פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דיג בלילה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג בלילה (נקרא 1381 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
דיג בלילה
« ב- : אפריל 11, 2013, 12:43:35 PM » |
|
עד היום הייתי הולך לדוג רק ביום אף פעם לא יצא לי בלילה.. השאלה היא האם יש סכנה בדיג משוברי גלים בלילה, למשל השובר בדולפינריום? מה אתם חושבים?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תמיד צריך להזהר גם ביום וגם בלילה בטוח שיותר בלילה .לא לצאת לבד.לצאת עם עוד חבר או חברים שיהיה פנס טוב השאלה יציאה לזרזור או לדייג חופי פתיונות? אם אני לא טועה יש מאמר באתר על דייג לילה .
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בטיחות מעל הכל ,לא משנה יום צהריים לילה או כיפור. תמיד רצוי להכיראת המקום ביום לפני דייג לילה במקום. נעליים טובות שלא מחליקות במיוחד על שוברי גלים,פנס טוב תמיד חשוב כולל סוללות רזרביות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תיקח טוב לתשומת לבך מה שכתבו דוב ומוטי, ואת כל מה שכתבו!!!! נעליים למניעת החלקה, פנס, חבר נוסף, הכרה מוקדמת של השטח. דבר נוסף: אל תסתובב עם משקלים עודפים וידיים תפוסות- מקסימום מעבירים ציוד בשתי "נגלות", למקרה נפילה צריך יד פנויה. ועוד דבר- סלע בצבע ירוק או שחור זה לרוב סכנת נפשות, רצוי מאוד להימנע מדריכה...
בגיל 16-17 הלכתי עם חבר לדייג לילי, פגשנו שם חבר נוסף. דגנו על שובר גלים בקריות (מסוף הכימיכלים), למזלו של החבר הנוסף היינו בסביבה.... בזמן שטייל על הסלעים עם ידיים עמוסות, צנח על פניו, דימם קשות, חתכים + חבלות בפנים, הסתיים בעשרות תפרים.
בזהירות - והרבה....
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מזח לא משהו לדייג לילי לא בגלל ההיבט הבטיחותי אלא כי אין שם דייג משהו ... לך לפני השקיעה ותכיר מעט את האבנים , לרוב החלק האמצעי די יבש ונוח לעלות לשם , צד ימין (צפון) הרבה חול וחוץ ממרמירים\טלווזיות אין משהו מיוחד . צד שמאל(דרום) אמצע המזח יש סיכוי ללברק או טרחון בעונה . בהצלחה
|
|
|
|
|
תיקח טוב לתשומת לבך מה שכתבו דוב ומוטי, ואת כל מה שכתבו!!!! נעליים למניעת החלקה, פנס, חבר נוסף, הכרה מוקדמת של השטח. דבר נוסף: אל תסתובב עם משקלים עודפים וידיים תפוסות- מקסימום מעבירים ציוד בשתי "נגלות", למקרה נפילה צריך יד פנויה. ועוד דבר- סלע בצבע ירוק או שחור זה לרוב סכנת נפשות, רצוי מאוד להימנע מדריכה...
בגיל 16-17 הלכתי עם חבר לדייג לילי, פגשנו שם חבר נוסף. דגנו על שובר גלים בקריות (מסוף הכימיכלים), למזלו של החבר הנוסף היינו בסביבה.... בזמן שטייל על הסלעים עם ידיים עמוסות, צנח על פניו, דימם קשות, חתכים + חבלות בפנים, הסתיים בעשרות תפרים.
בזהירות - והרבה....
שכחת משו  היינו שם שנינו ונדב ריסק את הפרצוף על הסלעים של השובר  שובר גלים ובמיוחד בליילה זה מסוכן 
|
|
|
|
|
אומנם אני עוד צעיר אבל יצאתי עשרות פעמים לדייג בלילה בים. כלל ראשון זה פנס,עדיף ראש,ולקחת עוד פנס/בטריות למקרה שיגמר. אם רואים שהים סוער/מתחיל לעלות והמצב מסכן חיים לא להסתכן  בטיחות מעל הכול,אפילו עם נפל לכם החכה למים לא להסתכן.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אומנם אני עוד צעיר אבל יצאתי עשרות פעמים לדייג בלילה בים. כלל ראשון זה פנס,עדיף ראש,ולקחת עוד פנס/בטריות למקרה שיגמר. אם רואים שהים סוער/מתחיל לעלות והמצב מסכן חיים לא להסתכן  בטיחות מעל הכול,אפילו עם נפל לכם החכה למים לא להסתכן. צעיר אותי בגיל, הגישה מאוד אחראית ובוגרת 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]