פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חיפשתי לברק ויצאה ברקודה.. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: חיפשתי לברק ויצאה ברקודה.. (נקרא 5034 פעמים) |
הדפסה |
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 9/4/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:00 | דמוי דג גדול - MegaBass x-120 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
הדו"ח:אווווווווחחחח איזה כיף......... לא.... לא.... לא דמיינתי לעצמי שביום מן הימים אכתוב שני דו"חות זרזור תוך יממה, או תוך פחות מ- 12 שעות. ו.... הדו"ח הפעם מוקדש ל- Momi שדיברתי איתו בלילה ואמרתי לו שמקווה שבבוקר יהיה לי מה להקדיש לך  קם מוקדם בבוקר, למרות יום עמוס לאחר מכן, אך ההתמכרות קשה מנשוא, מנער את השמיכה, קופץ מהמיטה עם יתר אדרנלין עקב הדג שתפסתי אתמול. מכוון ללברקים. מספר דקות מאז הניעור מהמיטה אני כבר מנער את הדמוי בנקודה קרובה וזורק למים. אחרי רבע שעה מחליט לשנות מקום. אחרי משהו כמו רבע שעה, נעילה, אדרנלין נשפך לי מכל הגוף, אפילו מהאוזניים  פייט יפה למשך חצי דקה... ו......... בום... נקרע החוט... כנראה מאזור הקשירה של הלידר.. באסה.. הלך הדמוי הקטלני החדש  מנסה לקשור עוד פעם אך עקב רוחות וחשש לקריעה חוזרת מוותר וקושר את הסיכה ישירות לחוט הבד, מחבר את הדמוי שהוכיח את עצמו מקודם עם הלוקוסים במיוחד (שלא הצלחתי להוציא אותם בסופו של דבר), זריקה 2, נעילה, פייט נחמד, פחות מהקודם, אך עולה לה ברקודה יפה, מפצה את הבאסה מקודם ועולה עליה אפילו. ברקודה באורך 73 ס"מ, לא יודע כמה שוקלת, אבל למי אכפת  מטעויות לומדים, ומדגים מתמכרים. יום נהדר לכולם
|
|
|
|
|
|
בנימין123
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי הקצב הזה לא תשאיר לנו דגים בים חחחחחחחחחחחחחח יפה מאוד הרבה הצלחה
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של רצף . לברקודות בחיים לא עובד עם לידר , ישירות לבד וזהו . כל הברקדות שהוצאתי היו עם דמויים מעל 10 ס"מ ולא צריך שם לידר . אם אתה חושש מגומברים שים כבל גמיש באורך 30 ס"מ יכסה לך עבודה גם עם דמוי קטן לברקודה . ה X 120 דמוי פצצה ויעבוד טוב גם ללברק באיזור רדוד (תלמד את התנועה באור מלא ,עבודה עם מקל למעלה בשלב הראשון) .כבל מומלץ מאוד כבל מומלץ
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אין כמו לדוג "מהמרפסת"  האיזור הזה בתקופה הזאת מפוצץ דגים מכל הסוגים השוק/לידר כבר הוזכר כמה פעמים לאחרונה, גם אני לא משתמש "בייעול" הזה, יש תכנון להגיע לאיזור שלך השבוע אולי נפגש 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
לפי הקצב הזה לא תשאיר לנו דגים בים חחחחחחחחחחחחחח יפה מאוד הרבה הצלחה
אם יימשך אני אתחיל להחזיר דגים לים חחחחח
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
יופי של רצף . לברקודות בחיים לא עובד עם לידר , ישירות לבד וזהו . כל הברקדות שהוצאתי היו עם דמויים מעל 10 ס"מ ולא צריך שם לידר . אם אתה חושש מגומברים שים כבל גמיש באורך 30 ס"מ יכסה לך עבודה גם עם דמוי קטן לברקודה . ה X 120 דמוי פצצה ויעבוד טוב גם ללברק באיזור רדוד (תלמד את התנועה באור מלא ,עבודה עם מקל למעלה בשלב הראשון) .כבל מומלץ מאוד כבל מומלץהאמת אני משתמש בלידר ארוך של *3 מאורך המקל עקב ריבוי פלונטרים עם חוט הבד, כפי שרשמתי בפורום זרזור, תחלתי רק לאחרונה להשתמש בחוט בד והיה הרבה פלונטרים, זה הוריד מאוד את תדירות הפלונטרים, מאוד מאוד, או שאני התרגלתי לעבוד עם חוט הבד. אבל למדתי את הלקח, מה גם שהקשירה הייתה זריזה וייתכן שלא נקשרה כמו שצריך. הדמוי הזה לא מאכזה, גוף כסוף גב ירוק, דמוי אחד הטובים לדעתי.
