|
בנימין123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה יכול לשלוך לי תמונה של הדמוי לפלאפון או לאתר יש לי דמויי בצבע אזה ואני לא חושב שהוא טוב 0507148903
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק חוסאם
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין על רצף הדוחות  תמשיך לכוון ולתפוס דגים טעימים 
|
|
|
|
|
|
גיל חזן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
עים האוכל בא התאבון... ככה זה בעיקר בדייג אחלה ברקודה תמשיך להפגיזז
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
מטעויות לומדים, ומדגים מתמכרים.
איזה יופי של משפט  אין ספק שהתמכרת קשות, גם לדיג וגם לפורום....  מזלך שזו התמכרות מהסוג הטוב... מומי בהחלט ראוי להקדשת הדו"ח היפה הזה- בהיותו מי שתמיד שמח לשתף ולסייע.... אין לי ספק כי מומי שמח בשמחתך... לסיום חוסאם, המלצה שקשורה בכותרת שני הדוחות שלך: צא לחפש אינטיאס דו-ספרתי, תתפוס טונית- ותעלה דו"ח... למחרת צא לחפש טונית- ותנחש מה תתפוס אז....  תודה רפי, אני עודאנסה את הטריק הזה 
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
איזה יופי !!! סיפתח מהסרטים סידרת לך. בתור גולש מהמניין ראיתי איך אתה מתקדם ושואל , לומד ומנסה , משתתף כמעט בכל דיון בפורום ז'ז'ור. בסוףף הצלחת ידידי ומכאן רק עולים  בהצלחה ועכשיו בגללך אני קם מחר מוקדם.  תודה אורי, בכל תחביב/מקצוע יש עקומת למידה, אבל טוב לראות שיש תוצאות 
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
אם מרפסת כזו
התוצאות לא מאחרות לבוא
אחלה תפיסה חביבי
תודה יצחק, אכן מרפסת מרפסת מסתבר 
|
|
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
תודה חבר'ה
|
|
|
|
|
|
בנימין123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תנסה לצלם לי אותו בכל מקרה תודה
|
|
|
|
|
|
|
תפיסה יפה..  החכה היא של daiwa crossfire נכון?
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
באמת למי אכפת כמה היא שוקלת  יצאת לים, נהנת, איבדת דג אחד, תפסת דג יפיפה אחר...זה מה שאכפת! 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
פשוט ענק  איזה תענוג איש ..רק לקרוא ולהרגיש כמה מבסוט  כן ירבו עוד ועוד  ומה שאמרו קודמי...לידר !! אישית חושב שזה מיותר לגמרי ..אין דג בחופים שלנו בג'רג'ור מהחוף מצדיק שיהיה צורך בלידר ...אפיללו אם מדובר בלוקוסים ..לדעתי האישית זו תוספת מיותרת לגמרי יותר תפאורה מצורך אמיתי ...הוצאתי אלפי דגים בגדלים יפים של 3-דו"סים מהחוף ובחיים לא השמתמשתי בלידר ולא הייתה שום בעיה !! מברוק איש  בהצלחה בבאות לא שכחתי לעדכן אותך בנקודות פשוט האפס זמן שהיה לי 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
פשוט ענק  איזה תענוג איש ..רק לקרוא ולהרגיש כמה מבסוט  כן ירבו עוד ועוד  ומה שאמרו קודמי...לידר !! אישית חושב שזה מיותר לגמרי ..אין דג בחופים שלנו בג'רג'ור מהחוף מצדיק שיהיה צורך בלידר ...אפיללו אם מדובר בלוקוסים ..לדעתי האישית זו תוספת מיותרת לגמרי יותר תפאורה מצורך אמיתי ...הוצאתי אלפי דגים בגדלים יפים של 3-דו"סים מהחוף ובחיים לא השמתמשתי בלידר ולא הייתה שום בעיה !! מברוק איש  בהצלחה בבאות לא שכחתי לעדכן אותך בנקודות פשוט האפס זמן שהיה לי  תודה מאסטר  אני התחלתי להשתמש בזה כדי למנוע פלונטרים עד שאתרגל לעבודה עם חוט בד, אני אוותר עליו בקרוב כנראה.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני חייב לבדוק את השיטה שלך  נראה לי שאצא היום לדוג בכדי לא לתפוס. שום דבר...  אחלקודה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|