| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/4/2013 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
היי כולם, יום שישי אני וליאור קובעים ליום שבת שב5:30 הוא אוסף אותי מהבית ויוצאים עם אבא שלו לז'רז'ר בגשר אריק,
אני עושה לילה לבן מסתכל במחשב "דקסטר" למי שמכיר, ובסביבות 4 וחצי ליאור מתקשר אליי ואומר שהוא יקדים ברבע שעה,
אני אומר אין בעיה ומתארגן מהר, הפעם באתי מאורגן, סרבל,רשת הרמה, וכל הדמויים שהיו בבית
ליאור לוקח אותי ועוד אין אור בחוץ ויוצאים לדרך עם אבא שלו, מגיעים בסביבות 6 בבוקר השמש מתחילה לצאת,
אנחנו יורדים ומנסים כמה זריקות ובינתיים חבר של ליאור שהוא קבע איתו מגיע גם - מארק מפקח קט' חומרה אם אני לא טועה..
קיצר אומרים לו שלום ממשיכים לדוג וכו' אבל יבש, דמויים - ציקדות- ניקלים- סיליקונים , כלום לא הולך ..
פתאום אני קולט חבר מדיג שקוראים לו אורי על הגשר עם אבא שלו אומר לו שלום שמח לראות אותו (הוא אתמול התגייס),
אז שמחתי לראות אותו יום לפני הגיוס שלו, בקיצור אני ואורי נוסעים עם אבא שלו סיבוב לנקודה אחרת לנסות שם,
מגיעים אני מנסה כמה זריקות ואורי גם אך ללא תוצאות, הבאתי זריקה חזקה וחשבתי על משהו בו-זמנית ושחכתי לשחרר את החוט עם האצבע,
אז החוט התפוצץ והלך דמוי של סטרייק פרו בשווי 50 שקל, באסה
ממשיכים לנסות לדוג שם, ואז מגיע עוד איש יקר בשם גיאצ'וק
אני אומר לו שלום הוא נותן לנו כמה טיפים, ואז והוא ממשיך לחפש עוד נקודות עם עוד 2 חברים שלו ..
אחר"כ אני ואורי כבר מחליטים לחזור לגשר,
אני נפרד מאורי לשלום והוא נוסע הביתה עם אבא שלו, אני חוזר אל ליאור מנסים עוד קצת לז'רז'ר אך ללא תוצאות ..
אחר"כ אנחנו החלטנו לנסוע לחוף חלוקים בכנרת לנסות לז'רז'ר שם - כי היה עוד מוקדם סה"כ (8:20) ,
אבל איך שאנחנו מתקרבים לאוטו אנחנו קולטים שיש פנצ'ר איזה סיוט!
קיצר נתקענו איזה שעתיים בנסיונות להחליף גלגל, בסוף נכנסים לאוטו ומחליטים שכבר אין כוח לכנרת (לי היה אבל אבא של ליאור היה עייף),
ומחליטים לחזור הביתה ללא דגים
קצת מבאס אבל לא נורא, אני בטוח שאם לא היה את הפנצ'ר הזה היינו מוציאים דגים בחלוקים.
הנה כמה תמונות

הפנ'צר המניאק