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
אין כמו לדוג "מהמרפסת"  האיזור הזה בתקופה הזאת מפוצץ דגים מכל הסוגים השוק/לידר כבר הוזכר כמה פעמים לאחרונה, גם אני לא משתמש "בייעול" הזה, יש תכנון להגיע לאיזור שלך השבוע אולי נפגש  תאמין לי שנים אני גר בבת גלים ולא הלכתי לדוג כאן, רק לאחרונה התברר לי שהמרפסת שלי ירוקה מזו של השכן  ברוך הבא ותעדכן אותי אם אתה מגיע 
|
|
|
|
|
|
+MORAN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קטלני תמשיך ככה 
|
|
עומרי אוקנין הוא הבלתי יאמן
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אין כמו לדוג "מהמרפסת"  האיזור הזה בתקופה הזאת מפוצץ דגים מכל הסוגים השוק/לידר כבר הוזכר כמה פעמים לאחרונה, גם אני לא משתמש "בייעול" הזה, יש תכנון להגיע לאיזור שלך השבוע אולי נפגש  תאמין לי שנים אני גר בבת גלים ולא הלכתי לדוג כאן, רק לאחרונה התברר לי שהמרפסת שלי ירוקה מזו של השכן  ברוך הבא ותעדכן אותי אם אתה מגיע  
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד חוסאם יופי של ברקודה,אני עדיין לא הצלחתי לתפוס אותם בז'רזור. איבוד דמויים זה חלק בלתי נפרד מהתחביב הזה, עם איזה קשר קשרת את הלידר שנקרע לך? האם נקרע מהחיבור לבד או לסיכה/דמוי? בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
קטלני תמשיך ככה  תודה 
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
יפה מאוד חוסאם יופי של ברקודה,אני עדיין לא הצלחתי לתפוס אותם בז'רזור. איבוד דמויים זה חלק בלתי נפרד מהתחביב הזה, עם איזה קשר קשרת את הלידר שנקרע לך? האם נקרע מהחיבור לבד או לסיכה/דמוי? בהצלחה בבאות
תודה קודם כל, כנראה הקרע היה בין בחיבור בין חוט המונו לחוט הבד, הקשר היה קשר יוני כפול, ייתכן ולא היה עשוי היטב. זו ברקודה רצינית ראשונה שאני תופס, פשוט משום מקום, אתמול היו מרדפים וקפיצות מתחתיי אבל לא היה עניין בדמוי, היום היה שקט בים הרוגש, לא היה ביזרי ואו עדות למרדפים ותוך 5 דקות 2 נעילות.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מטעויות לומדים, ומדגים מתמכרים.
איזה יופי של משפט  אין ספק שהתמכרת קשות, גם לדיג וגם לפורום....  מזלך שזו התמכרות מהסוג הטוב... מומי בהחלט ראוי להקדשת הדו"ח היפה הזה- בהיותו מי שתמיד שמח לשתף ולסייע.... אין לי ספק כי מומי שמח בשמחתך... לסיום חוסאם, המלצה שקשורה בכותרת שני הדוחות שלך: צא לחפש אינטיאס דו-ספרתי, תתפוס טונית- ותעלה דו"ח... למחרת צא לחפש טונית- ותנחש מה תתפוס אז.... 
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי !!! סיפתח מהסרטים סידרת לך. בתור גולש מהמניין ראיתי איך אתה מתקדם ושואל , לומד ומנסה , משתתף כמעט בכל דיון בפורום ז'ז'ור. בסוףף הצלחת ידידי ומכאן רק עולים  בהצלחה ועכשיו בגללך אני קם מחר מוקדם. 
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|