|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 9/4/2013 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17.00 | - ניקל 28 גרם פלדין עם טיזר לבן | פלמידה | 3 | |
הדו"ח:רק היום למדתי להעביר תמונות מהגלקסי החדש למחשב ולהקטין אותם אז הדוח באיחור קל. התפיסות מאמצע השבוע, בשעת אחר הצהריים מגיע לים, גלים נמוכים רוח קלילה , ים צלול יחסית ומתחיל לסרוק את הסביבה עם ניקל 28 גרם (חיקוי לקאסט מאסטר עם טיזר לבן על המשולשת). זריקות רחוקות נותן לניקל לשקוע ומקפיץ על הקרקעית. בשעה 17.00 תפיסה ראשונה, משיכות חוט קצרות ואחרי כמה דקות של הנאה הראשונה בחוץ. ממשיך באותו אופן, ללא כבל מתכת והשניה יותר קטנה מהראשונה, לא עומדת בפיתוי בולעת את כל המשולשת ויוצאת החוצה. לאחר עוד 10 דקות גם החברה השלישית מצטרפת. פשוט תענוג. מחליט שמספיק להיום ומתקפל הרבה לפני
|
|
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יופי של נסיכות  ניקל זה לא עבודה רק על פני המים? (עם החזרי אור של השמש?) 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
יופי של נסיכות  ניקל זה לא עבודה רק על פני המים? (עם החזרי אור של השמש?)  בניקל כל האפשרויות קיימות- הקפצות בזרזור מהיר על פני המים, זרזור מהיר עד איטי מתחת לפני המים, והקפצות על הקרקעית שעבד כל החודש האחרון ונתפסו כך גם גומברים.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח והדגים עוד יותר הסביצ'ה נראה טעים ואכן ניקל עובד בכל השיטות בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
סחטיין עופר, לפי הדוח נראה שיש לך עודף זמן מהעבודה הטובענית הזאת וטוב שכך  אבל אני עדיין מחכה מהחורף ליציאה משותפת  דבר איתי כשאתה באיזור 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
עופר אחלה יציאה הייתה לך. כיף לראות שאתה מוצא למרות העומס בעבודה 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ככה, בקטנה, 3 פלמידות אחה"צ בסבבה...  לפעמים נדמה שאתם דגים בארץ אחרת...  יופי של שלישיה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עופר, תתחדש על הגלקסי  יופי של יציאה . יש מצב לתמונה של הניקל ?
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר ולעניין, ועם זאת מאוד משתף ואינפורמטיבי  מסוקרן מדוע בחרת להקפיץ על הקרקעית- למרות שעם תוצאה יפה לא מתווכחים... לפי הידוע לי וזו בדעה הרווחת, פלמידות נמצאות יותר במים העליונים או אמצע הגובה, ופחות ליד הקרקעית... נשמח להבהרות...
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק עופר וברוך הבא לפורום 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
קצר וקולע  סחתין איש על תפיסות יפות בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל הכבוד אח יקר האמת מתגעגע אלייך  שולח לך בפרטי את המספר החדש שלי ... יופי של פלמידות שרק ימשיך לך בקצב הזה 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|