי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אפריל 14, 2013, 17:02:35 PM »
אחשלי אחלה דו"ח   
מקווה שתמשיך ככה 
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אפריל 14, 2013, 19:30:35 PM »
אחשלי אחלה דו"ח   
מקווה שתמשיך ככה 
טנקס  קריצה
Carp_Pro

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אפריל 15, 2013, 09:37:43 AM »
מישה אני נהנה לקרוא דוחות שלך ולראות שאתה משתפר מיציאה ליציאה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אפריל 15, 2013, 15:36:52 PM »
אין מה לומר מישה,
דוח ענק על יציאה ענקית

מי שקורא בעיון יכול ללמוד המון על דיג הקרפיון,
שפע של טיפים בדוח אחד...
השיטה של לצאת עם הסירה אל הדג- בהחלט מעניינת...

התוצאה מדברת בעד עצמה,
5 קרפיונים ובהם כמה יפייפיים,
חוויתם חוויות תפיסה נהדרות- וגם נהניתם מחווית השחרורים...

דיג ספורטיבי במיטבו ודוח ראוי בהחלט ליציאה שכזו
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #12 ב- : אפריל 15, 2013, 21:13:32 PM »
אחלא דוח מישא  אתה בסדר

המון השקעה בסגנון דיג זה...תודה על השיתוף איש  בירה